Poznáte to? ,,Milujete´´ niekoho kto o tom ani netuší...Toto sa stalo aj mne, jeden chalan s ktorým som raz chvilu bola na drinku, kecali sme atd.., stále ho stretávam v škole, a proste je to už dlho čo som sa nanho namotala, myslím nanho stále, vkuse, už
haha, to som malaaj ja kedysi, úplne presne viem, ako sa cítiš
potom som sa s ním raz opila (teda nie len s ním ale v skupinke aj s ním) a zistila som, že je nejaký divný...
možno ak ho lepšie spoznáš, tak zistíš, že vôbec nie je taký, ako si ho predstavuješ....
a však choď na nejakú akciu, kde bude a normálne sa mu prihovor, alebo tak a uvidíš...a nie, nebude to divné, keď sa mu prihovoríš, keď ste už spolu v kontakte boli
To ako kebyže opisujem moju platonickú lásku k Megan Fox ...vezmi si to takto...ak naň nemôžeš prestať myslieť, tak niečo podnikni, alebo len menší náznak chápeš....aj ked dnes to je trošku prevrátené, že niektoré dievčatá balia chlapcov ...za vyskúšanie nič nedáš...a hlavne bud sama sebou (ale normálna myslím ) ...ak si ťa má všímať v inej podobe a máš sa hrať nato čo niesi tak je to v prdeli si myslím....nech ťa má rád takú aká si aj ked človek sa dokáže zmeniť kvôli niekomu to viem sám ...ale najlepšie zmeny sú len tie k lepšiemu..veľa ľudí išlo aj dolu vodou len kvôli tomu, že boli šialene zamilovaní a chceli byť podľa predstáv dotyčného/ej
moja platonicka laska ma 192 cm ako bavime sa,objimeme sa a tak..je zadana..ale proste bolo by to velmi zle..velmi komicke.. ..ja mam 168 cm este 175 by som zvladol ...ale drobca nie
...tak v zásade tri možnosti, buď začneš normálne "prirodzene", proste ho niekam "len tak" zavoláš, a uvidíš ako sa to bude vyvíjať, alebo mu to vyklopíš len tak zhurta na čo bohvieako zareaguje, ale aspoň to už nebudeš dusiť v tebe, a pokiaľ ho daná informácia zaujme, tak bude dopredu vedieť že ak niečo skúsi tak budeš len rada, alebo budeš robiť to čo teraz, čiže nič, budeš to v sebe dusiť pol roka až tri roky (lebo toľko obvykle takéto dusené zmotanie trvá), potom to prejde a budeš v pohode, ale asi budeš navždy alebo veľmi dlho ľutovať a vyčítať si že si niečo neskúsila.
@zelinka ja som sa musela začať smiať, prepáč len...som s spomenula a
ale inak...platonické lásky sú super, ale tam to aj končí je to pekné, milé...ale...neviem..nikdy by som tomu nepripisovala nijakú vážnosť, lebo to nezvykne byť obojstranné no výnimky sa nájdu všade, len by bolo asi vadné myslieť si, že sa na mňa namotá nejaká "celebrtka", ktorá o mne ani nevie (narážam na lásky v štýle @6 )
platonické lásky sú tie najkrajšie... lebo tie nesklamú a nebolia (iba ak v mojom prípade, keďže moja platonická láska zo základnej v lete zomrela) ale inak ja som nikdy nemala potrebu to "mojim chlapcom" hovoriť.... mne stačilo vždy keď som ich videla spokojných a v tvojom prípade (keďže ty mu to očividne chceš povedať) by som to moc neodkladala , držím palce
mám to podobné. môj spolužiak to je niečo .. mali sme už spolu niečo len vtedy to bolo z jeho strany a teraz chcem ja .... ale je užasny aj ked trošku hajzel
Jednoduché,.. choď za ním a povedz mu čo cítiš,.. to je strašne zlaté keď príde dievča za chalanom s tým, že ho ľúbi,... A keď ťa odmietne, tak sa na to vykašli, aj tak by ste si nerorzumeli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
potom som sa s ním raz opila (teda nie len s ním ale v skupinke aj s ním) a zistila som, že je nejaký divný...
možno ak ho lepšie spoznáš, tak zistíš, že vôbec nie je taký, ako si ho predstavuješ....
a však choď na nejakú akciu, kde bude a normálne sa mu prihovor, alebo tak a uvidíš...a nie, nebude to divné, keď sa mu prihovoríš, keď ste už spolu v kontakte boli
samozrejme, každý s takými má skúsenosti.
"Neviem čo s tým mám spraviť"
...tak v zásade tri možnosti, buď začneš normálne "prirodzene", proste ho niekam "len tak" zavoláš, a uvidíš ako sa to bude vyvíjať, alebo mu to vyklopíš len tak zhurta na čo bohvieako zareaguje, ale aspoň to už nebudeš dusiť v tebe, a pokiaľ ho daná informácia zaujme, tak bude dopredu vedieť že ak niečo skúsi tak budeš len rada, alebo budeš robiť to čo teraz, čiže nič, budeš to v sebe dusiť pol roka až tri roky (lebo toľko obvykle takéto dusené zmotanie trvá), potom to prejde a budeš v pohode, ale asi budeš navždy alebo veľmi dlho ľutovať a vyčítať si že si niečo neskúsila.
ale inak...platonické lásky sú super, ale tam to aj končí je to pekné, milé...ale...neviem..nikdy by som tomu nepripisovala nijakú vážnosť, lebo to nezvykne byť obojstranné no výnimky sa nájdu všade, len by bolo asi vadné myslieť si, že sa na mňa namotá nejaká "celebrtka", ktorá o mne ani nevie (narážam na lásky v štýle @6 )
V mladeznickych letach som to zazil :3
Par rokov sa ma to drzalo do prcic...
Pocit, ze niekoho milujete a nemate na to absolutne ziaden dovod...
Pisal som pre nu listy a potom ich palil, aby sa k nim nahodou nedostala, kedze sme boli v podstate kamarati
(Ano dnes sa pre podobne chovanie pouziva vyraz "Fake And Gay")
Nikdy som jej to nepovedal, lebo som bol vtedy decko a sracka, no koniec koncov to nevadi
Aspon sme sa nemuseli rozist a dojebat to
Ked tak nad tym premyslam, z tej citovej stranky som uz asi nic podobne k dalsej zene necitil, ani k tym s ktorymi som chodil
Zivot ma obcas zvlastny zmysel pre humor
platonické lásky sú tie najkrajšie... lebo tie nesklamú a nebolia (iba ak v mojom prípade, keďže moja platonická láska zo základnej v lete zomrela) ale inak ja som nikdy nemala potrebu to "mojim chlapcom" hovoriť.... mne stačilo vždy keď som ich videla spokojných a v tvojom prípade (keďže ty mu to očividne chceš povedať) by som to moc neodkladala , držím palce