Ja podla oci, usmevu a intelektu a vystupovania
A mna si moj terajsi vybral podla toho, ze ked ma videl na fotke, tak si povedal, ze to ani nie je mozne, ze vyzeram ako vysnivana zenska jeho, proste v tvari ze uplne, ze to sa do mna zalubil hned ale to skor zo srandy, myslim ze jeho vyber bol tiez rovnako podmieneny ako moj
Ponožky sú fajn!
Naučila som ho dávať skladať ich guličky.
Inak si vyberám podľa gramatiky, zmyslu pre humor, spôsobu vyjadrovania, intelidžencie a hlavne podľa toho, či je ochotný obdarúvať ma!
(varenie, básne, plánovanie adopcie cigánčiat... to všetko je len bonus)
podla toho ci si s nou rozumiem, myslim si o nej a povazujem ju za velmi zaujimavu a inteligentnu a musi mat hlboke hodnoty ... a musi byt pekna a prirodzena a uchylacka ako ja + uplne otvorena a uprimna a moja najlepsia kamaratka
@melancholik zaujimavý názor.. porozumenie je, myslím si na prvom mieste... aj zaujímavosť a inteligencia samozrejmosťou.. hlboké hodnoty sú relatívne, podla toho, v akom smere.. a krása je tiež dosť individuálna.. každému sa páči niečo iné.
@fixa Nikdy som nemala svojho "vysnívaného princa na koni", nedelila som opačné pohlavie podľa farby vlasov, očí, kože alebo vierovyznania. Človek to proste cíti, ak dojde niekto, kto má v jeho živote byť jeho súčasťou a budúcnostou. A vtedy naozaj nezáleží na ničom - na názore okolia, na budúcnosti, na peniazoch. Zaľúbenosť je ako veľký tresk: príde z ničoho nič, udrie a už sa rozpína do nekonečna. Jediné, čo považujem za dôležité vo vzťaju je určite na prvom mieste humor, rešpekt, kompromis a komunikácia.
Podla toho ako sa s nim citim, ci ma vie rozosmiat, uvolnit a dat mi pocit ze je vsetko fajn... a ci ma aj nieco v hlave.... a ci sa bude snazit ked mi bude jebat a budem sa mu vyhybat lebo to robim vzdy ked sa mi niekto paci
@matiarka prosimta ako si ho naucila skladat ich do gulicky ja sa o to marne snazim uz nejaky cas a nic proste normalne moj suflik je plny guliciek a jeho prelozenych a ide ma jebnut z toho xD ked to skladam a gurt mu ich dam do gulicky lebo zabudnem a potom to musim prerabat
Ja si nevyberám.. Proste sa zničoho nič zamilujem a je... Potom ide už len o vzájomnú komunikáciu, rešpekt, istú blaznivost až detskost- zmysel pre humor, aby som sa bavila a samozrejme najdôležitejšie či bude pri spore dôležitejšia láska alebo vlastné ego
@sue263 jasne ze je to individualne ale dolezite je aby to bolo totozne alebo aspon podobne s poziadavkami alebo s uprednostnenim partnera, napriklad ja mam rad prirodzenost, ci uz duchovnu alebo fyzicku cize uprednostnujem skor nezmachlene dievcata ktore sa o seba az tak prehnane nestaraju, pacia sa mi dlhe rozpustene vlasy alebo ak ma len tak koselu,mikinu ci sveter s teniskami, aj oblecenie vela toho o cloveku napovie...a co sa tyka duchovnych hodnot, takto prirodzeny clovek je aj dusevne slobodny a prirodzeny, nepotrebuje si zvysovat ego ani pracovat na sebavedomi, nepotrebuje ludom ukazovat svoje miesto a ani sa nesnazi byt za kazdu cenu najlepsi/a ... proste je sam sebou tak ako sa vyskyyuje v prirode a zameranie ma vseobecne z vonku do svojho vnutra a naopak, svet berie globalne a snazi sa vnimat len to najpodstatnejsie, ja toto na ludoch vidiet viem, dokonca aj z oblecenia alebo z mimiky a zo slovnika ktory pouzivaju...
a co moze byt naozaj lepsie ako ked sa dvaja ludia s rovnakym pohlafom a citenim na svet stretnu? ... ja niesom ani z daleka zastancom nazoru ze protiklafy sa pritahuju, je to hovafina...ja potrebujem presne taku istu parynerku aky som sam...to ma pritiahne a uspokoji na stalo...ano je pravda ze protiklad ta moze nasmerovat a ukazat ti inu stranu zivota, ale to mne netreba...mne treba ukazat ze ta moja strana zivota za nieco stoji a co potom moze byt lepsie a krajsoe ked to ma clovek vsetko s kym zdielat a prezivat? obohacovat a napredovat potom budu obaja rovnako ... cize podla mna zdielanie rovnakych poziadaviek je zakladny kamen silneho a zmyslupneho vztahu...aspon u mna teda
@melancholik
Jo jo ty vieš vidieť " ja toto na ludoch vidiet viem, dokonca aj z oblecenia alebo z mimiky"
Na tom tak akurát vidíš či majú peniaze na oblečenie alebo chodia stále v tom istom.
@michael760 to ze nevnimas a nepozeras sa na ludi pohladom a uhlom ako ja, neznamena ze sa nemozem pozerat a vidiet na ludoch z oblecenia omnoho viac ako len financnu situaciu...a pisem aj o mimike takze asi tak...ja to vnimam trochu inak celu tuto problematiku v tych najdolezitejsich aspektoch ma moja ( intuicia alebo vnimanie pocitove ) este nezradila a vcas som zisyil o ludoch co som potreboval
@sisi092 to akože máš uplne iný nazor ako ja, chápem maj ... alebo si len lenivá si prečítať viac ako 4 riadky ? tebe musí robiť strašný problém čítať knihu alebo niečo dlhšie ako 4 vety
@sisi092 ja si napríklad od teba čítam vždy skoro všetko
ale to od viacero ľudí tu, zaujímajú ma niektoré špecifické názory niektorých individualít tu niektorí ste naozaj špeciálni
@sisi092 prečo ti tak strašne zaleži na tom čo si o tebe myslia druhí ? veď ty maš potom strach sa vyjadriť ... a keď sa človek nevyjadrí (a môže sa) tak akoby ani nebol ... teda nepoznám presne dôvod toho prečo toto robíš (čokolvek robíš) ale narušený podľa mňa môže byť jedine stručný človek, pretože čím menej o niekom vieš tým väčšie iluzie si o ňom robíš (ale to už pišem odveci) a ok zas ťa trapim litaniami a zbytočnými tentokrát
@sisi092 dissy sú vynikajuca vec a poviem ti prečo ... pretože dostávaš spätnú väzbu a dotyčný akoby ti nastavoval zrkadlo v ktorom sa dokážeš na seba pozrieť z jeho uhla pohladu, čo máš z toho ak si žiješ svoj život bez reakcií ? máš názory a pohlady ale nie si si istá (nikdy nemožeš byť uplne) že su spravne, to ludia sa navzajom formuju ... a z každej ich reakcie a ich nazoru na teba si niečo možeš vziať a zlepšiť sa v niečom, pochopiť niečo ... ja mám dissy rád, neberiem ich negativne pokial sú logické a zmysluplné
Same kktiny su tu popisane. Je to v zasade a vzdy v atraktivite genov a pritazlivosti. Sracky zo strany bab typu musi byt inteligentny, mily, slusny, atd. su ciste vymysly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
A mna si moj terajsi vybral podla toho, ze ked ma videl na fotke, tak si povedal, ze to ani nie je mozne, ze vyzeram ako vysnivana zenska jeho, proste v tvari ze uplne, ze to sa do mna zalubil hned ale to skor zo srandy, myslim ze jeho vyber bol tiez rovnako podmieneny ako moj
1. vyberáš si predavačky?
2. zavoláš babu k sebe domov,aby ti uložila ponožky?
3. Naozaj vtipné??
Naučila som ho dávať skladať ich guličky.
Inak si vyberám podľa gramatiky, zmyslu pre humor, spôsobu vyjadrovania, intelidžencie a hlavne podľa toho, či je ochotný obdarúvať ma!
(varenie, básne, plánovanie adopcie cigánčiat... to všetko je len bonus)
hmm, vlastne to prvé nemusí, aspoň by mi viac ostalo :letim:
Musí mi prísť niečím zaujímavý, povahovo alebo niečo čo robí, ako rozpráva...
A podľa toho akých ma bohatých rodičov.
a co moze byt naozaj lepsie ako ked sa dvaja ludia s rovnakym pohlafom a citenim na svet stretnu? ... ja niesom ani z daleka zastancom nazoru ze protiklafy sa pritahuju, je to hovafina...ja potrebujem presne taku istu parynerku aky som sam...to ma pritiahne a uspokoji na stalo...ano je pravda ze protiklad ta moze nasmerovat a ukazat ti inu stranu zivota, ale to mne netreba...mne treba ukazat ze ta moja strana zivota za nieco stoji a co potom moze byt lepsie a krajsoe ked to ma clovek vsetko s kym zdielat a prezivat? obohacovat a napredovat potom budu obaja rovnako ... cize podla mna zdielanie rovnakych poziadaviek je zakladny kamen silneho a zmyslupneho vztahu...aspon u mna teda
Jo jo ty vieš vidieť " ja toto na ludoch vidiet viem, dokonca aj z oblecenia alebo z mimiky"
Na tom tak akurát vidíš či majú peniaze na oblečenie alebo chodia stále v tom istom.
ale to od viacero ľudí tu, zaujímajú ma niektoré špecifické názory niektorých individualít tu niektorí ste naozaj špeciálni
mozno to znie velmi obsirne ale v reali vylucuje 99 % kandidatok
potom aj do xichtu musi byť pekna nie ako opičia prdel... no a taknak ma vela peneži nak mi všecko kupi a tak...
no a to je asi všetko ved ja niesom moc naročný...