Uz 2 roky poznam babu chodim s nou do triedy som do nej buchnuty obcas si aj piseme bol som si s nou parkrat zahrat len my dvaja pripada mi to ako keby chcela aj ona vztah ale neviem to isto. Alebo som uplny kokot a nevnimam. Obidvaja mame 13. PLS PORADTE
ak niečo skúsiš a nevyjde to, tak s ňou budeš ešte niekoľko rokov chodiť do triedy a každý deň ju budeš vidieť.... stojí ti to za to niečo na ňu skúšať?
asi si povieš áno, a ja ti na to poviem, že všetci sme boli niekedy mladí a sprostí.
a k veci... napíš jej alebo si ju niekedy vystriehni a skús ju na niečo pozvať alebo ju len zavolaj či nechce ísť s tebou na prechádzku/koncert/výstavu/bicykel/whatever .... a uvidíš čo ti povie, však keď ju 2 roky poznáš, tak hádam vieš, kam by chcela ísť....
však ale to je v poriadku, že nevieš však daj tomu čas... a možno ani ona nevie, či chce s tebou niečo alebo nechce... teda neviem aké majú skúsenosti ostatní Birdzáci, ale ani jeden z mojich vzťahov nezačínal tak, že sme sa stretli povedali sme si "som do teba" "aj ja som do teba" a začali spolu chodiť jednoducho sa treba hrať a oťukávať a napríklad vo vzťahu, v ktorom som teraz sme až na treťom "rande" (rande = stretnutie kde sme cielene sami dvaja a trvá aspoň 2 hodiny) sa chytili za ruku a dali si pusu... proste nerieš kraviny a zbytočne netlač na pílu, lebo tým môžeš veci aj dosť pokaziť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
asi si povieš áno, a ja ti na to poviem, že všetci sme boli niekedy mladí a sprostí.
a k veci... napíš jej alebo si ju niekedy vystriehni a skús ju na niečo pozvať alebo ju len zavolaj či nechce ísť s tebou na prechádzku/koncert/výstavu/bicykel/whatever .... a uvidíš čo ti povie, však keď ju 2 roky poznáš, tak hádam vieš, kam by chcela ísť....