sakra zabudol som to skopírovať... hm...
| | | | | | | | | | | |
VVVVVVVVVVVVVVVV
Počkajte, skutočne, je tu niekto kto sa zoznámil s niekym bez prítomnosti alkoholu či drog? Nemyslím tým nového kamaráta z vedľajšieho stola, ktorého ste chceli predbehnúť v pití. Mám tým namysli niekoho, s kým to neskôr dospelo do vzťahu.
Debilko, ako som mohol maturovať, keď mám 16? Keď sa budeš veľmi, ale fakt veľmi silno snažiť to vypočítať, možno sa ti niekedy koncom budúceho roka pošťastí zistiť, že to tak trochu nevychádza.
Najhorsie na zoznamovani sa v opitosti je to ze zabudnes s kym sa zoznamis ale fakt no pamatam si take utrzky ze som sa zoznamil s ludmi a bolo dobre len proste neviem kto to bol vobec ale tak aspon chvilu bolo dobre bez toho by som sa ani na tu chvilu nezoznamil
@0sea fakt som najprv chcel napísať monitor, ale nechcel som ťa až tak uraziť. A na monitore ste nemali čítanie s porozumením ? Za mojich čias tam bolo 0_0
veľa ľudí z bývalej partie aj poslednej som spoznal fyzicky, bez omamných látok a cez známych alebo sám ... väčšinou spoznávam nových ľudí cez niekoho známeho (neplánovane), nič hrozne na tom nie je pokial ma človek aspoň trochu sociálny život a nieje zalezený 24 hodin v kuse doma alebo v práci/v škole
S priateľom sme sa spoznali cez Facebook a na prvé stretnutie sme išli spolu na 4 dni do Prahy takze sme boli triezvy aj keď sme sa stretli osobne prvý krát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
| | | | | | | | | | | |
VVVVVVVVVVVVVVVV
Počkajte, skutočne, je tu niekto kto sa zoznámil s niekym bez prítomnosti alkoholu či drog? Nemyslím tým nového kamaráta z vedľajšieho stola, ktorého ste chceli predbehnúť v pití. Mám tým namysli niekoho, s kým to neskôr dospelo do vzťahu.
... samozrejme