ja som mala tiez tento semester 9 skusok a vsetky predmety boli velmi tazke ..sice ja som taka, ze si dam vsetky volitelne predmety ,lebo ma to zaujima a chcem mat prehlad a potom placem , ze mam toho vela
7 je podľa mňa tak akurát. Ale záleží od školy. Jednoducho treba mať toľko skúšok aby človek spravil za jeden rok aspoň 33% z požadovaného počtu kreditov.
Mala som technicky vzaté štyri skúšky teraz, a 7 týždňov čistého času zo skúškového trvajúceho osem týždňov som ležala hore fuňou; extrapoláciou usudzujem, že pri porovnateľnej náročnosti by sedem nebolo veľa.
Ale určite to závisí aj od počtov a kapacít termínov, ako si to kto môže rozvrhnúť a podľa potreby priebežne meniť.
ja si nejak neviem predstavit, co na tych predmetoch je
keby boli nasej narocnosti, tak by sa to nedalo dat. U nas su tak 2-4 skusky na semester a vacsinou je 1 z toho taka celkom lahka ale dalsie uz ne
Najradsej mam tie statusy. Skuskove done AAAABBBC, a ze na skusku 1 den. To mi prijde ako totalne zbytocne, ked staci tolko casu, to proste musi byt zbytocne
Tak podľa toho, ako dlho sa na jednu skúšku učíš. Ja mávam priemerne 5 skúšok, na každú si nechávam tak týždeň. Najlepšie je stihnúť 1-2 v predtermíne.
ja som este nemala semester, kedy by som mala menej nez 8 skusok, priemerne mavam 9-10, z toho nam daju aj 7 v predtermine
potom sa cudujem nad ludmi, co maju 4 skusky a nevedia ich za 2 mesiace spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale určite to závisí aj od počtov a kapacít termínov, ako si to kto môže rozvrhnúť a podľa potreby priebežne meniť.
keby boli nasej narocnosti, tak by sa to nedalo dat. U nas su tak 2-4 skusky na semester a vacsinou je 1 z toho taka celkom lahka ale dalsie uz ne
Najradsej mam tie statusy. Skuskove done AAAABBBC, a ze na skusku 1 den. To mi prijde ako totalne zbytocne, ked staci tolko casu, to proste musi byt zbytocne
potom sa cudujem nad ludmi, co maju 4 skusky a nevedia ich za 2 mesiace spravit
kde co jaky odbor fakulta?
ja tiez som tu.