Ahojte,mám vždy ked si holým nohy a tam to ,,dolu,, tak potom mava strašne akoby zapalenu pokozku. Iba na týchto miestach .je to dost intimne ale neviem čo mám robit . Tam ,,dolu,,je to horšie.hnisa to a scervenie.skusala som všelijaké mydla ale nic nepom
Epilator som skusala je to síce bolesť ale aj tak ked to začne vyrastat tak to tak isto boli ako po ziletke a holým si nohy uz skoro 4 roky a je to stále to iste
tak mne žiletka nikdy nerobila problémy, až tento rok celkovo mojej pokožke nejako preplo... moje nožky proste žiletku nemôžu tak som prešla na vosk, a... tadaaaaa... no problem, len hladká pokožka
Na podobný problém na nohy mi pomohol gél po holení proti zarastaniu chĺpkov od Oriflame. Aj gél na holenie rovnakej značky je veľmi dobrý, zdá sa mi jemnejší než iné, čo som mala. Na ostané miesta na tele skús po holení obyčajný detský púder
A áno a holenie v smere rastu chĺpkov, ja už dlho holím len tak, pri troche cviku to ide aj na hladko, aj keď niekedy možno nie tak dokonale ako holenie proti smeru, ale to trápenie na pokožke potom mi určite za to nestojí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Tak počkaj keď to začne vyrastať
o___O
áno, zvykaj si, ja si ich mením podľa nálady
moje seksy osvetlené koleno a prsty na nohe... práveže veľa!
džizskrajst... zle som to odfotila, dôraz mal byť na tú fľašu, len blesk to nepochopil