Ahojte chcem sa spytat po akom case vo vztahu ste sa so svojim partnerom alebo partnerkou maznali? Nemyslim teraz samotny sexualny styk, ale hrajkanie, hladenie atd
Myslite si ze je normalne, ked po 4 mesiacoch krasneho vztahu sa priatelka
ak si jej prvá známosť tak sa podľa mňa nemáš čo strachovať i keď v tejto dobre už nepoznám veľa 18 ročných dievčat čo nemajú sex nieto ešte čo sa nemaznajú .... skús sa jej opýtať čoho sa bojí...porozprávajte sa o tom
Ako normalne bozky vsetko ale tiez mi pride ze vzdy len ja musim nieco spravit aby padol bozk a vzdy navrhnut lebo ona malokedy zacne s bozkami... no hej ja som rad ze mam dievca ktore pred tym nemalo ziadne skusenosti a nikdy by som ju nevymenil....ale po 4 mesiacoch clovek ma velku chut sa so svojou laskou aspon maznat ved na tom nie je nic zle predsa..
Ako.. Je to vaša vec a.. Ty musíš vedieť, čo je pre teba najlepšie. Ale podľa mňa to normálne neni ani trochu a mal by si dať od nej ruky preč čím skôr A to doslova
nieje asexuálka? ale tak ja neviem no..keď si je prvý tak sa hanbí možno...alebo má strach, že sa to potom celé rýchlo vyvinie a ona si to potrebuje celé ešte rozmyslieť..a nevieš aký ma na to celé názor? Na také fyzické zbližovanie...nemá také nápady, že po rokoch alebo po svadbe? No mali by ste sa o tom otvorene porozprávať, keď Ťa to trápi
Podla mna by si sa s nou mal o tom normalne poropzravat. Ste obidvaja dospeli, nevies dovod, preco to nechce. Mozno sa jej v minulosti nieco stalo, alebo len proste potrebuje dlhsi cas na to. Mozno si mysli, ze sa s nou chces hned vyspat.
Normalne sa o tom otvorene porozpravajte, ty jej povedz svoje dovody a ona nech ti povie svoje
Uch, och To je... dlhá doba na to, aby sa takto vzpierala. Myslím, že by si sa s ňou mal porozprávať. Že prečo je taká, čoho sa bojí a tak podobne. A vysvetliť jej, že to, že ju pohladíš trochu na chrbte pod tričkom neznamená hneď, že ju chceš pretiahnuť. Ak sa k ničomu nedopracuješ ani rozhovorom, tak asi ti už zostáva iba sa zmieriť s tým, že si asi natrafil na dosť ostýchavé a zdržanlivé dievča... Každá je hold iná
porozpravaj sa s nou o tom. nic ine nepomoze. vo vztahu musi byt rec aj o takych veciach. treba vediet s partnerom preberat vasu (spolocnu) intimitu. mozno to spociatku bude rozpacite ale ono sa to casom podda...
@vilo14 - je to veľmi individuálne a je to predovšetkým o komunikácii... možno nemá zatiaľ také potreby ako ty, možno má nejaký blok, kto vie... mal by si sa o tom s ňou porozprávať... keď je váš vzťah, ako píšeš, krásny, nemal by byť problém to prediskutovať. Zasa na druhej strane - 4 mesiace nie je až tak veľa - ja som napr. prvý krát pobozkal svoju manželku asi po 4 či 5 mesiacoch a napr. moj otec pobozkal moju mamu 1. krát až po roku...
fuuh... ja si myslím, že má nejakú traumu z detstva..šak každý má rád ked ho niekto hladká, škrabka...no jednoducho sa s ním mazná. Asi má nejaký problém..skús sA s ňou o tom porozprávať a ak ju máš skutočne rád tak nič nesil....
Ostýchavá? Teda.. Ja osobne si neviem predstaviť, že by som mala nejaký vzťah a toho ktorého človeka by som sa "hanbila" alebo čo. To podľa mňa nie je vzťah ale detinské hranie sa, pretože keď sa majˇu dvaja rozumovo vyspelí ľudia radi a "chodia" spolu, je odveci aby sa pred sebou hanbili alebo ja neviem..
@vilo14 noo tak ja si myslím že by si na ňu hlavne nemal tlačiť, lebo potom akonáhle ju pobozkáš jej napadne že ju chceš pretiahnuť.. ja napríklad som bola až do terajšieho priateľa straašne hanblivá a nevedela som si seba v nejakej intímnejšej chvíli ani len predstaviť, len by som sa červenala a najradšej pod zem prepadla takže možno je aj ona na tom podobne.. to sa všetko spraví časom, ak sa ukážeš ako trpezlivý a milujúci partner ale najhlavnejšie.. my ti neporadíme, najlepšie spravíš ak sa prekonáš a porozprávaš sa s ňou o tom, uvidíš čo ti povie hlavne by som to neriešila takto, pretože ak by môj priateľ to zacapil niekam sem a ja by som to našla, asi by si nevrzol v živote nikdy
No nie nemyslim ze by mala nejaky blok, je dobre vychovana za co som rad. Mozno sa na to neciti alebo neviem, no mne pride malo aby sme mali medzi sebou po 4 mesiacoch iba bozky + hladenie pod trickom(nevyhrnutym) a tie tiez musim z velkej casti zacat ja. Nejde mi o sex,ide mi o to,aby ked sa moc milujeme,aby sme sa spolu "hrajkali" tym myslim aj ona so mnou a nie len ja s nou.
Zalezi na tom, aky si Ty. Ja som mal tiez priatelku, ktora predomnou nemala skoro ani bozk. Ale zacalo nam to rychlo, rozbehlo sa to skor ako Tebe. Mozno skus robit nejake romanticke vylety pre nu, niekde ist kde budete len vy dvaja, zazijete pekny vecer. Mozno to aj robis, ale ono to na nu pride. Mozno sa raz rozbehne a bude vsetko v normale, mozno naozaj nepoklada tu fyzicku cast vztahu za taku dolezitu. To uvidis neskor. Zalezi na tom, aky si Ty, ci si schopny to vydrzat a ist na nu pomaly. Ak ju mas rad a je to dobre dievca, stoji za to vydrzat. Nic Ti neujde .
Ignoruj ju a vyhýbaj sa jej týždeň. Potom jej zavolaj, že sa nutne musíte porozprávať (o 1, alebo 2 dni). Ak ti bude volať naspäť, nezdvíhaj. Na dohodnuté miesto dojdi 20 minút neskôr. S kamenným výrazom si ju posaď na stoličku a smrteľne vážne jej povedz, že chceš mať sex, máš prostriedky a ak sa veci nerozhýbu samy, možno budeš mať styk s oveľa skúsenejšou ženou, než je ona. Ale že ju do ničoho nenútiš.
Oči sa jej zalejú slzami, ospravedlní sa ti a ešte ten večer na to pôjdete.
hm, Freud by sa asi spýtal, aký má vzťah k otcovi nie, nie je to normálne, len neviem, či ide o asexualitu, alebo "len" o nejakú patologickú hanblivosť a strach otvoriť sa partnerovi určitým spôsobom. aj keď ty tvrdíš, že blok nemá, ja si to aj tak myslím. ale to sa dá zachrániť postupným budovaním dôvery. čo tak rozhovor o príčine? ten som to nikde nejak nezazrela.
Ja si myslim ze dievcina sa boji kedze je to jej prvy vztah. Pridavam sa k nazoru ostatnych, ze asi si by sa mal s nou porozpravat, mozno ma na to svoje dovody preco nechce, ty jej vysvetli ako to vidis ty, povedz jej ze jej nechces ublizit, nech ti doveruje a nech sa necha viest Trpezlivost ruze prinasa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ako.. Je to vaša vec a.. Ty musíš vedieť, čo je pre teba najlepšie. Ale podľa mňa to normálne neni ani trochu a mal by si dať od nej ruky preč čím skôr A to doslova
Som baba, ale po štyroch mesiacoch nemaznania by som sa... asi zbláznila.
Neviem. Možno má fakt len strach
Normalne sa o tom otvorene porozpravajte, ty jej povedz svoje dovody a ona nech ti povie svoje
KED SOM JEJ UZ VYHRNUL TROSKU TRICKO TAK POVEDALA ZE NA NIC VIAC NEBUDE co ma zarazilo akoby si o mne myslela ze ju chcem pretiahnut..
pritom mi mame krasny vztah vo vsetkom si rozumieme...
uži si tie pekne začiatky ked nevieš čo máš ako robiť.. a ona tiež nie ..
ou nechcela by som
@stenatko dávam ti za pravdu, že by som sa aj ja zbláznila keby to nerobím s mojím Michalom...
Ostýchavá? Teda.. Ja osobne si neviem predstaviť, že by som mala nejaký vzťah a toho ktorého človeka by som sa "hanbila" alebo čo. To podľa mňa nie je vzťah ale detinské hranie sa, pretože keď sa majˇu dvaja rozumovo vyspelí ľudia radi a "chodia" spolu, je odveci aby sa pred sebou hanbili alebo ja neviem..
ako som naivny.. ale az takto ani ja
no v kazdom pripade.. ako vravi @nicmanenapada preco sa to pytas nas.. neviem o tom, ze by som ja bol s tebou v nejakom vztahu..
ak ju mas rad (popripade lubis) tak toto budes riesit s nou a nie poza jej chrbat..
ak ju "az tak" rad nemas.. tak niet co riesit
veď skús sa jej opýtať aký má ona na to názor
a je pravda aj že nemá každý rovnake tempo, alebo ju trápi niečo len to z nej treba dostať nech vieš čo to je..
Väčšinou sa týmto vzťahy začínajú
Oči sa jej zalejú slzami, ospravedlní sa ti a ešte ten večer na to pôjdete.
Cheers
To je tak dômyselný postup, že som rada, že s tebou nič nemám
@vilo12 @48 Počkať, hladenie pod nevyhrnutým tričkom jej nevadí? Tak ju proste hneď nevyzliekaj...
Inak si myslím, že proste potrebuje viac času, tieto veci sú u každého individuálne... Ale nevidela by som v tom hneď problém...