@sompovedal čítala som na to viac článkov aj o iných látkach (napr. » www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3... ) a podľa mňa niečo na tom pravdy bude...je to fakt asi vo všetkých žuvačkách bez cukru, a tie s cukrom zas ničia zuby...potom si vyber..
hej, vždy čekujem potraviny, či to tam je. najlepšie je, keď je v reklame uvedené ako úžasná výhoda, že je to bez cukru. diabetici sú možno radi, že existuje aj niečo pre nich, ale inak...
"Americký úrad síce povolil sladenie aspartamom, zároveň ale zdokumentoval 92 škodlivých príznakov pri jeho častej konzumácii. Medzi inými uvádza otupelosť, bolesti hlavy, únavu, závrate, bolesti žalúdka, búšenie srdca, zvyšovanie hmotnosti, podráždenosť, úzkosť, stratu pamäti, halucinácie, vyrážky, záchvaty, slepotu, hučanie v ušiach, depresie, stratu sluchu, kŕče, stratu chuti, nespavosť, slabosť."
@bress pravda, minulý rok som ju pestoval, teraz je už ,,legálna" ako sladidlo tak som si kúpil tabletky stevie. V japonsku ju vraj dávajú všade, ešte aj do coly... vivat EU
@epedo lebo penaze. Proste keby sa to zacalo kusok medializovat, tak to znici cely biznis umelych sladidiel a takisto to velmi poskodi vsetok biznis okolo rafinovaneho cukru. No kto by toto chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
3:39 ....
pokým niesu pri tom (pri výrobe,právdaže)
vôbec toho nieje veľa
===> Áno