no matikárky som mal vždy také čo nevedeli nič naučiť, ale najprísnejší boli tí na odborných predmetoch, hlavne ženské čo učia technické predmety sú hrozne prísne...
btw profáci sú iba na vysokej škole
@4.....no titul profesora neziska hocikto, je ich malo takze je to blbost ze vsetci na VS su profesori....len taky dodatok aj ked aj ja hovorim stredoskolskemu ucitelovi profesor, zvyk
u nas na ucnovke su profesory ako je to mozne ? aaaa povioem vam my mame na skole fyzikarku a matikarku tu istu aaaaaa furt sa vychvaluje ze uci sto rokov na skole a ze je najrorsia na skole omg aaaaa nema ani tytul .na odbornom predmete mame zasa ing aa ta furt beha na kazdej hodine a nic nas nenauci bo furt lieta a ma rozbehany den aaaa vynimocne zapaty telefon ktory pritom ma zapaty stale takze tak.
no tak ja mam z matiky ako ta profka je ako clovek aj fajn ale ako ucitelka je proste total oné.....fyziku uz nastastie nemam ale ten profak ako je fajn celkom len uci taky predmet a to chcel od nas ze dovi-dopo....slovencinu ma uci triedna ktora je taka pica az to boli....je na mna totalne zatazena brutal na mne sedi neznasa ma....dejepisarka je total prisna ae dejak sa mi ucit ani nechce vzdy na hodine take prednasky aki su slovaci sprosti a ako sme sa doteraz nepoucili z tej historie a ze to sa stale opakuje.....ekonomikarku v prvaku som mala taku fajn ku koncu roka ked odchadzala jej to slahlo a dala mi 2! skoro som ju zabila bo som to vedela na 1+....a ted mame taku co dosla s banky a to je taka divna ale vcelku sa aj da.....
mna prenasleduje ush dejepis odkedy ho mame.......thooo ete dokonca aj na prvom stupni na zakladke thaaa moe vlastiveda ma nebavila tho si pametam.....ptm na drzhom stupni sme mali strasnu ucku thooo daco strasne ash mi zle z nej bolo jake xyxty rucala...ale v 9ke sme mali celkom zlatu ucku aaa aj ucivo nebolo nejake strasne odveci...ale tho bolo len tixo pred burkou...teraz na gympli mame prisernu profku.....nas psyxicky tyra pomaly....bodaj by sla do doxodku...abooo aspon naj nam ju vymenia mno aj s thym sa uspokojim.......aaa ush teraz viem ze z dejepisu urcite NEBUDEM maturovat!
@kiwi31 zmeníme normálne štatistiku Dejepis !!! To najhoršie, čo v škole máme Akože, dejepis ako predmet je fajn..ale musím si zaň sadnúť doma a všetko sa učiť a čítať si, lebo tá učka nie je schopná ničoho Že vraj veľmi prehľadné poznámky Nepreberieme Rím- významné udalosti..my preberáme čo mali oblečené, či nosili podprsenky a aké hajzle mali Nemecký systém!! A hodiny ručného písania, lebo NIČ INÉ sa netoleruje! Ako hovoríš Ivana, psychické týranie!! Ale veď my ju hneď skopneme z piedestálu..sa nám podarí ju vymeniť! Musí! Jednu hodinu proti nej spisujem petíciu,druhú hodinu sa na ňu milo usmievam Ja už dokážem naozaj všetko! To nebude problém!!!
@crazygirl227 hej heeej posleme ju do teplyx krajin....inaaac: "...lebo tá učka nie je schopná ničoho..." aaa zaroven je sxopna fsetkeho.......bude tho boj na zivot a na smrt!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
btw profáci sú iba na vysokej škole
Ty by si mal nenávidieť slovenčinárku...
A pravda, profáci sú na VŠ
ale nasa matikarka je desna!!