takže, ráta sa aj škôlkárska láska, "jednorazový výpad" alebo prejavenie záujmu po prvom stretnutí, ale nerátame napr. pokrikovanie z okna auta, ďalej to ostáva na vás, ako to posúdite
áno, som si vedomá, že záleží od veku respondenta, ale neviem to nijak zohľadniť a pridať do ankety, takže zostaňme pri tomto
Mám len 17 (ochvílu 18), ale keby mám počítať každého, ktorý prejavil očividný záujem, tak to fakt, že je moc...všetky tie tváre by som si už nevedela ani vybaviť v hlave....ale myslím si, že takto to majú aj ostatní veď každý sa niekomu páči
nemám to zrátané, bude to niekde medzi tými poslednými možnosťami, ale netrúfam si na nejaké konkrétne číslo... je dosť možné, že aj tá posledná ale fakt... nerátam to, ani poriadne nemám ako veď koľkokrát človek ani nevie, kto ho chce
Ak sa teda rátajú aj všetky platonické lásky... Tak je to nespočítateľné ( už len v škôlke boli traja ..No úprimne - neviem prečo... ale vždy sa niekto taký nájde v každej novej spoločnosti a životnom období. A keď niekedy rozmýšľam nad tým, či by som o seba JA niekedy zakopla, väčšinou prídem k záveru, že nie... To je jedno, hlavne dúfam, že o mňa nestratí záujem ten, kto pred niekoľkými rokmi zaujal mňa...
hmmm tak pokial sa nerata rodina a kamosi co prejavili zaujem o moju osobu v zmysle travit spolu cas, bavit sa a tak a beriem to cisto z pohladu citoveho zaujmu opacneho pohlavia tak neviem o nikom....to bude najskor tym, ze sa este nik nenasiel alebo tym, ze neviem citat zenske signalu a ze si neverim, ale z kazdeho asi troska.....nehlasoval takze samozrejme davam 0
Ak sa dobre rozumieme že kdo mal zaujem somnou chodiť respektive mi dla najavo že sa mu páčim ...tak toho asi viac ako je určene v ankete enchcem sa stým chválit nejako alebo co ... A frajerok tých nebolo až ták vela Takže ja len z rozumom a z malím rizikom do vztahu Ostatné čísla su mi ukradnuté
Ono aj čo presne sa tým myslí? Že koľko ľudí ma balilo za celú dobu môjho života, alebo mali záujem sa so mnou kamarátiť, alebo mali záujem aby som pre nich pracoval? Ak všeobecne, akýkoľvek záujem tak to bolo viac ako 16...
Este na zakladnej skole. Viem ze som sa pacil jednemu dievcatu, ale ignoroval som ju, co mi je trochu luto. Ale kolko presne tak to fakt neviem. nieco podobne si vobec nevsimam.
Nikdy nikto...škaredý ľudia ako ja majú smolu.Ale za toto sa budete zodpovedať na Poslednom súde...som zvedavá,ako tam pred našim Pánom obhájite svoju arogantnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
áno, som si vedomá, že záleží od veku respondenta, ale neviem to nijak zohľadniť a pridať do ankety, takže zostaňme pri tomto
áno, táto anketa nikomu nič nedá do života
Nežijem na tomto svete sám a preto ho žijem.
Aj keby to bol do tohto okamžiku len jeden človek, viem, že ich bude viac... viac... viac...
Nevedel by som byť sám.
Nikdy.
Ono aj čo presne sa tým myslí? Že koľko ľudí ma balilo za celú dobu môjho života, alebo mali záujem sa so mnou kamarátiť, alebo mali záujem aby som pre nich pracoval? Ak všeobecne, akýkoľvek záujem tak to bolo viac ako 16...
A mená, čo si nepamätám... ešte viac Ale jednému chalanovi som dala prezývku "preliezkový chalan" . Ale ostatných... a ich mená ešte?! Haha
viem, ze som trapny
jeden z toho v druhej triede (otrasný debilko, ktorý si neumýval zuby )
normálny nikto