ale kým som sa naučila experimentovať a naozaj dať dokopy chute, ktoré spolu vytvoria niečo zaujímavé, tak som si prešla veľmi zaujímavými zlobami.
ale najhoršie bolo asi bravčové stehno s klinčekmi, chilli mango omáčkou, mandarínkami, pokazeným bešamelom a prihorenými zemiakmi. to bolo fakt celé zle
ale tam som asi vyčerpala všetku svoju neschopnosť a odvtedy varím len dobre.
ked som bola chora, 30teho to bude presne rok, ked som si robila na ra najky volske oko..ked som to ochutnala skoro som sa povracala a zostala som radsej hladna :- D
musím sa pochváliť, že áno..... teda variť ani moc neskúšam a ak aj, tak je to niečo skôr jednoduché, ale takého posledného polroka ma baví pečenie (a celkom mi to ide)......
@jaro1991 , pekný kúsok my sme zase so sestrou neupiekli francúzske zemiaky potreté olejom, ale franc. zemiaky doslova plávajúce v oleji, takže sme z misy cícerkom ešte aj masť museli vylievať, ale jedlé boli
Inak sa dalo jest vsetko, len raz som mal chut na cestoviny a neodhadol som mnozstvo cestovin, tak ich bolo ako na obed v kasarnach. A raz som si najprv trochu pocukroval prazenicu a potom som sa zbadal a stipku cukru som zrusil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale kým som sa naučila experimentovať a naozaj dať dokopy chute, ktoré spolu vytvoria niečo zaujímavé, tak som si prešla veľmi zaujímavými zlobami.
ale najhoršie bolo asi bravčové stehno s klinčekmi, chilli mango omáčkou, mandarínkami, pokazeným bešamelom a prihorenými zemiakmi. to bolo fakt celé zle
ale tam som asi vyčerpala všetku svoju neschopnosť a odvtedy varím len dobre.
Ale raz sa mi podarilo (skoro) podpáliť kuchyňu, pri varení
@bubu89 neboj... raz sa ti to podarí
ale piecť to nie, neznášam, tam sú postupy čo skôr a čo bez čoho a blá blá nikdy nebudem piecť!!!
este ked som bola mladsia, tak som dost experimentovala. teraz uz take pokusy nepraktizujem
. . . asfaltova placka mao
inak, pangasius na kofole, masle, kari a kuriatkach prekvapil! vynikajuce!