už veľakrát sme podplatili učiteľky čokoládkami a podobne, ja len asi raz a potom mi celá trieda kúpila pizzu s tým že som ich zachránila pred písomkou
počkať, vlastne ja nie ak nepočítam bombonieru. Ale lekára napríklad matka "uplatila" už x krát lebo bez úplatku nie sú takmer nič ochotný spraviť. Z Našej rodiny nepoznám nikoho kto by lekárom nedal úplatok
osobne nie ale lekárovi sme zacálovali pekne veľa za to aby starkého nenechali na oddelení ale presunuli na doliečovák, ten to zobral aj ked vedel že pacient má tak maximálne pár hodín života =/
Existujú úplatky, ktoré zo strany uplácajúceho nepovažujem za zavrhnutiahodné, ale dúfam, že nič také nikdy nebude treba.
A vlastne dúfam, že nič také nebude ani možné.
A neviem, či som naivný, ale zdá sa mi, že k odstráneniu veľkého množstva korupcie vôbec netreba veľa a úplne by stačilo trochu skupiny, ktorých sa to týka, postrašiť a presadiť nejaké vôbec nie veľké veci v legislatíve umožňujúce efektívne ohlasovanie a sankcie.
(A možno také niečo aj je, potom už o tom stačí len trocha hovoriť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale finančne, či cez nejakú "protislužbu" určite nie...(
Existujú úplatky, ktoré zo strany uplácajúceho nepovažujem za zavrhnutiahodné, ale dúfam, že nič také nikdy nebude treba.
A vlastne dúfam, že nič také nebude ani možné.
A neviem, či som naivný, ale zdá sa mi, že k odstráneniu veľkého množstva korupcie vôbec netreba veľa a úplne by stačilo trochu skupiny, ktorých sa to týka, postrašiť a presadiť nejaké vôbec nie veľké veci v legislatíve umožňujúce efektívne ohlasovanie a sankcie.
(A možno také niečo aj je, potom už o tom stačí len trocha hovoriť)