@p0n0sk4 nechapem, ako si pocas vztahu mozes mysliet, ze nebudes riesit rozchod, ved kazdy vztah sa skonci aj tak ja vobec neriesim vztahy, cize tym padom neriesim rozchody
Ja osobne som čakal.. a som rád 4 mesiace, síce som sa snažil vždy nejako odviazať, ale nebolo to ono... snažil som sa nájsť si nový vzťah, veľmi veľa dievčat chcelo so mnou chodiť, ale vo mne bol nejaký "strach" sa do toho nedať, nedokázal som s inou babou ani niečo mať... potom sme sa opäť akosi dostali k sebe a je všetko O.K.
@p23 No to hej.. na Silvestra mi dala kopačky minulý týždeň v nedelu sme sa dali opäť dokopy.. takže skoro 4 mesiace to je čo sme neboli spolu ľutuje to doteraz ale nehovorím že stále to je tak... a hlavne sa netráp... ide aj o dôvod, prečo ste sa rozišli, ak to urobil len tak z frajeriny, tak to bude ľutovať, a a k je naozaj frajer, tak sa k tebe vráti.. ak si mu teda "kopačky" nedala ty... ja som sa klepal, keď som sa s ňou opäť dal dokopy... zo strachu či nerobím chybu... čo ešte neviem, ale dúfam že nie....
@30 bola pravdepodobne vo vzťahu veľmi sklamaná, preto píše také veci.. buď ju podviedol frajer, alebo jej nejako ublížil.. to neviem.. človek ktorý má v sebe aspoň štipku lásky by takéto veci nepísal.. musel ti niekto vo vzťahu ublížiť.. (môj názor) možno si fakt blázon a dáš prednosť láske k zvieraťu ako láske k človeku.. no... množ sa
možno počkať 2-3 dni a ísť ďalej.. a rozhodne by som to nenazvala vzdávaním sa, ale nazvala by som to ďalším krokom vpred podľa mňa život sa žije (nehrá sa), nie je tam čo vyhrávať, prehrávať, vzdávať sa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Temeraf!
kedysi bolo, ked si mala 14? ja uz v mojom veku ma ustalene, co chcem
hned po sa nehorazne naserem
potom mam depky a ozrata sa doprosujem nazad
a za dake 3 dni mi dojebe a depkujem uz len sama
a zakazdym to je presne tak isto
(a nie nikdy mi to nevyslo