ľavý stĺpec obrazovky programovanie, zhora dole podľa dôležitosti, obľúbenosti a používanosti (NetBeans, Visual Studio, XAMPP control panel, FL Studio, NinjaTrader), od nich sa mi teoreticky po riadkoch na bokoch rozbiehajú odkazy na projekty s nimi súvisiace (čiže odkaz na visual studio je prvou položkou riadku na ktorej mám linky na foldre s rôznymi projektami), pravý stĺpec obrazovky grafika, taktiež podľa dôležitosti, obľúbenosti a používanosti (Photoshop, fireworks, flash, illustrator), na spodku obrazovky v strede pár vecí čo by som nazval "rôzne" - neotváram a nepoužívam ich skoro vôbec, ale chcem ich mať na ploche na očiach, lebo mi niečo pripomínajú. a medzitým sa priebežne hromadí bordel, ktorý celú túto usporiadanosť skrýva a degraduje, a raz za čas ho vyčistím a zbavím sa ho.
mam na ploche 4 ikonky..v jednej mam texty/seminarky a vsetko do skoly, v druhej podklady na rocnikovu pracu, v tretej na bakalarsku a 4. ikonka je rozvrh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
zoradene su nahodne
a nemám rád zadrbanú plochu