Ja si zvyknem hrýzť prsty a stále neviem prečo. Ale myslím, že to je ešte celkom neškodné a ani to nie je nejak hnusné (iba doma, ľavú ruku, keď ju akurát nepotrebujem, keď niečo číta
vrcim na psa ked je zly miesto toho aby som nanho skrikla, a ked idem do kopca alebo z kopca alebo podobne, tak mam tendenciu pouzivat take "konske" kroky, proste ulahcujem si chodzu podobnym stylom ako chodia kone.... a obcas chodim do maleho kolecka az kym sa mi netoci hlava potom oocim a idem do druhej strany, logiku tohto celkom nechapem
@3 ale ja andavam uplne v kuse ,niekedy tu uplne vyhrkne,napriklad v obchode , idem plait vyberam peniaze a poviem dopice alebo tak v skole odpovedam poviem kurwa uplne nechtiac
keď sa rozprávam s chalanom, ktorý sa mi páči tak nahodím taký divný prízvuk a zjemní sa mi hlas =D každí potom vie, že ho chcem =D niekedy je to fakt neznesiteľné =D
vždy oznamujem, keď idem na wecko. Spolubývajúce sú z toho na vetvy A na intráku si veľa vecí dávam pod vankúš, bola tam už vážne pekná zbierka hovadín.
obhryzam si nechty aa to myslim..ze nie je nic nezvycajne aaa este taky mam zlozvyk..a naozaj zlozvyk, ze stale pred pisomkou poviem ze nic neviem..alebo sa ma opytaju ci som nieco mala tak poveim..ze nic a furt je dobra znamka ale to asi nie je nic take zvlastne
a ešte som mala také obdobie,že som každý boží večer chodila kontrolovať či sú všade zamknuté dvere,bez toho by som ani nezaspala =D ale to ma už našťastie prešlo,dnes ich kontrolujem iba keď idem okolo =D
Ked vidim velkeho psa prejdem na druhu stranu chodnika, aj ked som tade povodne vobec nechcel ist, hovori sa tomu kynofobia .... alebo ked idem von niekolko krat skontrolujem dvere ked ich zamknem aj ked viem ze su zamknute
neviem ci to je zlozvyk ale ja si vzdy musim vykladat nohy na stolicku.a tak potom aj v skole sedim na stolicke bud v tureckom sede alebo mam nohy pod zadkom a proste hociako na stolicke poprekrucam nohy a tak sedim.citim sa blbo ked musim mat nohy polozene pekne na zemi.
ja ked sa smejem tak musim po niecom udierat rukou =D =D no napriklad sa v skole smejem a pritom bucham rukou po lavici =D =D aaa co take este....no je toho tak moc ze zrazu o nicom neviem =D ja som jeden velky chodiaci zlozvyk =D
@r4do no to aj ja nekedy =D =D ale väcsinou co je najblizsie....kapota auta...lavicky...stlpy elektrickeho vedenia...minule ked mi behal skrecok po stole tak som sa zacala smiat na niecom a.........no ale prezil to =D
@44 ano!!! to aj ja robim ale neni to az take zle =D nekedy si pisem sama na skype =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ad ja - škrabem sa za hlavu
Teraz mám len na kredit a sakramentsky musím šetriť.
vkuse naprávam žalúzie keď sú krivo
v mojej prítomnosti všetko musí byť symetrické,inak mám nervy =D
všetko si plánujem dopredu na minúty,keď sa zmení program som naštvaná =D
a kopa iných blbostí,niekedy mám pocit že trpím obsedantno-kompulzívnou poruchou =D
Medzi ľuďmi mi hrozne prekáža, že nemôžem nahlas...Keď mám v ušiach slúchadlá, zamyslím sa a ignorujem okolie, občas mi niečo vykĺzne..
A neviem držať zobák zavretý.Keď mi neičo príde na jazyk, MUSÍM to povedať.
@44 ano!!! to aj ja robim ale neni to az take zle =D nekedy si pisem sama na skype =D