DoKázali by ste, tí, čo ste športovci, (aj nešportovci predať svoj zápas?
Jeden nemenovaný tím predal zápas za nemenovanú sumu (3000SK) a mne to nedje do hlavy.. veď Keď je nejaKý tím, taK je to KoleKtív a snažia sa niečo dosiahnuť. Predať
2. veď ale predstav si, že napríKlad hráš futbal a hráš to aKtívne.. trénuješ roKy a hráte zápasy.. chcete naozaj niečo dosiahnúť a nehráš to za peniaze ale pretože ťa to baví a chceš niečo .. a len taK sa pol tímu aj s trénerom rozhodne že sa podplatí zápas, že to zoberete.. veď to je taKé úbohé.. :S
No v tom su prachy. To mas ako napr. podplacanie nie v sporte ale i v skolstve alebo v inom sektore . Inak podplacanie a korupcia to ma uz dost velku historiu od egypta aj dokument bol o tom ale tich stihla smrt. ale to je uz nieco ine . Ale neviem si predstavit keby to tak mali robit aj i nas kolko by nas na svete este bolo. Ci by to bolo ucinne.
4. ubohe? Som zvedavy ked budes dospela a budes makat za stupidny a smiesny plat a pride dakto ze pocuj urob pre mna toto a toto a dam ti 5000,- a moc roboty ti to neda co nezobral by si? Mala by si doma 2 deti, plno splatok a podobne? Ja hej!
9. všaK ale to nie sú žiadny muži platený ani nič.. hovorím, že to nerobím pre peniaze ale preto, lebo ma to baví.. toto sú dorastenci o Kom hovorím.. to čo vravíš ty , je stav núdze..
podplacanie na sudoch a na policii? sak to je bezna praktika, povedzte ze vas zastavi policajt, napriklad ze ste nestali na stopke, vezme vam papiere, nedate mu 2 litre do vacku a mate vodicak? ja urcite hej
10. aky stav nudze? tak potom taky stav nudze maju vsetci Hovorim o beznej priemernej rodine , ktora plati ucty, splatky, krmi a oblieka deti a musi varit...ale to bol priklad ci by si zobrala a vyhla si sa tomu
12. ale to sa mňa netýKa, lebo som ešte malinKá.... ale ani ich.. vravím že dorastenci.. to sú ešte všetci s rodičmi.. ja chápem čo mi chceš povedať, ale až do taKej miery som to nechcela.. len taKéto reKreačné..
17./18. poKiaľ by šlo o môj (bývalý ) tím, ja by som bola odolala aj za 10 000 000 lebo to mám v srdiečKu nie v peňaženKe.. boli sme KoleKtív.. žiadna by to nevzala.. BOLI..
vidis to aky su kolektiv...nezobrali vyhrali a ten druhy tim aj tak asi nezostupil a najlepsie na tom je ze ani rozhodca to nezobral....keby boli vseci taky..tak klobuk dolu
20. vies niKa by si sa divila kolko penazi sa dava inde...napriklad v takom zapase kde hral trener toho druzstva dorastencov bolo v tej sume o 1 nulu viacej..takze toto ej urcite malo na dorastencov v relativne vysokej sutazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
9. všaK ale to nie sú žiadny muži platený ani nič.. hovorím, že to nerobím pre peniaze ale preto, lebo ma to baví.. toto sú dorastenci o Kom hovorím.. to čo vravíš ty , je stav núdze..
ináč ani mne sa to nepáči ale čo sa dá robiť chlapci sú mäkký povedať nie no nie
15. mno to hej... ale taK mňa by to veľmi rozhodilo osobne..
a nech nikdo nehovori ze nie
19. mno ale taK na dorastencov je to dosť..