Mám už 16.Moja aktuálna telesná výška je zatiaľ 173cm,a teraz hlavne k veci,mohol by som pravidelným zdravým športom + pestrou zdravou stravou ovplyvniť moju neznesiteľnú výšku a dosiahnuť takých 185cm aspoň? ..že vraj čo som počul sa rastie cca do 25 r
s takymito vecami by som isla skor do fitnes centra, kde ti odborny trener spravi jedalnicek a aj odporuci cvicenie ale narast este urcite mozes moj kamarat ked mal 16 bol malicky a teraz ked ma 20 a stretnem ho, tak mu ani nedovidim na vrch hlavy
Fitness nema zmysel , ani sa pytat , ani cvicit, teda ked chces vyrast.
Ani jedlo , nic ti nepomoze , mozes len dufat.
Pocul som uz o nejakych potravinach co podporuju rast ale - ha ha tak 3 milimetre narasties. Ziadna zazracna vec po ktorej narasties , teda popri normalnom vyvoji neexistuje
@lucinkahc ale houby...síce mas pravdu ale plati to aj tak aj naopak ...tak ja si myslim ze som v tej kategorii ze by som mohol zacat hravat basketbal lenze plavanie je nad to prinajlepsom co som sa dozvedel
@missewo nemyslela to tak, že tým rastie... možno aj to, ale neviem o tom ale proste že šport ako plávanie alebo beh mu môže len zlepšiť kondičku a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
chod sa pytat na neake fitness forum
Ani jedlo , nic ti nepomoze , mozes len dufat.
Pocul som uz o nejakych potravinach co podporuju rast ale - ha ha tak 3 milimetre narasties. Ziadna zazracna vec po ktorej narasties , teda popri normalnom vyvoji neexistuje