Najprv máme spoločnú fotku. O týždeň neskôr sme sa bozkávali a aj spoznali trochu A to ostatné bolo až pár mesiacov potom, medzitým sme sa vídali docela sporadicky... Či tak nejak asi, či nie @kachie ?
spoznali sme sa ... potom po troch rokoch kamaratstva som ju pobozkal a po roku aj dvoch mesiacoch sme mali prvy sex ... dlhe odstupy ja viem ale o to krajsie ...
Po 5-tich minútach ma začal priťahovať, po 20-tich minútach prvá pusa, sex za necelú hodinu, ako niesom žiaden romantik, ale fascinuje ma ako toto niekto dokáže natiahnúť na niekoľko mesiacov...
Po kolkych mesiacoch po tom, co ste sa spoznali/ alebo vas zacal pritahovat vas sucasny partner(ka) ste sa prvy krat bozkavali, ste zacali spolu chodit a ste sa spolu prvy krat milovali?
Poznáme sa už asi rok aj dačo, párkrát sme sa kamarátsky rozprávali.
Vtedy ma začal priťahovať keď som ho začala lepšie spoznávať, keď sme prekecali celý víkend. Bozkávali sme sa a dali dokopy tri dni potom ako sme vlastne začali bližšie spoznávať naše duše. A ak sa dobre pamätám tak po dvoch týždňoch ako sme spolu sme sa milovali prvý krát.
My sme zvládli všetko v jeden deň, asi tri týždne po spoznaní a priťahovať ma začal... hmmmm, asi po týždni som si začala uvedomovať, že to nie je iba kamarát, ale chlap
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale tato odpoved je absolutne nekompatibilna so slovickom "chodit s niekym", takze neviem aspon, ze podmienku 18 < splnam
a to druhé som si myslela, že trošku neskôr ..mám zlý odhad...
ale pusa na líce bola asi po týždni ako sme sa zoznámili, treba ponaťahovať..
vlastne počkať, toto sa týka ľudí čo sú zadaní ja nemám nikoho
tak nič
Poznáme sa už asi rok aj dačo, párkrát sme sa kamarátsky rozprávali.
Vtedy ma začal priťahovať keď som ho začala lepšie spoznávať, keď sme prekecali celý víkend. Bozkávali sme sa a dali dokopy tri dni potom ako sme vlastne začali bližšie spoznávať naše duše. A ak sa dobre pamätám tak po dvoch týždňoch ako sme spolu sme sa milovali prvý krát.