občas si spravím peeling taký od garnieru, občas si tvár nakrémujem ako sa mi chce nemám s nou velké problémy, chvalabohu občas nejaká vyrážka ale tak rýchlo ako sa ukáže tak rýchlo aj zmizne
Vlastne sa o nu ani nestaram Vecer si zmyjem make up po pripade sa docistim pletovou vodou a to je tak vsetko. Ak si chcem spravit peeling tak si zoberiem trosku kr.cukru a tekuteho mydla a lacna alternativa peelingu je hotova..voalaaa
Sem tam si dávam na tvár med a nechám pôsobiť, pleť je potom hebká ako bábätkovská riťka. Inak každé ráno a večer používam mydlo z aloe vera, tonikum a krém..
Hlavne nepoužívam make up. Podľa mna je to svinstvo ako hrom. Ráno, večer nakrémikujem, ak sa malujem tak len korektor a púder, ktorý odličujem vodou Bioderma. A večer si dávam zinkovú masť. Plus pijem žihľavový čaj.
Ráno si pleť dôkladne umyjem obyčajným mydlom na ruky - úplne stačí, občas si pleť nakrémujem (ale to mi nerobí dobre), používam ten najlepší make-up aký môže na našom trhu byť + kvalitný púder a odličujem detskými vlhčenými obrúskami :p
naco si kydat sprostosti na tvar to aj tak nepomoze, ja zvyknem vtedy pit vela harmancekoveho a zihlavoveho caju a vela cistej vody , ovocie , zeleninu, ovsene vlocky a to fakt pomaha
poznam asi vsetky masticky a vodicky ake na trhu su... na vsetky som si uz zvykla a potom prestali ucinkovat...na tie s pridavkom peroxidu mam uz alergiu.... 3 mesiace si plet cistim gelom Avene na mastnu a problematicku plet a nic ine uz nepouzivam
Na čistenie skús gél na mastnú pleť, napríklad tento je veľmi príjemný
potom pleťovú vodu - tonikum a následne nejaký ľahký krém, čistiť každý deň ráno alebo večer alebo ráno aj večer a ak sa nestane, že by ti niečo fakt nesadlo, tak by tie vyrážky mali ustúpiť.
Inak okrem zanedbania čistenia je možné - hlavne to platí pri vyrážkach na čele, že sa takto telo zbavuje nejakých toxínov prijatých v strave. Môžeš skúsiť pozorovať, po čom sa ti vyhadzujú a potom to obmedziť.
vyrážiek som sa už zbavila, teraz si len umyjem ksicht obyčajnou vodou, ešte zvyjnem dočistiť pleťovou vodou, a sem-tam si dám krém... teraz si dávam cez deň BB aby mi aspoň z časti prekryl jazvičky
@aurinko ale ked ja mam take zvlastne ani nie hnisave a len tak zrazu sa mi objavili na licach tam som ich nikdy nemala :/ dost ma to trapi lebo nedaju sa vytlacit
@tavysoka Také môžu byť nejaká alergia, neskúšala si nejakú novú kozmetiku? Mohla ti uškodiť tá. Mne sa možno podobné raz urobili, keď som viac dní po sebe mala make-up. A pravidelne si prezliekam plachtu a vankúš na ktorom spím, to tiež môže pomôcť. Alebo často sú také z mechanického podráždenia. Vtedy je vhodné dať pleti čas a spamätá sa sama, len niečím jemným prírodným ju čistiť a hydratovať. Držím palce nech ti to prejde. Inak aj zo stresu môžu byť. Ale netráp sa preto! Málokto má v štrnástich pleť bez vyrážok. Väčšinou sa to potom neskôr upraví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Používam antibiotikum Eryfluid, Duac gél a užívam vitamíny na pleť :p
potom pleťovú vodu - tonikum a následne nejaký ľahký krém, čistiť každý deň ráno alebo večer alebo ráno aj večer a ak sa nestane, že by ti niečo fakt nesadlo, tak by tie vyrážky mali ustúpiť.
Inak okrem zanedbania čistenia je možné - hlavne to platí pri vyrážkach na čele, že sa takto telo zbavuje nejakých toxínov prijatých v strave. Môžeš skúsiť pozorovať, po čom sa ti vyhadzujú a potom to obmedziť.