Chcel by som niečo na zabíjanie času = na hry! Oplatí sa mi kúpiť herný notebook alebo poskladať stolový? Alebo lepšie je kupiť už poskladaný? z druhej ruky sa oplatí? Či radšej konzolu?
na zabijanie casu si kup bicykel spravis daco pre seba.
na obcasny oddych pri hrach by som kupil xbox one, alebo nieco v mensom baleni a tiez to drbol ku telke
tak ak realne hrat, tak si fakt radsej poskladaj, ako nb
akoze su nb, ktore utiahnu na low detailoch a nestoja tak vela, sama taky mam, ale predsa len.. tolko hier by som si pomodovala, ale uz by to neutiahol
na zabijanie casu? trolluj na birdzi ako 80% komunity a bav sa na zvysku co si myslia, ze zalozene topicy myslis vazne alebo si najdi priatelku a na hranie hier ti staci zlozit komp za 600€ co ti utiahne BF4, lol, wow, cs:go, fifu a ine srajdy co teraz letia
AMD FX 6300
SilentiumPC Spartan (ventilátor)
Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5
Kingston HyperX Savage 8GB
ASUS R9 270X OC
500W Zdroj (napr Seasonic)
SSHD 1TB Disk (NAND + HDD)
Bedňu
Odhadovaná cena 680€. + monitor, príslušenstvo, sa do 1000€ zmestíš.
Pozn. konzola: PS4 350€, televízor nejaký rozumný 600€ minimálne + neporovnateľne drahšie hry + je to naozaj IBA na zábavu - seminárku na tom nenapíšeš.
ja nikdy nepochopim ludi, co maju permanentnu potrebu v tychto topicoch odporucat ps, xbox a ostatne picoviny. ked chcem sluchadla, tak si nekupim repraky ale sluchadla. ked chcem monitor, tak si nekupim do pice matere projektor, ale kupim si monitor. keby som chcel debilnu konzolu, tak sa nepytam aky pocitac si mam kupit...mne to pripada celkom logicke, no niektorym zjavne nie.
Jednoznacne poskladaj herny nb ti bude drzat s hrami tak 1-2 roky potom nove kusky v hratelnej forme nerozbehas ale vyskladany si mozes upgradnut hoci kedy A pisal by som ohladom tohto na stranky ako pcporadenstvi.cz alebo podobne
@eminem97 Ak potrebuješ hrať s kámošmi nejaky multiplayer, jednoznačne konzolu. Ak ale potrebuješ pre seba, na nejake napr. onlinovky ako CS:GO tak radím stolový PC » www.realshop.sk/category/pc-tec... alebo ked chceš byť mobilný tak notebook určite. Tažko je nájsť dobrý herný PC ale herný nb podla parametrov ti zobrazí aj alza. Síce vyššia cena v alze ale spolahlivý obchod
@eminem97 Ako si to vezmes. Podla mna skladanie PC z darma je dobry marketingovy tah ktory zabezpeci viac zakaznikov, viac predanych komponentov = viac penazi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na obcasny oddych pri hrach by som kupil xbox one, alebo nieco v mensom baleni a tiez to drbol ku telke
akoze su nb, ktore utiahnu na low detailoch a nestoja tak vela, sama taky mam, ale predsa len.. tolko hier by som si pomodovala, ale uz by to neutiahol
inak rozhodne poskladať pc, týmto spôsobom ho môžeš upgradovať s narastajúcimi nárokmi hier aj bez toho aby si musel kupovať novú zostavu.
ja mám tento pc už 6 či 7 rokov, medzitým som toho zas tak veľa nemenil a stále rozbehnem napr aj Skyrim
SilentiumPC Spartan (ventilátor)
Gigabyte GA-990FXA-UD3 R5
Kingston HyperX Savage 8GB
ASUS R9 270X OC
500W Zdroj (napr Seasonic)
SSHD 1TB Disk (NAND + HDD)
Bedňu
Odhadovaná cena 680€. + monitor, príslušenstvo, sa do 1000€ zmestíš.
Pozn. konzola: PS4 350€, televízor nejaký rozumný 600€ minimálne + neporovnateľne drahšie hry + je to naozaj IBA na zábavu - seminárku na tom nenapíšeš.
osobne by som tiez nieco poskladal.
» www.mall.sk/hracky-piesok...
» www.playsafe.sk/sk/toys/water-s...
POZOR ! v druhom linku majú aj vedierko s lopatkou.. priateľná cena
Máš šťastie, piesok máš vymenený.