Poznam babu 2 roky sme kamarati a chodime spolu do triedy obcas si piseme ale vacsinou to skonci tak ze si povieme ako sa mame co robime a tak. Poradte prisim sposob ako udrzat konverzaciu aktivnu alebo niake temy. Obaja mame 13. Diky moc
Cii však v 13-tich si choď kopať loptu na ulicu a nerieš také koko*tiny vôbec ti to netreba...
Ako vysvetli mi načo ti to bude?? Ak teda už budete spolu ''chodiť'' akože čo spolu budete robiť?? Budete sa držať za ruky a prechádzať sa?? Nuda!
Som v podobnom veku a vôbec nepociťujem potrebu s niekým chodiť lebo mi to nič ( v mojom veku samozrejme) do života nedá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ako vysvetli mi načo ti to bude?? Ak teda už budete spolu ''chodiť'' akože čo spolu budete robiť?? Budete sa držať za ruky a prechádzať sa?? Nuda!
Som v podobnom veku a vôbec nepociťujem potrebu s niekým chodiť lebo mi to nič ( v mojom veku samozrejme) do života nedá...