Ahojte, tí, ktorí poberáte sociálne štipendiá na vš, kedy vám bolo vyplatené? Pretože ja som už začiatkom septembra podávala žiadosť na UKF a povedali, že rozhodnutia budú koncom októbra..čo znamená, že i po prebratí rozhodnutia budem čakať možno ďalšie 3
zalezi, ako to maju zorganizovane.. napr. u nas moze studentov, ktori su na to odkazani aj porazit, lebo vraj maju vela ziadosti a nestihaju a tie stipka sa budu vyplacat az v decembri.. minuly rok sa vyplacali dokonca v januari.. ale tak predpokladam, ze nie vsade maju taky retardovany system.
pred dverami maju vypisane ze len teraz niekedy boli na nejakej konferencii a ze nasledne prehodnocuju vysku stipendii a vsetko a ze nas budu informovat vraj co najskor a vsetky peniaze budu doplatene nasledne po tom (samozrejme o UKF hovorim ...takze treba len cakat na studmail
@quixinka preboha tak toto som už naozaj nečakala! v decembri alebo januári? to je na akej škole? to dostanete naraz od septembra všetky? nám na ukf povedali výhovorku, že prišla nová novela a preto im to tak trvá...ja som tiež odkázaná na to štipendium a už 2 mesiace, čo čakám sú až príšliš :/
@beaurebelle no áno treba čakať na studentmail..ale mne povedali v pondelok keď som im volala, že koncom októbra budú dávať tie rozhodnutia..kedy si tam videla ten oznam?
ten oznam tam je uz asi fii neviem...od zaciatku oktobra? pokial povedali takto v pondelok tak by to tak aj malo byt...minuly rok s tym nebol ziadny problem kedze nemuseli nic prehodnocovat ani riesit ale tiez boli peniaze vyplatene az niekedy k novembru tusim 15ty den v mesiaci to bolo pokial si si ziadost podavala v septembri tak ti naraz poslu sumu za vsetky mesiace ktore si stipendium mala mat ale musela si cakat na nich
@zeriavka ja si to zas pamatam celkom dobre skutocne to tak bolo pretoze mi potom naraz prisla slusna kopka penazi co sa mi dovtedy ani nesnivalo takze to bol ,,silny zazitok,, ale tentokrat je to skutocne predlzene tym ze to prehodnocuju ...mne je to v podstate jedno kedy to poslu ale naozaj nemyslia na ludi co su na tom ,,zavisli,, a viacmenej studuju z toho
@beaurebelle no ja napríklad som na tom závislá a nie je mi to jedno..veď i ja si pamätám, že mi prišiel pekný obnos peňazí v jeden deň a o pár dní 10teho či 15 mi prišlo už aj za november..ale ak majú všetky 3 štipendiá prísť až 15 novembra a nie niekedy na budúci týždeň aspoň niečo už fakt neviem čo budem robiť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@magick55 zabudol si uviesť školu