Čaute baby, mám riedke a zničené vlasy a rada by som s tým niečo spravila. Také veci, že nefarbiť, nežehliť, nekulmovať, blá blá... Nepotrebujem počuť, také poznám. Potrebujem vedieť, čo pomáha k zhusteniu a podpore rastu vlasov a objemu. Čo vám tak najvi
samozrejme, sú tu veci, čo by mali podporovať rast vlasov ako lopúchový výluh, zinok, pangamín (pivné kvasnice) či ricínový olej, prípadne k optickému zhustnutiu pomôže i henna, ale zázraky nečakaj
hustota je daná skôr génmi ako nejakými prípravkami
ale mne celkom henna pomohla, tiež som mala riedke vlasy po farbení a žehlení, keď som prestala tak sa mi pekne dali dokopy, len ja mám husté vlasy od narodenia, tak neviem, či to aj tebe pomôže, skús
niekedy pomáha, keď si toľko neumývaš vlasy, ja keď som si umývala vlasy každý 2. deň, tak aj boli také redšie a častejšie sa mastili, teraz som mala také obdobie, že som nikdy nechodila, tak som to využila na vlasy neumývala som si ich asi týždeň a zostali také pekné hustejšie, menej sa mastia a zmývam ich každy 4. deň
dúfam, že som pomohla
a ešte never tam na nejaké šampóny od známych značiek, že ti zhustia vlasy a tak, skôr skús niečo prírodné z lekárne alebo tak
ak máš svoje vlasy riedke už od malička (teda máš to geneticky dané), tak s tým nič nespravíš, žiadny prípravok nedonúti rásť vlasy tam, kde nikdy nerástli a žiaden ich ani nerozmnoží...
@lexiblack farba, ale skôr odporúčam nejakú drahšiu hennu z netu, lebo tie dmkácke sú také blbé podľa mňa...alebo je aj bezfarebná iba čisto na regeneráciu, ale tú som neskúšala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
prajem pekný deň.
samozrejme, sú tu veci, čo by mali podporovať rast vlasov ako lopúchový výluh, zinok, pangamín (pivné kvasnice) či ricínový olej, prípadne k optickému zhustnutiu pomôže i henna, ale zázraky nečakaj
ale mne celkom henna pomohla, tiež som mala riedke vlasy po farbení a žehlení, keď som prestala tak sa mi pekne dali dokopy, len ja mám husté vlasy od narodenia, tak neviem, či to aj tebe pomôže, skús
niekedy pomáha, keď si toľko neumývaš vlasy, ja keď som si umývala vlasy každý 2. deň, tak aj boli také redšie a častejšie sa mastili, teraz som mala také obdobie, že som nikdy nechodila, tak som to využila na vlasy neumývala som si ich asi týždeň a zostali také pekné hustejšie, menej sa mastia a zmývam ich každy 4. deň
dúfam, že som pomohla
a ešte never tam na nejaké šampóny od známych značiek, že ti zhustia vlasy a tak, skôr skús niečo prírodné z lekárne alebo tak
a veľa veľa vitamínov, hlavne zinok a tak
ono je to v podstate to isté, len jedna zložka farbí a druhá vyživuje
a lezie mi to na nervy. (ach)