tam mas dotaciu hodin. napriklad stredna skola dostane dotaciu na 2 hodiny dejepisu tyzdenne. alebo nejako tak. neviem nechapem. ale u nas mame blokove vyucovanie ze jeden blok sa ucia len humanitne a druhy len prirodovedne predmety plus niektore sa ucia cely rok. blok=stvrtrok
neviem sice kolko mame hodin my (este nemame ani rozvrh , ale spoluziacka co teraz prepadla sla na sukromnu ekonomicku a ma 6 hodin denne a ma napr 2 hodiny anglina, 2 ekonomika a 2 uctovnictvo... pekne nie?
Je počet hodín toho predmetu za obdobie štúdia, samozrejme, že o aké predmety sa jedná a koľko je tých hodín trochu závisí od typu školy, čo je to napríklad gymnázium, obchodná atd.
A ked sa to spočíta, tak to tak asi vychádza, okolo 30 hodín týždenne.
ale máme už rozvrh od tretieho Ale koľko hodín týždenne ti ťažko poviem keďže mám v párny týždeň 4 dni prax, piaty deň 6 hodín
V nepárny týždeň mám34 hodín.
Ale vravím že podľa mna je to tak že: Odbor mäsiar vykosťovač musí podľa učebných plánov obsahovať za 2 roky výučby 1000 hodín slovenčiny, 500 hodín obsluhovania mlynčeka, 600 hodín matematiky... A potom je už na škole ako si to rozdelí. Či v prvom ročníku si odbaví celú matiku alebo ju dá do rozvrhu pekne na dva roky.
Lebo ja čo študujem tak mám v treťom ročníku 2 hodiny fizyky za týždeň pričom minulí tretiaci fizyku nemali vôbec - za to mali viac hodín fyziky v prvom ročníku
zakeli to od toho aka skola napr mi ako sukromny gympel mame dokopy tolko isto ako normlany v prvaku aj druhaku a aj dalej len co mi amme o dve odiny informy viac to oni maju uz v druhaku seminare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Prvý rok, 1 hodina slovenčiny
Druhý rok, 1 hodina slovenčiny
Tretí rok, 1 hodina slovenčiny
Štvrtý rok, 1000 hodín slovenčiny
rozvrh nemáte?
my sme ho mali už prvý deň, fakt, 2.-3. september
6 hodín denne? po celý týždeň?
6x5?
+ spánok.... to ti veľa nezostáva na... .. neaktivity
A ked sa to spočíta, tak to tak asi vychádza, okolo 30 hodín týždenne.
Zbožňujem, keď trčím v škole od nultej do deviatej a z toho mám štyri voľné :´(
ale máme už rozvrh od tretieho Ale koľko hodín týždenne ti ťažko poviem keďže mám v párny týždeň 4 dni prax, piaty deň 6 hodín
V nepárny týždeň mám34 hodín.
Ale vravím že podľa mna je to tak že: Odbor mäsiar vykosťovač musí podľa učebných plánov obsahovať za 2 roky výučby 1000 hodín slovenčiny, 500 hodín obsluhovania mlynčeka, 600 hodín matematiky... A potom je už na škole ako si to rozdelí. Či v prvom ročníku si odbaví celú matiku alebo ju dá do rozvrhu pekne na dva roky.
Lebo ja čo študujem tak mám v treťom ročníku 2 hodiny fizyky za týždeň pričom minulí tretiaci fizyku nemali vôbec - za to mali viac hodín fyziky v prvom ročníku