ach jaj ludia ja som z toho v riti.. všetko hodili namna že šikanujem spolužiakov jasne boača a že som vulgarna a že vyrušujem na hodinach to sa mi zratatalo aj z minuleho roka dpč bojím sa že ma vyhodia a to chcem ísť na výšku
@ninapp no to je síce od neho pekne že ti to povedal osobne ale od pol roka sa začína na novo nový školský rok máš všetky zápisy a priestupky v škole vynulované alebo ako by som ti to napísal..
Svojim komentárom si dokázala, že dôvod bol oprávnený, tak čo by si teraz chcela, aby ti poradili? Sama si za to môžeš, tak zmeň veci, ktoré robíš zle a nerob problémy.
tak asi mali nejaky dvovod a ty mas hlavne teraz za svoje ciny brat zodpovednost ! boha... ludia daco robia myslia si ze to nic a potom placu.. sak ked daco robim uvedomujem si asi ake to ma nasledky
@1heisenberg1 pochybujem, ja si myslím to tiež čo ty.. ale on povedal a už aj spísali že som bola poučená že do konca roka som podmienke, ach jaj bojim sa že niekto namna niečo lent ak povie a pojdem preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov