Mne sa to stáva ak som predtým jedla alebo pila, alebo ak to robím "v chvate" že napríklad brušáky moc rýchlo alebo veľa za sebou... ale inak neviem prečo by to mohlo byť
podľa mňa robíš chybu v tej diete Asi nedávaš telu to čo potrebuje sústreď sa na stravu s dostatkom živín, vyhýbaj sa nezdravím tukom ale jedz aj tuky(zdravé) lebo ichh potrebuješ. A nezabúdaj na zeleninu.
skus poexperimentovat s hroznovym cukrom a bananmi, pred po cviceni, skus pol bananu pred a pol po cviceni a hroznovy cukor z lidlu za 50centov aj pocas treningu
potom aj nedostatok tekutin moze byt, ale to snad dodrziavas, mozno sa az pretrenuvavas, ale najskor to vidim na tie sacharidy, potom daj vediet co ti pomohlo ak to skusis, nech sa poucim aj ja
dieta + cvicenie nikdy nejde dokopy. skus hroznovy cukor(glukoza) si pridat do vody a pit tu vodu pocas cvicenia. to ti mozno pomoze. 2-5 kavovych lyziciek do litra by malo stacit.
Presne tieto problémy som zvykla mať aj ja.... chodievala som korčulovať 10-15km niekedy bez probémov, ale ťažko sa mi dýchalo-pavdepodobne kvôli fajčeniu... no už sa mi dosť často začalo stávať, že už po 3 km mi prišlo nenormálne zle... tlak na hrudníku, pocit na zvracanie,.. a to sa potom dialo pri akejkoľvek fyzickej námahe... kamarátka mi povedala že to tiež mala kvôli chudokrvnosti, nedostatku železa v krvi.. bohužiaľ som sa zatiaľ k lekárke nedokopala, ale keď pôjdem dám vedieť či nejaké tie tabbletky a vitamíny pomohli
AK niekto cvičí objemovku alebo nadoraz tak je úplne normálne že mu príde zle tak to má byť. Napríklad Arnold S. pri tréningu odpadával a grcal.
No ale kedže ty necvičíš asi takto , tak to bude tím že žalúdok na to nie je zvyknutý , ono to po roku prestane keď si na to zvykne telo. Proste máš vyšší tep, telo sa viac zahreje a tvoje telo na to nie je zvyknuté , tak preto takáto reakcia. AK si telo zvykne naberieš kondičku , teplota bude už v normále aj tep. No za mesiac to nebude.
Napríklad keď som behal 12 minutovky tiež mi niekedy prišlo zle , zgrcal som sa počas behu utrel a behal ďalej. Teraz mám už lepšiu kondičku tak už mi na grcanie nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Prečítaj si pár článkov o stravovaní
Ako @method povedal, hroznovy cukor pred a po cviceni dokaze urobit zazraky
No ale kedže ty necvičíš asi takto , tak to bude tím že žalúdok na to nie je zvyknutý , ono to po roku prestane keď si na to zvykne telo. Proste máš vyšší tep, telo sa viac zahreje a tvoje telo na to nie je zvyknuté , tak preto takáto reakcia. AK si telo zvykne naberieš kondičku , teplota bude už v normále aj tep. No za mesiac to nebude.
daj si hodku pred cvicenim protak a bude to ok... pripadne pi pocas cvicenia iontak