z casu na cas mi to ostane na joj po panelaku do pozadia aby som nemal ticho v izbe popri praci. no dej hodnotim ako katastrofalny a velmi plytky. herecke vykony podpriemerne. kamera fajn. celkovo to hodnotim na 25% moozno zo zavretymi ocami 27%. zo slovenskych serialov jediny ktory hodnotim ako vydareny je panelak. dej sa tam asi moc neda hodnotit kedze je to denny niekolko rocny serial. ale herecke vykony su dobre, a scenky zabavne. no i tak by som ho hodnotil mozno na 40-45%.
@djdaniels Pozeram aj Panelak,ale v Pod povrchom su herecky vykony rozhodne lepsie (hlavne Vlado Černý a Marko Igonda),nemozes hodnotit serial,ktory mas pusteny len tak v pozadi...
@valki prve casti (3-4) som zo zaujimavosti pozeral normalne. ale kedze nezaujalo tak teraz to ostava uz len v pozicii nemam cas prepnut, hlavne ze nieje ticho..takze hodnotit mozem..
Pozerala som skoro kazdu cast, ale teraz (myslim najnovsie casti 38,39) to poriadne spackali. Straca to pointu len pre to, aby bol dej co najviac putavy/pohyblivy . Je to na silu tlacene do extremov proste.... Uz nan akosi nemam chut ako pred cca 2 mesiacmi.
btw Panelak som nepozerala par serii, lebo sme nemali JOJ-ku, ale zda sa mi to hrozneeeee umele. To si radsej prepnem na Sekerovcov na Markize - milujem Dura Kemku a jeho grimasy
najprv ma to velmi bavilo, teraz mam pocit ze je to konina, a aj vela vela detailov nesedi a to sa clovek ani nesustredi na to. napr v jednej scene idu deti do skoly a inde je sobota a pritom sa to odohrava sucasne... a tak celkovo pritiahnute za vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a pozeravam pravidelne
a ten popis to vyzera jak keby si bol niekto z jojky a propagoval to
ale je to krausov seriál, a keďže ten človek za tie dlhé roky nevytvoril ani jednú vec, ktorú by som považoval za dobrú, tak nemám záujem.
btw Panelak som nepozerala par serii, lebo sme nemali JOJ-ku, ale zda sa mi to hrozneeeee umele. To si radsej prepnem na Sekerovcov na Markize - milujem Dura Kemku a jeho grimasy
30%, no to znie ako naozaj silná kvalita.
A nie, nevidel som, ani nemám záujem.
Ale videl som upútavku a bola dosť smiešne patetická