@barky myslis trivium ? jake agro ty opica ^_^ ved album Ascendancy je kopirak na metallicu, ale solidny no.. ale asi si zabudol nazov kapely napisat. tento rocnik brutalu idem s vami
@n0win0u hej hej myslel som trivium ale skôr to nové.. no poviem ti až na brutale nebude suffocation nejdem tam.. zatial vyhráva obscene už tam pribudlo aj cryptopsy a napalm death takže tak
Slipknot. pri nich som zacinala asi 4 roky dozadu a uz som len occasionally od nich nieco pocula, teda krem zvonenia na mobile. a minule som si pustila stary koncert nejaky a bolo to dake supeeer
toto som pred par dnami znovuobjavila...sugababes poznam mam ich rada pocuvala som ich hodne ked som bola mala ale na toto od nich som uplne zabudla ze existovalo
Dala som si fakt dlhu pauzu od flyleaf ale ako som si pred par dňami vypočula ich novy album znova som sa na nich uplne namotala. A to iste plati pre depeche mode.
@n0win0u Ňe jednotlivcov, normálne, čo sa spievali vo finálových kolách . Jedno CD-čko začína Bezdedovou verziou Tublatanky - Dnes. A na konci sú, samozrejme, hymny SHS..
Keďže to bolo na rôzne kolá, tak je tam ale fakt všeličo. Tears In Heaven (by Bezdeda), Chlap z Kríža (Šindlerová), Ó Maňo (duet Bezdeda - Mikla)...
Ináč, Ty, keď budeš náhodou rozbiehať ten gitaristický projekt (niekde som o ňom vo fóre čítala pred pár dňami), ak skomponuješ niečo aj pre sopránové ukulele, kľudne sa skúsim pridať. Si sa tváril aj závažne miestami.
@flussica ked si to takto precitam, pride mi to este viac smiesne. bezdeda tears in heaven xD ale jj uz viem co myslis.
no takto, po skuskovom najskor a to este tak 5x zabudnem potom minimalne. ale vymysliet sa rozhodne da cokolvek btw ty si mala ten vblog kde si hrala na gitare a ste nas tam spomenuli ci som uplne vedla ?
@n0win0u Nemysli si, že ja sa na tom nesmejem. Ale náhodou, jak sa snažili.. niektoré vystúpenia doteraz pred očami .
Tak to je jasné, tiež by mi to nevyhovovalo práve v tomto momente a asi ešte mnohým nie. Ale rozhodne si to daj na "to do list," mohlo by to byť zaujímavô. Aj webku mám, takže asi spĺňam podmienky .
A hej, to tu kdesi bolo, spod Bizbilio-inho nicku.
@n0win0u No samozrejmá vec. Ale Samo Tomeček a jeho I Was Made For Lovin You bolo miestami na zaplakanie, i cez to finále.
Fájn.
Mám rada túto možnosť preniesť sa na Birdzi do minulosti a normálne tam fungovať . Dokonca Ťa mám aj v reakciách . Samozrejme, po kliknutí na názov blogu už nič neexistuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a podme o flysserovi radši
ale inak po dlhej dobe Marduk
Inak mám teraz dosť muzikálové obdobie, takže na tom fičím riadne
yeah yeah yeahs minuly tyzden
zabudol som vlastne aj ze co pocuvaju teraz, ale nebudem to asi uz komplikovat zbytocne
hej práve dnes (včera teda už) toto a potom všetko od nich a som si istá , že minimálne rok som ich nepočúvala
a včera superstarovske pesničky..ano, som trapny
Ale inak celkovo v robote sa stáva také, napríklad Evanescence, Linkin Park a podobne, čisto z nostalgie.
A Support Lesbiens
Keďže to bolo na rôzne kolá, tak je tam ale fakt všeličo. Tears In Heaven (by Bezdeda), Chlap z Kríža (Šindlerová), Ó Maňo (duet Bezdeda - Mikla)...
Ináč, Ty, keď budeš náhodou rozbiehať ten gitaristický projekt (niekde som o ňom vo fóre čítala pred pár dňami), ak skomponuješ niečo aj pre sopránové ukulele, kľudne sa skúsim pridať. Si sa tváril aj závažne miestami.
no takto, po skuskovom najskor a to este tak 5x zabudnem potom minimalne. ale vymysliet sa rozhodne da cokolvek btw ty si mala ten vblog kde si hrala na gitare a ste nas tam spomenuli ci som uplne vedla ?
Tak to je jasné, tiež by mi to nevyhovovalo práve v tomto momente a asi ešte mnohým nie. Ale rozhodne si to daj na "to do list," mohlo by to byť zaujímavô. Aj webku mám, takže asi spĺňam podmienky .
A hej, to tu kdesi bolo, spod Bizbilio-inho nicku.
tak predbezne sme sa dohodli na tom, ze sa dohodneme
hej, podarilo sa mi precitat aj okomentovat pseudoneexistujuci vblog xD je to stale mile aj po takom case
Fájn.
Mám rada túto možnosť preniesť sa na Birdzi do minulosti a normálne tam fungovať . Dokonca Ťa mám aj v reakciách . Samozrejme, po kliknutí na názov blogu už nič neexistuje.
@flussica jj ono sa to v pohode da pozriet vsetko len vlastne to neexistuje
@hawran ojoj tak to ti mozem odporucit vo velkom album ascendancy, tvrdsi ale imho najlepsi aj