rozhodne podľa správania ... a toho čo hovorí .. súdiť človeka podľa toho čo má na sebe, mi príde mierne povrchné .. nie každý si totiž môže dovoliťdobré kvalitné veci ..
To ako sa clovek navonok prezentuje (obliekanie, rec , tvarenie) pre mna nie je mienkotvorne , lebo doteraz nikto koho som lepsie spoznal nebol tym, co sa na zaciatku zdal (vzdy to bolo prekvapujuco ovela lepsie)
Ale su to nase ciny , ciny ktore mozu ovplyvnit veci okolo nas , ktore vo mne vzbudzuju respekt, uznanie alebo naopak apatiu a neznasanlivost.
Stalo sa , že väčšina ľudí čo mi boli na začiatku nepríjemní , tak nakoniec úplne skvelí ľudia a zase naopak , tí čo mi boli na začiatku sympatický ... tak z tých sa vykľuli fajn beštie
ako sa človek vyjadruje ....či každé druhé slovo nadávka alebo neznášam ked niekto začne tak cmukať s jazykom o zuby či ako to je.....ale s takými ľudmi sa mi už nechce ani dalej komunikovať
Podľa správania a charakteru, to napadne skoro každého, ale je to pravda? alebo to len tak napíšeme, aby sme neboli povrchní?Určite aj podľa vzhľadu aj toho ako sa oblieka.
na rozdiel od @xdravecx ľudia s ktorými som žil, pracoval a som si myslel, že su naj ma prekvapili v tom horšom zmysle.......človek asi musi byť každu sekundu obozretný.....filip
Určite podľa mnohých vecí, ale u mňa asi najviac zaváži to, ako sa správajú k iným ľuďom a k sebe. Hneď za tým nasleduje správanie sa voči svojmu celému okoliu (nemyslím len ľudí).
Podľa spravania mi to pripadá blbosť..Niekto nemusí byť slušne vychovaný čojaviem možno nepozná bonton a tak, ale to neznamena ze nie je dobrý človek,...
Hlavne podľa spôsobu vyjadrovania sa... to je základ. Posudzovať niekoho podľa vystupovania je blbosť, pretože väčšina Slovákov je iba samá pretvárka (kto vie, tak to hneď prekukne) a posudzovať niekoho podľa vzhľadu je vrchol obmedzenosti...síce je to dosť bežné na slovensku kde majú ľudia iba samé predsudky a keď niekto vyzerá inak, hneď je nepriateľ štátu alebo primitív.
podľa vnútra, ALE to až keĎ ho spoznám.... najprv ma musí nejako zaujať ( buď vyžarovaním, správaním, niekedy aj oblečením ) a potom sa s ním dám do reči a robím si voj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale su to nase ciny , ciny ktore mozu ovplyvnit veci okolo nas , ktore vo mne vzbudzuju respekt, uznanie alebo naopak apatiu a neznasanlivost.
A ak som sa zle vyspala, tak to musí byť zjav z neba. Ale už aj to som videla!
a prikuknem aj na vzhlad ...vzdy si vsimnem ake ma tenisky..alebo ruky ..proste nieco co ma na nom zaujme