ja neviem , podľa nalady, keby som chcela byť trocha sama išla by som si zaplavať, keby som chcela byť v kolektíve tak určite basket, oba su fajn športy
u mna osobne basketbal. no kamarat ma radsej plavanie a dost sa tomu venuje. je to velmi subjektivne ako kazda ina vec rozhodovania sa na tejto planete.
plávanie je v chlórových bazénoch, v aerodynamických plavkách, čo z každého chalana robí pritepleného a chlór im zničí vlasy
basketball sa dá hrať vonku na vzduchu, alebo vo vnútri, chalani pri ňom zvyčajne nemajú tričká a dá sa na nich pozerať *_* (pri plávaní predsa pod vodu nevidíš!) a hlavne basketball ma vždy bavil
6 rokov som plávala a spôsobilo to len dve veci: som relatívne dobrá plavkyňa a nemusím sa báť akejkoľvek hĺbky a celé toto leto som nebola na kúpalisku, proste ma to už neláka, prestalo ma to baviť, neviem sa donútiť, ale zas aj tak to považujem za najkrajší relax
- a mám zničené vlasy kvoli chlóru..
Basetbal som hrala v škole na teline prípadne s kamarátmi na sídlisku, pekný šport baví ma celkom, ale venovať by som sa mu nechcela, a keď na Extraligu občas chodím pozrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
plávanie je v chlórových bazénoch, v aerodynamických plavkách, čo z každého chalana robí pritepleného a chlór im zničí vlasy
basketball sa dá hrať vonku na vzduchu, alebo vo vnútri, chalani pri ňom zvyčajne nemajú tričká a dá sa na nich pozerať *_* (pri plávaní predsa pod vodu nevidíš!) a hlavne basketball ma vždy bavil
basketbal je kravina kde budes behat ako tlk za debilnou loptou ktora ta akurat tak zrani
(najivna v mene hnutia proti loptovym sportom a sportom kde sa beha a takisto byvala plavkyna
ja osobne mám radšej plávanie, napriek tomu, že podľa @25 ťa to spraví pritepleným a má pre teba tú obrovskú nevýhodu, že ťa tam nikto neočumuje.
- a mám zničené vlasy kvoli chlóru..
Basetbal som hrala v škole na teline prípadne s kamarátmi na sídlisku, pekný šport baví ma celkom, ale venovať by som sa mu nechcela, a keď na Extraligu občas chodím pozrieť