Po akom čase po rozchode ste šli do nového vzťahu?
Zaujimalo by ma, koľko vám trvalo, než ste sa dostali z predchádzajúceho vzťahu a boli ste schopný začať si niečo nové? Koľko dní, týždnov, mesiacov, rokov vám to trvalo? Ako dlho ste boli s predchadzajúcim partnerom?
teraz to trvalo asi pol roka. nie preto, že by som sa musela dostať z toho predtým (haha, už len pri tej predstave sa smejem), ale jednoducho sa mi nechcelo do ničoho ísť. a vlastne aj teraz by som veľmi rada ostala slobodná, ale viem, že on je tak špeciálny, že je to milionkrát lepšie takto.
Hmm posledný "vzťah" - 4 mesiace po rozchode som bola mesiac mimo a potom keď som začala zas byť taká normálnejšia, tak som si našla niekoho iného. Ale to záleží či sa so mnou rozchádzajú,alebo ja sa rozchádzam a z akého dôvodu
to zalezi na tom ci mi da doytcny kopacky alebo ja jemu a koli comu , ale naposledy som sa spametavala 2 mesiace a ja uz chalanov radsej neriesim ked pide bude ked nepride nebude asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ochotny ist do ineho vztahu som bol asi tak po 4-5 mesiacoch...