Môže byť že keď dievča nosí podprsenky počas toho ako prsia rastu, že to ovplyvňuje rast?
Podľa vás je lepšie nosiť alebo nenosit podprsenku (aspoň doma)..Čo sa na tom zmení? Lebo ja si myslím že keď budem nosiť podprsenky tak mi budú opísať cecky
závisí od genetiky, velkosti pŕs a pod. ..ja sa podprsenke vyhýbam vždy ked' to ide, a ide to poväčšine (prsia mám 2ky) a neovísajú ani za mak ale ako vravím, je to individuálne
Uhm, ja som prsia nikdy nemala a myslela som si, že to bolo spôsobené práve tým, že som 80 % času podprsenku nosila a ešte k tomu na tesno tie vypchaté push up.
Lekár ma ale ubezpečil, že tým to spôsobené určite nebolo
No, osobne si myslím, že ak podprsenku nosiť nebudeš, budú ti ovísať skôr. Tu sa darmo pýtaš, v dvadsiatke ak visia, tak za to môže jedine genetika, bez ohľadu na to, či podprsenku nosíme alebo nie, ono sa to prejaví vekom...
A som za podprsenku aj z estetických príčin, tvarovo sú prsia v podprsenke krajšie a ani na presvitajúce bradavky nie je najlepší pohľad. Z hľadiska pohodlia, neviem si predstaviť bežať alebo ísť po schodoch bez podprsenky, veď to musí skackať v istej fáze cyklu v podprsenke ešte aj spávam, lebo bez nej ma bolia, ale za normálnych dní ju nosím iba von
@7aura_ Áno, to ovísanie je spôsobené hlavne geneticky, a ako píše @6 , tak aj nenosením sa to trošku urýchli. ALe vieš čo proti tomu pomáha? Cviky na hrudník. Chlapcom po nich rastú svaly, u dievčat to také viditeľné nie je. Nemusíš sa samozrejme stať kulturistkou, ale posilňovaním prsných svalov to vädnutie oddiališ
No ja už v poslednej dobe nosím odprdu len veľmi výnimočne lebo skrátka odmietam nosiť každý deň nejaký mučiaci nástroj iba preto, aby som spĺňala nejaký štandard.
Navyše je to nezdravé lebo v prsnikoch maš všelijake tie žlazy a stlačat ich v podprsenke neni nič moc.
A dalšia vec - dievčata si myslia že ak nebudu nosit podprsenku tak im budu ovusat prsia, čo je ultimatna pičovina. Ked nosis podprdu oslabnu ti svaly ktore držia prsia na mieste lebo ich pracu robi podprsenka a tym padom ti s pribudajucim vekom budu ovisat.
Kukni si na jutube je plno videi o tom + dobre rady ako chodit bez podprdy a necitit sa pri tom jak debil.
#freethenipple
sportova pohodlna podprsenka je podla mna skvela volba ak niekomu rastu prsia, kosticova nie...podprsenka urcite nezabrzduje rast prs a ich tvar, typ a to ako rychlo ovisnu je dane geneticky a tiez velkostou - ak ma zena dane ze bude mat nulky alebo jednotky prsia tak ovisnute nebudu ani keby nenosila cely zivot podprsenku, tam nema co viset, to nie su ani prsia...ale ak ma zena mat velke prsia tak budu visiet skorej jednoducho a aj tvar je castejsie nelichotivy...a jaaj este nieco : prsniky su tvorene v najvacsej miere tukom, potom zlazami mliecnymi a nie svalom,sval je ,,nalepeny,, na hrudniku a to co vytrca-prso to je tuk plus zlazy, prsnik nie je sval cize nechapem vete ,,oslabnu ti svaly ktore držia prsia na mieste,, to uz je taky ,,fakt,, vymysleny organizaciou aby mali co vravet na svoju obranu...vsetko je o genetike...ale kazdopadne free the nipple podporujem len s velkymi prsiami a este ovisnutymi to neni bohvieco, resp. je to strasny pocit
keď si vyberieš vhodnú podprsenku správnej veľkosti a tvaru (+ si ju správne oblečieš, lebo áno, aj to má svoje pravidlá a niektoré ženy to úplne nevedia), tak ti určite nezačnu kvôli nej ovísať a ani sa nedeformujú a ani nijak nebudú zdraviu škodlivé.
Podprsenka doma ? nedajboh kosticová ? veď to je druh sebapoškodzovania podľa mňa .. aj keď, mala som kamarátku ktorá v kosticovej podprsenke aj spala !!! au to už nepochopím, nemysliím si že by to nejak ovplyvnovalo rast kedže to máš geneticky dané, avšak tlačí ti to na rôzne žliazky v prsníkoch a to nieje zdravé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lekár ma ale ubezpečil, že tým to spôsobené určite nebolo
podprsenky nosím, odkedy som na hrudi vôbec začala mať nejaké náznaky niečoho, keď som bez nej, cítim sa nepohodlne
a prsia mám dooosť dobré - určite mi neovísajú čiže to vôbec nesúvisí s tým, či podprsenky nosíš, alebo nie.. závisí to od genetiky
A som za podprsenku aj z estetických príčin, tvarovo sú prsia v podprsenke krajšie a ani na presvitajúce bradavky nie je najlepší pohľad. Z hľadiska pohodlia, neviem si predstaviť bežať alebo ísť po schodoch bez podprsenky, veď to musí skackať v istej fáze cyklu v podprsenke ešte aj spávam, lebo bez nej ma bolia, ale za normálnych dní ju nosím iba von
Navyše je to nezdravé lebo v prsnikoch maš všelijake tie žlazy a stlačat ich v podprsenke neni nič moc.
A dalšia vec - dievčata si myslia že ak nebudu nosit podprsenku tak im budu ovusat prsia, čo je ultimatna pičovina. Ked nosis podprdu oslabnu ti svaly ktore držia prsia na mieste lebo ich pracu robi podprsenka a tym padom ti s pribudajucim vekom budu ovisat.
Kukni si na jutube je plno videi o tom + dobre rady ako chodit bez podprdy a necitit sa pri tom jak debil.
#freethenipple
(Co mas 13, ze davas take debilne otazy?)