Mali ste v detstve niečo, čo ste hrozne chceli? Máte tú túžbu doteraz?
Ja som vždy chcela obrovského plyšového medveďa a doteraz ho chcem Takže keď som dnes poobede vkročila do izby môjho najlepšieho kamaráta, tak som skoro odpadla, lebo m
mala som super detstvo, ale nikdy som nedostala to, po čom prahlo moje srdce (=po všetkých tých hlúpostiach, ktoré chodili v reklamách cez víkend od 6:00-10:00 a motali deckám hlavy a dobre mi tak
príde to strašne divné ešte ked si date dokopy nazov môjho nicku ale neva ..... chcela som vždy bývať v hrade alebo kaštieli ....je to fakt fest divné ..asi nepatrím do tejto doby .........a dnes rozmyšľam, že keď budem "veľka" a samozrejme ak by som si to mohla dovoliť ...asi by som si kúpila hrad ....neustále nad tym premýšľam ....takže po tomto stale tužim
jasnee aj ja som vždy chcela mega plyšoveho medveďa a mala by som ho v posteli miesto vankuša ešte som ho nedostala zatial a potom som chcela koňa,gitaru (tú mám ) ,a už asi nič a vlastne ešte dieťa som a momentalne tužim po zrkadlovke lebo milujem fotenie
@exonr nehovorím, že už som dospelá a veľká a všetko zvládnem, ale necítim sa už ako úplné dieťa... stratila som detskú bezstarostnosť, úprimnosť... nemám takú fantáziu a ani sa už neviem hrať... je mi to celkom ľúto
@popoluska15 ak ten hrad niekedy kúpiš, že sa ti tam môžem nasťahovať ako kuchárka/dvorná dáma?
@magorka ďakujem že si mi pripomenula túto moju túžbu... veľmi som chcela byť čarodejníčka takže keď mi naši pustili Harryho Pottera, tak som bola v siedmom nebi
@drejka@natyn tiež som chcela byť veľká... a tiež už nechcem, ale nechcem byť ani úplne malá... chcela by som zastať tam kde som teraz teraz som spokojná a je super, že občas nemusím byť veľká a sebestačná
ja keď som bola malá, túžila som, že budeme mať veľký krásny bazén a peknú záhradu s preliezkami, kvietkami, stromčekmi.. proste také vysnívané miesto na hranie sa s kamarátkami - SPLNENÉ
túžila som, že niekedy budem pracovať v kaderníctve - NESPLNENÉ A PREŠLO MI TO
a hlavne som túžila ako malá dostať sa do školy, teraz túžim dostať sa zo školy
@mata3 ako dvornú dámu ťa beriem ak ti nebudú vadiť princeznovské šaty s korzetmi z 16.-19. storočia kľudne u mňa doma to bude vyhradené oblečenie samozrejme na nákup alebo do spoločnosti sa bude obliekať tipické moderné oblečenie aby sme nepôsobili divne ale inač preferujem po hrade šaty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A veľkom preveľkom plyšovom zvieratku, ktoré by bolo veľké ako ja.
ale inac chcel som chovat chameleona a toto sa mi zachvilu splni..uz len par dni
Ale bol som prvy v meste, kto mal pripojenie na internet (z tych ludi, co poznam)
a splnilo sa mi to klop
a nie, už nechcem
až na toto: chcem vedieť lietať
@popoluska15 ak ten hrad niekedy kúpiš, že sa ti tam môžem nasťahovať ako kuchárka/dvorná dáma?
@magorka ďakujem že si mi pripomenula túto moju túžbu... veľmi som chcela byť čarodejníčka takže keď mi naši pustili Harryho Pottera, tak som bola v siedmom nebi
túžila som, že niekedy budem pracovať v kaderníctve - NESPLNENÉ A PREŠLO MI TO
a hlavne som túžila ako malá dostať sa do školy, teraz túžim dostať sa zo školy