ak si vetou nechcem dalsi telefon chcel naznacit aby sme ani nespominali iphone budis... ked uz nechces telefon (reozmerovo je s touchom podobny) skor by som si na tvojom mieste kupila nano. Tie nove uz maju vazne vsetko od fotaku cez repraky po videa a aplikacie... touch ma len tu vyhodu... hmmm ze je touch ale to pre mna osobne nieje vyhoda vobec ja radsej to kolecko. Mam nano a nechcem nic ine. A ak sa ti jedna o kapacitu 32 gb na nane nemas sancu zaplnit...teda nie hudbou ktoru by si pocuval stale a dokola
@whataboutsusan ak zalezi na rozmeroch tak ok, nano je mensi a teda v tomto "lepsi"..
ak mas schopny telefon, tak by som siel rozhodne do touchu...tisice aplikacii, vacsina zadarmo, a cele to dotikovo pohybove rozoznávanie je nieco uzasne.
+net natom je fakt perfektny az na flash ale tak nic nieje dokonale
ak mas neschopny telefon tak potom htc, su to dobre masinky ...len bacha aby si si nekupil daku manazersku a 80% funkcii by si nevyuzil...
Ja by som mozno aj skusil Zune HD od Microsoftu. MS veci sa lepsie synchronizuju, ako iPody/iPhony cez nenazraty pomaly nevkusny iTunes, ktory sa cloveka snazi presvedcit, ze on ma vzdy pravdu a vie co je pre uzivatela najlepsie..
@sachmer Neviem sice aku ma touch vydrz, ale moj iphone uplne mizernu. V tomto vidim dalsie + pre nano. Vacsina zadarmo urcite nie je, a aj ked, tak prvy level mas zdarma a potom si musis platit. Cize tyh lepsich a zdarma tam tak vela neni.. Net je na tom fajn, avsak na touchi len wifi, iphone ma vyhodu v edge a 3g.
Btw tie manazerske byvaju mnohokrat ovela lepsie spracovane a dotiahnute ako "hudobne telefony"
@frez Docela by ma zaujimalo, ktoru znacku si myslel za lepsiu a ktoru horsiu
A k zakladatelovi @lenuska175 Naozaj neviem preco mame porovnavat touch s HTC, kedze je to mp3 player s telefonom. A taktiez zalezi ake HTC, avsak myslim ze co sa hudby tyka, apple v tomto htc prekonava..
ehm.....asi som sa zle vyjadril, alebo nepochopili ste. ale asi skor to prve. takze.....mne ide oto, aby to dokazalo prehravat videa,hudbu, malo to net,budik,kalendar,zapisnik,nejaku hru, bluetooth,kalkulacku...a to je asi tak vsetko. HTC robi nielen mobili, a mobil HTC som urcite nemyslel. preto som dal Ipod touch , ako moznu alternativu.
@swen pretoze dokaze pracovat len s headsetmi. Prenos suborov je softwarovo zablokovany a odblokovat ho vies len cez jailbreak. A celkovo proprietarna struktura file systemu stoji za hovno, takze aj keby rozbehas bluetooth je ti to na nic, lebo taku hudbu napriklad to itunesu nenatlacis..
@tommyhot Funguje aj s inymi ipodmi/iphonmi bez JB, ale ano, bt tam stoji fakt za hovno. Na druhej strane.. naco mat BT v mp3 playeri? Ved ked chcem nejaky song tak snad vydrzim domov a stiahnem si ho..imo nepodstatna vec..
@swen Celkom by ma zaujimal nejaky player od HTC, alebo ako to zariadenie nazvat
A na net mas lepsi mobil (ci uz htc alebo iphone to je fuk) koli edge a 3g (ak si v pokryti)
@lollko to su podla mna take scestne otazky, ako otazky niektorych jablckarov, ze na co mi je MMS v telefone. Keby bolo plne funkcne BT v iPode/iPhone od zaciatku, tak to vsetci vychvaluju do nebies, tak ako aj MMS support, ktory pridali vo verzii 3.0
Ked si chcem s kamosom poslat pesnicky a nemozem ist prave na mail, pretoze dajme tomu nemam predplatene data, alebo som ich presvihol, tak si ich poslem cez BT. Napriklad aj na to je dobry..
@tommyhot Ano ja vravim ze je to minus.. na druhej strane, MMS som napriklad este neposielal.. mozno raz, a aj to len na skusku 5-6 rokov dozadu..
BT v telefone je sice dobra vec, ale (a teraz ti prijdem mozno ako nejaky jablckar, ale nepomozem si) tiez mi nechyba. Ofc by to bolo fajn, ale kedze mam predplatene data tak s tym nemam problem..
A pesnicky som si cez mobil neposielal ani ked som ine modely ako iphone.. Ale ofc, berem, ze kazdy ma iny vkus, tiez som zozaciatku pindal na iphone a teraz ho mam asi dva mesiace a da sa to zvladnut Ale neverim tomu ze bt v mp3 playeri by mal byt rozhodujuci faktor, ked si vezmes ze 95% prehravacov ho nema..
@lollko podla mna posielat hudbu mailom je nepohodlnejsie a s mobilnym internetom aj pomalsie nez BT, preto mi je zahadou, preco to apple vymyslel tak ako vymyslel..
"Ale neverim tomu ze bt v mp3 playeri by mal byt rozhodujuci faktor"
V mp3 playeri nie, ale iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player. Kazdopadne za tych 200 ojro, je tam vsetko co treba.. To len iPhone je predrazeny (v europe)
@tommyhot Kedze jablko ma iTunes, tak hudbu z telefonu neposles ani cez ten mail. Koli autorskym pravam.. Tym padom hudbu neposles ani cez mail, a na fotky staci aj mail (to mam overene, ofc je nevyhoda ked to chcem poslat niekomu na mobil kto nema net v mobile etc..)
"iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player." S tymto zasadne nesuhlasim..
Njn, ale aj tych 200 je celkom dost. Ja som dal za moj iphone nastastie este menej..
@lollko hudbu mailom posles, ale nenatlacis to do iTunsu.. kazdopadne ak mas jailbreak a nainstalovany nejaky filebrowser (napriklad iFile) tak ju vies bez problemov prehrat..
""iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player." S tymto zasadne nesuhlasim.. "
No podla mna je vykonny procesor, velky disk a ram v malom zariadeny, ktore dokaze spustat najroznejsie aplikacie + hry + multimedia + ma internet definicou vreckoveho pocitaca, nez multimedialneho prehravaca..
"Njn, ale aj tych 200 je celkom dost"
200 eur za zariadenie s vyse 500MHz procesorom, 128MB ram, 8GB diskom a dotykovym displejom to je podla mna akurat. Len nechapem preco stoji iPhone (3G) o 400 stovky viacej ked ma navyse len GPS a GSM modul, ten najnekvalitnejsi fotak aky tam len mohli dat a ma dokonca slabsi procesor (podtaktovany).
@tommyhot JB nemam, vravim o original OS, a nech sa snazim akokolvek, song do mailu sa mi dat nedari.
Potom by podla tvojej definicie bol vreckovy pocitac skoro kazdy novy mobil a mohli by sme prestat pouzivat oznacenie mobil
(Viem ze moj 3g ma 400mhz, nepocul som o tom ze touch ma vykonnejsi, ale nebudem sa hadat. 3gs ma 600.. A 8gb za nejaky velky disk nepovazujem, velmi lahko sa zaprace a bez JB sa neda ani pouzit ako US
Btw co myslis, ostatne multimedialne hracky nemaju procesor, ram a disk?
@lollko skus si dat JB a uz nikdy v zivote nebudes chciet vidiet origos firmware..
ved skoro kazdy novy mobil s vykonnym procesorom, ramkou a touchscreenom sa radi medzi PDA. Minimalne telefony od HTC, Apple, Samsungu, HP, ci Nokie..
iPod touch 3G (a iPhone 3GS) ma 833 MHz procesor podtaktovany na 600Mhz, iPod touch 2G ma 620MHz podtaktovany na 533 a iPod 1G a iPhone 2G/3G maju ten isty procak podtaktovany na 412MHz.
Ostatne multimedialne hracky nemaju taku funkcionalitu ako iPod Touch.
@tommyhot Nad JB som uvazoval, ale iPhone mam pomerne kratko a bojim sa o zaruku
Jaj tak si to myslel, PDA, zle som ta pochopil A tak PDA moze byt telefon aj bez touchscreenu.. Skorej tam ide o OS
iPhone 3G ma slabsi procesor, 400 MHz (tym som si isty), ci je 3GS podtaktovany sa hadat nebudem lebo neviem, ale so 600 MHz suhlasim.. Ok teraz som si vsimol ze pises iPod touch 3g (odkedy ma touch 3g? nezda sa mi..)
Njn, ale napriklad take PSP.. na hry je to tiez parada imo, proste tie tlacitka maju nieco do seba
@lollko nemas sa preco bat o zaruku, ked sa nieco stane restornes ho a po jailbreaku neostane ani stopa (az na logy, ktore aj tak nikto nekontroluje)
iPhone 3G (aj 2G, rovnako ako iPod Touch 1G/2G) ma 620MHz Samsung RISC ARM procesor podtaktovany na 412MHz. 3GS ma Samsung S5PC100 ARM Cortex-A8 833MHz procesor podtaktovany na 600MHz. To su veci vygooglitelne do 5 sekund
Oficialne sa vola iPod Touch, neoficialne iPod Touch 3G a je vonku uz asi polroka (od septembra 2009).
edge a g3 ma pomerne male pokritie, tak stacii aj normalny gsm signal. lepsie je aj tak wifi. citam ze neschvalujes bt,preco? ja posielam vsetko(pesnicki,obrazki) cez bt a nemam z tym ziaden problem, ide to v pohode. osobne nechapem naco bi som posielal pesnicku cez email, ked cez bt to mam ovela pohdlnejsie.
@swen 3G tmobilu ktory mam ma pomerne male pokrytie ale kedze zijem v jeho pokryti tak sa nestazujem. Orange je na tom s 3g lepsie.. A nehnevaj sa, ale edge je snad uplne vsade, tam sa o malom pokryti hovorit neda.
Neodmietam bt, len tvrdim ze ak by ho an iphone plnohodnotne mal tak songy s tym neposle koli autorskym pravam a na jednu fotku mesacne mi staci ked to poslem niekomh na mail a doma sa pozre. Proste nemam potrebu posielat vela veci ostatnym ludom cize toto mi staci, napr aj ked som mal iny telefon bt skm na pesnicku nikdy nevyuzil..
Este m tym obrazkom. Ak to dotycny chce na mobil tak je to ofc minus, ale ak na pc ma to lahsie si stiahnut z mailu ako pripajat mobil k pc
tak potom asi nerozumies a nechapec naco je bt. alebo nemas nic okrem iphonu co by malo bt.
omg, obrazok cez mail posielat, miesto kablom alebo bt? tak to ta uprimne lutujem, ked to takim sposobom robis.
no uprimne...kvalita tich malich sluchatiek do usiii, ktore ma standartne aj apple, je tak slaba, ze operovat tu z kvalitou vystupu, je uplne odveci. teraz ako co porovnavas? stari mobil z mp3 prehravacom? a aky stary? a akej znacki? a mobil z cisto mp3 porovnavas? no myslim ze total odveci porovnavat mobil a cisto mp3 prehravac. a htc bol len priklad,lebo napr. HP sa na sk velmy uz nepredava.
@torpedo08 no mylis sa, lebo mobil je len ako doplnok na tom ale mohol si si vsimnut, ze tato anketa nieje o mobiloch len poniektorii tu vkuse onich tocia
@swen no sak aleee my sa nejak nechapeme asi ja som si myslel ze ty nechces mobil ale iba prehravac , a HTC je mobil aj ked hovoris ze to je iba doplnok na prehravaci no a tie plusy co ma I-pod co som pisal este nekde vysoko hore som myslel tak vseobecne napriklad proti obycajnym prehravacom (nedotykovym) no dufam ze to je zrozumitelne napisane(aj ked pochybujem o tom )
@swen Ked som teda taky nevzdelany, vysvetlis mi prosim naco je bt? Dakujem.. Proste som ti vysvetlil ze ho vyuzijem raz mesacne, vtedy mi staci aj mail. Jo btw, je to rychlejsie ako kablom
Porovnavat zvukovy vystup budem, s mp3 prehravacmi je na tom velmi dobre, o mobiloch ani nevravim. Ak ty pocuvas hudbu na pribalenych sluchatkach tak ta uprimne lutujem..to si rovno kup nejaky cinsky noname a bt a budes spokojny..
A este mi neda vyrok ze htc ma telefon ako doplnok. Proste bullshit.
@lollko posielanie obraskou,hudby, alebo cokolvek ineho. som zvedavy, ako budes posielat napr. jeden obrasok emailom, ved je to uplne odveci.
o akych mobiloch stale tocis? "moj zlaty" ja mam vlastne sluchatka.
"bullshit" je tvoje "mudre" vyjadrovanie sa k veciam, ktorim nerozumies. napr. tvoje posielanie vsetkeho cez email. to dakomu povedz, tak ta rovno vysmeje, ze posielas nejaky obrasok cez email, miesto bt. ale nie kazdy zrejme sa vyzna, alebo pouziva bt, ze?
@lollko este k tomu htc, sa stavym , ze pred rokom si este ani nevedel ze nejake htc existuje. ale ako som napisal, nie kazdy sa v takich veciach vyzna.
@swen Posielat jeden alebo aj viacero obrazkov mailom je pohodlnejsie a casto aj rychlejsie ako cez bt, alu suhlasim ze niekto potrebuje denne poslat 50 novych slecien v spodnom pradle tak asi mu bt bude vyhovovat..
A ty vobec nechapes o com hovorim. Ja poslem jeden obrazok mesacne, na to mi email staci, co na tom nechapes?
Ok mas vlastne sluchatka tak preco spominas prilozene? Trocha odveci nie..
Bt nepouzivam preto, ze ho nemam nie preto ze nechcem tak musim hladat alternativy. A vyhovuju mi..
Tak sa stav, prehras. Nebojsa, vyznam sa a htc poznam od cias kedy bolo prve, mozno druhe vario v ponuke tmobilu.
Ja sa zasa stavim ze si ledva presiel zakladkou, ta gramatika je strasna
@lollko ako dobri vtip pohodlnejsie? zapnem bt, poslem. emailom? zapnem net, prihlasim sa na email, stiahnem obrazok do emailu, poslem email, to iste na druhom zariadenii. a ty mi ides vraviet ze je to pohdlnejsie?
kde posielas obrazok? skade kam?
nie, lebo pisem otom co mas k tomu. nie co si musis dokupovat zvlast.
ok.
tak ja asi dlhsie
dalsiii blbec, co riesi gramatiku na fore? a to este slusniii som.
@swen Ides do menu, zapnes si bt, pockas kym to spravi aj ten druhy, musi ho to najst, potom to musi prijat a cakate kym sa to posle, vypnes bt.. Ked uz to tak podrobne opisujes..
A mail? Vojdem do galerie, kliknem na obrazok, na jedno tlacitko co ma hodi do mailu kde to automaticky prida ako prilohu, odosielatela mam a uz staci len z kontaktov vybrat komu. Thats all, neviem co spominas net, sak edge mam stale a to na tu chvilu staci..
A ja riesim jak to bude hrat mne a nie ludom co si nevedia kupit sluchatka, preto riesim vystup a je mi jedno ake sluchatka k tomu mam ked ich nepouzivam..
Obrazok posielam z mobilu kamaratke na domaci mail, napriklad. Tam je to krarsie a jednoduchsie ako kablom..
Ok tak ty dlhsie a? Dlzka nerozhoduje, znalosti ano..
A s gramatikou som zacinat nechcel, ale ked si zacal rypat tak si nemysli ze to necham len tak..
To akoze z jedneho mobilu na druhy, alebo na player si posielas hudbu cez bt? To si potom dobry masochista.. A to ze to posielas len sam sebe nic nemeni na tom kolko krokov musis spravit..
Edge mam zapnuty stale..
Email ma dnes snad kazdy. Vdaka dobrej nativnej mailovej app v mobile ma vzdy upozorni ked mi pride novy..
Pretoze neargumentujes len vysmievas nieco, co si nikdy neskusil.
Prehravac som pouzival emgeton x3 ale pamat uz nestacila tak pouzivam iphone. Cez leto ak bude brigada planujem nejaky cowon alebo iriver.
@swen Tak neviem ako ty, ale ked nieco posielam tak to vacsinou neponahla a kludne pockam kym signal bude. V celom meste kde byvam a jeho sirsom okoli je dokonca aj 3G, este som nebol na mieste kde by som nebol chytil edge..
Tak inak.. skusil si si niekedy poslat mail z iPhonu?
Mala len 1giga, co bol dalsi dovod preco ist na nieco ine. Ale ten hlavny bol ze mu odisiel "jack" (ta vec kam sa pcha jack no xD) a hrala len jedna strana..
Ano som zavisly na poplatkoch, ale mam to v pausali
@lollko no, ja sa ponahlam a signal vypadava obcas aj v mestach. takisto nie vsade sa da pouzit signal siete.
emali vobec nevyuzivam. ani na pc.
no 1 gb je celkom dobra hodnota. ved tolko mozno ani bateria nedokaze prehrat. a takisto, nevydim zmysel mat vsetku hudbu v mp3 prehravaci. viem co to je, a nebolo to v tej koncovke sluchatiek? lebo to casto sa kaziii.
@swen 1gb je pre mna osobne malo, tam nedam nic. A casto som to menil, aj tak mi to vzdy nevyhovovalo. Teraz mam sice 8gb (pristupnych 7 kedze tam je OS + co to zaberaju aplikacie cize realna hodnota sa pohybuje okolo 6gb hudby) co pre mna neni az tak vela.. doma mam asi 20-25 giga hudby, cize..
Nie nebolo to sluchatkami, tie iste mi teraz hraju np, ci ked ich pripojim k pc, mobilu, atd.. a skusal som aj ine sluchatka k tej mp3ke a robili to iste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
ak mas schopny telefon, tak by som siel rozhodne do touchu...tisice aplikacii, vacsina zadarmo, a cele to dotikovo pohybove rozoznávanie je nieco uzasne.
+net natom je fakt perfektny az na flash ale tak nic nieje dokonale
ak mas neschopny telefon tak potom htc, su to dobre masinky ...len bacha aby si si nekupil daku manazersku a 80% funkcii by si nevyuzil...
Btw tie manazerske byvaju mnohokrat ovela lepsie spracovane a dotiahnute ako "hudobne telefony"
@frez Docela by ma zaujimalo, ktoru znacku si myslel za lepsiu a ktoru horsiu
A k zakladatelovi @lenuska175 Naozaj neviem preco mame porovnavat touch s HTC, kedze je to mp3 player s telefonom. A taktiez zalezi ake HTC, avsak myslim ze co sa hudby tyka, apple v tomto htc prekonava..
@swen Celkom by ma zaujimal nejaky player od HTC, alebo ako to zariadenie nazvat
A na net mas lepsi mobil (ci uz htc alebo iphone to je fuk) koli edge a 3g (ak si v pokryti)
Ked si chcem s kamosom poslat pesnicky a nemozem ist prave na mail, pretoze dajme tomu nemam predplatene data, alebo som ich presvihol, tak si ich poslem cez BT. Napriklad aj na to je dobry..
BT v telefone je sice dobra vec, ale (a teraz ti prijdem mozno ako nejaky jablckar, ale nepomozem si) tiez mi nechyba. Ofc by to bolo fajn, ale kedze mam predplatene data tak s tym nemam problem..
A pesnicky som si cez mobil neposielal ani ked som ine modely ako iphone.. Ale ofc, berem, ze kazdy ma iny vkus, tiez som zozaciatku pindal na iphone a teraz ho mam asi dva mesiace a da sa to zvladnut Ale neverim tomu ze bt v mp3 playeri by mal byt rozhodujuci faktor, ked si vezmes ze 95% prehravacov ho nema..
"Ale neverim tomu ze bt v mp3 playeri by mal byt rozhodujuci faktor"
V mp3 playeri nie, ale iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player. Kazdopadne za tych 200 ojro, je tam vsetko co treba.. To len iPhone je predrazeny (v europe)
"iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player." S tymto zasadne nesuhlasim..
Njn, ale aj tych 200 je celkom dost. Ja som dal za moj iphone nastastie este menej..
""iPod touch je skor vreckovy pocitac ako multimedialny player." S tymto zasadne nesuhlasim.. "
No podla mna je vykonny procesor, velky disk a ram v malom zariadeny, ktore dokaze spustat najroznejsie aplikacie + hry + multimedia + ma internet definicou vreckoveho pocitaca, nez multimedialneho prehravaca..
"Njn, ale aj tych 200 je celkom dost"
200 eur za zariadenie s vyse 500MHz procesorom, 128MB ram, 8GB diskom a dotykovym displejom to je podla mna akurat. Len nechapem preco stoji iPhone (3G) o 400 stovky viacej ked ma navyse len GPS a GSM modul, ten najnekvalitnejsi fotak aky tam len mohli dat a ma dokonca slabsi procesor (podtaktovany).
Potom by podla tvojej definicie bol vreckovy pocitac skoro kazdy novy mobil a mohli by sme prestat pouzivat oznacenie mobil
(Viem ze moj 3g ma 400mhz, nepocul som o tom ze touch ma vykonnejsi, ale nebudem sa hadat. 3gs ma 600.. A 8gb za nejaky velky disk nepovazujem, velmi lahko sa zaprace a bez JB sa neda ani pouzit ako US
Btw co myslis, ostatne multimedialne hracky nemaju procesor, ram a disk?
ved skoro kazdy novy mobil s vykonnym procesorom, ramkou a touchscreenom sa radi medzi PDA. Minimalne telefony od HTC, Apple, Samsungu, HP, ci Nokie..
iPod touch 3G (a iPhone 3GS) ma 833 MHz procesor podtaktovany na 600Mhz, iPod touch 2G ma 620MHz podtaktovany na 533 a iPod 1G a iPhone 2G/3G maju ten isty procak podtaktovany na 412MHz.
Ostatne multimedialne hracky nemaju taku funkcionalitu ako iPod Touch.
Jaj tak si to myslel, PDA, zle som ta pochopil A tak PDA moze byt telefon aj bez touchscreenu.. Skorej tam ide o OS
iPhone 3G ma slabsi procesor, 400 MHz (tym som si isty), ci je 3GS podtaktovany sa hadat nebudem lebo neviem, ale so 600 MHz suhlasim.. Ok teraz som si vsimol ze pises iPod touch 3g (odkedy ma touch 3g? nezda sa mi..)
Njn, ale napriklad take PSP.. na hry je to tiez parada imo, proste tie tlacitka maju nieco do seba
iPhone 3G (aj 2G, rovnako ako iPod Touch 1G/2G) ma 620MHz Samsung RISC ARM procesor podtaktovany na 412MHz. 3GS ma Samsung S5PC100 ARM Cortex-A8 833MHz procesor podtaktovany na 600MHz. To su veci vygooglitelne do 5 sekund
Oficialne sa vola iPod Touch, neoficialne iPod Touch 3G a je vonku uz asi polroka (od septembra 2009).
To 3G je asi third generation co? Lebo mna hned napadli data co sa mi nezdalo..
edge a g3 ma pomerne male pokritie, tak stacii aj normalny gsm signal. lepsie je aj tak wifi. citam ze neschvalujes bt,preco? ja posielam vsetko(pesnicki,obrazki) cez bt a nemam z tym ziaden problem, ide to v pohode. osobne nechapem naco bi som posielal pesnicku cez email, ked cez bt to mam ovela pohdlnejsie.
Neodmietam bt, len tvrdim ze ak by ho an iphone plnohodnotne mal tak songy s tym neposle koli autorskym pravam a na jednu fotku mesacne mi staci ked to poslem niekomh na mail a doma sa pozre. Proste nemam potrebu posielat vela veci ostatnym ludom cize toto mi staci, napr aj ked som mal iny telefon bt skm na pesnicku nikdy nevyuzil..
Este m tym obrazkom. Ak to dotycny chce na mobil tak je to ofc minus, ale ak na pc ma to lahsie si stiahnut z mailu ako pripajat mobil k pc
tak potom asi nerozumies a nechapec naco je bt. alebo nemas nic okrem iphonu co by malo bt.
omg, obrazok cez mail posielat, miesto kablom alebo bt? tak to ta uprimne lutujem, ked to takim sposobom robis.
no uprimne...kvalita tich malich sluchatiek do usiii, ktore ma standartne aj apple, je tak slaba, ze operovat tu z kvalitou vystupu, je uplne odveci. teraz ako co porovnavas? stari mobil z mp3 prehravacom? a aky stary? a akej znacki? a mobil z cisto mp3 porovnavas? no myslim ze total odveci porovnavat mobil a cisto mp3 prehravac. a htc bol len priklad,lebo napr. HP sa na sk velmy uz nepredava.
Porovnavat zvukovy vystup budem, s mp3 prehravacmi je na tom velmi dobre, o mobiloch ani nevravim. Ak ty pocuvas hudbu na pribalenych sluchatkach tak ta uprimne lutujem..to si rovno kup nejaky cinsky noname a bt a budes spokojny..
A este mi neda vyrok ze htc ma telefon ako doplnok. Proste bullshit.
o akych mobiloch stale tocis? "moj zlaty" ja mam vlastne sluchatka.
"bullshit" je tvoje "mudre" vyjadrovanie sa k veciam, ktorim nerozumies. napr. tvoje posielanie vsetkeho cez email. to dakomu povedz, tak ta rovno vysmeje, ze posielas nejaky obrasok cez email, miesto bt. ale nie kazdy zrejme sa vyzna, alebo pouziva bt, ze?
A ty vobec nechapes o com hovorim. Ja poslem jeden obrazok mesacne, na to mi email staci, co na tom nechapes?
Ok mas vlastne sluchatka tak preco spominas prilozene? Trocha odveci nie..
Bt nepouzivam preto, ze ho nemam nie preto ze nechcem tak musim hladat alternativy. A vyhovuju mi..
Tak sa stav, prehras. Nebojsa, vyznam sa a htc poznam od cias kedy bolo prve, mozno druhe vario v ponuke tmobilu.
Ja sa zasa stavim ze si ledva presiel zakladkou, ta gramatika je strasna
kde posielas obrazok? skade kam?
nie, lebo pisem otom co mas k tomu. nie co si musis dokupovat zvlast.
ok.
tak ja asi dlhsie
dalsiii blbec, co riesi gramatiku na fore? a to este slusniii som.
A mail? Vojdem do galerie, kliknem na obrazok, na jedno tlacitko co ma hodi do mailu kde to automaticky prida ako prilohu, odosielatela mam a uz staci len z kontaktov vybrat komu. Thats all, neviem co spominas net, sak edge mam stale a to na tu chvilu staci..
A ja riesim jak to bude hrat mne a nie ludom co si nevedia kupit sluchatka, preto riesim vystup a je mi jedno ake sluchatka k tomu mam ked ich nepouzivam..
Obrazok posielam z mobilu kamaratke na domaci mail, napriklad. Tam je to krarsie a jednoduchsie ako kablom..
Ok tak ty dlhsie a? Dlzka nerozhoduje, znalosti ano..
A s gramatikou som zacinat nechcel, ale ked si zacal rypat tak si nemysli ze to necham len tak..
musis mat emailove konto/ucet ked to chces posielat cez email. edge je len rychlejsi prenos ako cez gprs. tak neviem co z tym edge tak operujes.
a aky mp3 prehravac mas?
ok
ok, a preco si myslis, ze mas v tomto smere lepsie znalosti?
nekomentujem.......
Edge mam zapnuty stale..
Email ma dnes snad kazdy. Vdaka dobrej nativnej mailovej app v mobile ma vzdy upozorni ked mi pride novy..
Pretoze neargumentujes len vysmievas nieco, co si nikdy neskusil.
Prehravac som pouzival emgeton x3 ale pamat uz nestacila tak pouzivam iphone. Cez leto ak bude brigada planujem nejaky cowon alebo iriver.
Edge spominam preto, lebo ho mam stale zapnute..
z mobilu na pc, z mobilu na mobil, z mobilu na pc....
chcem vydiet ako budes mat zapnuty edge stale, ked nebude signal. to iste aj ked bude nejakym sposobom ruseny. ale dobre......
no, si prvy co poznam ze vyuziva email v mobile.
a co ako som neskusil? skade vies ze som neskusil?
aha, a dobry bol? aku si mal nanom pamet?
ale si priamo zavysli na sieti a poplatkoch za jej vyuzivanie.
Tak inak.. skusil si si niekedy poslat mail z iPhonu?
Mala len 1giga, co bol dalsi dovod preco ist na nieco ine. Ale ten hlavny bol ze mu odisiel "jack" (ta vec kam sa pcha jack no xD) a hrala len jedna strana..
Ano som zavisly na poplatkoch, ale mam to v pausali
emali vobec nevyuzivam. ani na pc.
no 1 gb je celkom dobra hodnota. ved tolko mozno ani bateria nedokaze prehrat. a takisto, nevydim zmysel mat vsetku hudbu v mp3 prehravaci. viem co to je, a nebolo to v tej koncovke sluchatiek? lebo to casto sa kaziii.
no ale kazdy cent je dobrii
Nie nebolo to sluchatkami, tie iste mi teraz hraju np, ci ked ich pripojim k pc, mobilu, atd.. a skusal som aj ine sluchatka k tej mp3ke a robili to iste..
aha :/
diskusia ukoncena.
o co ti vlastne islo? zhodnotit mp3 prehravac s mobilom, alebo zhodit apple?