Po preštudovaní piatich fór si stále neviem zmeniť IP adresu
Ahojte, potrebovala by som pomoc, naozaj som veľa čítala o tom ako si zmeniť IP ale žiadny spôsob mi nejde. Skúšala som veľa IP changerov (programy) aj Torpark, ale nič. Pripájam sa cez WIFI a keď ho vypnem a zapnem, IP sa mi zmení. To je presne to čo pot
ziaden program ti IP adresu nezmeni... a v com mas problem, ked si ju vies zmenit vypnutim a zapnutim routera? 3 minuty sa ti zda vela? haha... ked som sa dakedy pred vela rokmi pripajal na internet cez telefonny modem, tak mi stranku nacitavalo aj 15 minut...
3 minuty ti trva resetnut router (predpokladam) A kolko casu si zabila tym nahananim sa po forach pisanim tejto diskusie a instalovanim a odinstalovavanim tych tzv. funkcnych programov? Zamysli sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a naco to chces menit?
@celebrita uhadla si, ale zabilo ta keby si odpovedala na otazku alebo nepisala vobec?
2. Ked mas staticku IP adresu tak je to trosku tazsie ako dynamicku...
3. Na koho/kde sa pripajas cez wifi? Ak niekde tam, kde sa pripajas len ako host tak mozes ist vies kde so zmenou IP adresy .
Vies co kasli na to...