@pawlo No mňa príliš nepostihla... Neviem či som výnimka, ale práveže si žijem/e ešte lepšie a poznám ešte zopár ľudí čo tiež takto hovoria. Ale zase u každého je to rozličné.
@luky133 - ako som už vyššie písal - každého postihla ale o tom ešte nevie - nemusíš sa pozerať na súčasnosť - v súčasnosti môžeš mať dobrú robotu - dobrý plat - no z dlhodobejšieho hľadiska ťa kríza postihla pretože štát sa pomaly topí v dlhoch a človek to predsalen pocíti na svojej životnej úrovni - ale ako vravím je to dlhodobejšia záležitosť (možno to pocítiš ty konkrétne o 10-20-30 rokov)
@shelia no podla mna uz sa to ustalilo, nemyslim ze uz velmi budu klesat objednavky, predpokladam ze mozno este trochu stupne nezamestnanost, lebo niektore firmy podla mna este su umelo udrzovane pri zivote...
ale myslim si ze sme uz dosiahli dno (co sa tyka objednavok, kedze slovensko ma 85% vyroby urcenej na export), a ze mozno este par mesiacov budu niektore firmy prepustat, ale ze uz sa to spomali, a myslim ze na jesen zacnu niektore firmy znova zamestnavat. aj ked potom sa pomaly bude zlepsovat nase hospodarstvo a pomaly sa blizit k stavu z predkrizoveho obdobia.... lebo mam pocit ze vlada robi vsetko, len nejak zabuda pomahat rozbiehat priemysel a podporovat firmy...
@pawlo problém je, že štát sa netopí v dlhoch kvôli kríze, on sa topil aj predtým, posledné dva roky pred krízou sme mali rekordný rast priemyslu, obrovským spôsobom rástol výber daní, pracovalo najviac ľudí za posledných 20 rokov (bolo najmenej nezamestnaných), slovenská koruna posilnila na rekordné hodnoty a štát sa NAPRIEK TOMU zadlžoval posledné roky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
áno pocítil, koncom júna už nebola šanca zohnať nejakú brigádu :/ plus ďalšie veci
Nemožem si zohnať brigádu jedna vec, druhá vec už dlhší čas obchodujem s hodinkami to je tiež teraz uplne v prdeli..
ale mam pocit ze kriza uz pomaly ustupuje. a ze sa to znormalnuje uz
ale hadam dajako bude
ale myslim si ze sme uz dosiahli dno (co sa tyka objednavok, kedze slovensko ma 85% vyroby urcenej na export), a ze mozno este par mesiacov budu niektore firmy prepustat, ale ze uz sa to spomali, a myslim ze na jesen zacnu niektore firmy znova zamestnavat. aj ked potom sa pomaly bude zlepsovat nase hospodarstvo a pomaly sa blizit k stavu z predkrizoveho obdobia.... lebo mam pocit ze vlada robi vsetko, len nejak zabuda pomahat rozbiehat priemysel a podporovat firmy...