Klasické notasy sú oveľa lepšie na prácu s multimédiami,majú podstatne väčší výkon.Netbooky ho majú minimálny,vkladajú sa tam primitívne komponenty,ďalej v nich chýba hlavne CD mechanika.Keď chceš preinštalovať Win,tak je komplikovane cez externé mechaniky a USB bootovanie atď. Nechcem netbook. To je moja vlastná skúsenosť.
netbook je... divná vec ktorej pointu som nikdy nepochopil... možno ak človek používa comp len ako prehliadač internetu a písací stroj a občas si pustí film, ale to je tak všetko, a nie v zmysle že "na iné veci je lepší notebook", ale v zmysle že "iné veci ani netbook poriadne nezvládne".
čiže vo všeobecnosti je imho lepší notebook, lebo počítače sú práve o tom že sú hrozne všestranné, takže mi príde absurdné ich schopnosti umelo obmedzovať... ak ťa naozaj nenapadá nič na čo by si mohla použiť notebook na čo nebude stačiť aj netbook, tak to už by som si asi radšej kúpil tablet, vie to isté a je menší, čiže príjemnejšie prenositeľný. netbooky sú imho taká dosť pochybná vetva techniky ktorá časom vymrie, alebo sa jej cieľová skupina obmedzí na ľudí čo používajú comp hlavne ako písací stroj (lebo tí multimediálni/internetoví prejdú na tablety, a tí čo compy *skutočne* (heh) používajú, ostanú na notebookoch/desktopoch)
@filus@sandy114 je rozdiel medzi Asus Eee s jednojadrovym intel atom a medzi Asus UL s Core2Duo, dvoma grafika nVidia Optimus a 11 hodinovou vydrzou...a je maly a lahky
@filus divil by si sa urcite to nie je na strih videa alebo rendering ale nemal by si problem napriklad rozbehat modernu hru na tom booku som u kamarata hral gears of war 2 na full a vzhladom k tomu, aky maly notebook to je a vazi iba 1,5 kila co v taske necitis je to slusne ked chces byt vo windowse prepnes si grafiku na integrovanu a vtedy je ta vydrz dvojnasobna t.j. 11 hodin...a vykon toho core2duo je taky aky zvykli mat klasicke dvojjadrove amd turiony v starsich asusoch
@moonbeam práca s videom ma ani dáko neláka skorej som na tie hry ale zasa keď sa pozerám na tie ceny tak cenovo to má od netbooku ďaleko (ten asus ul), nejaké benchmarky som našiel na tú grafiku čo je v ňom (nemyslím teraz tú intelácku) ale nezdá sa mi to byť až tak výkonné a takty procákov 1,3 a 1,4ghz mi prídu dosť malé aj keď sú to dual core ale zasa na baterku to má priaznivý vplyv no
@filus Core2Duo SU7300, ja som zvykol robit na Atom N330 a vsetko mi tam slo v pohode a toto ma 2x taky vykon...grafika GT210M je celkom fajn a GoW2 je na pc, presiel som ju uz 3x
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale málokedy nájdeš človeka, ktorý je zameraný na VŠETKO. Každý má niečo čo je pre neho prioritou a potom tie vedľajšie veci.
čiže vo všeobecnosti je imho lepší notebook, lebo počítače sú práve o tom že sú hrozne všestranné, takže mi príde absurdné ich schopnosti umelo obmedzovať... ak ťa naozaj nenapadá nič na čo by si mohla použiť notebook na čo nebude stačiť aj netbook, tak to už by som si asi radšej kúpil tablet, vie to isté a je menší, čiže príjemnejšie prenositeľný. netbooky sú imho taká dosť pochybná vetva techniky ktorá časom vymrie, alebo sa jej cieľová skupina obmedzí na ľudí čo používajú comp hlavne ako písací stroj (lebo tí multimediálni/internetoví prejdú na tablety, a tí čo compy *skutočne* (heh) používajú, ostanú na notebookoch/desktopoch)
» www.datart.sk/katalog/DVD-nap...
Njn ten gow má celkom slušnú grafiku na to aké to je staré a nároky to nemá dáke krvavé