nie, nepodviedol som, a lutujem to hehe, ale nie ked som mal priatelku tak som ju mohol podviezť, a nikto nikdy by sa o tom nebol dozvedel...ale som to nespravil...a teraz ked nemám priatelku, tak sa také šance nevyskytujú sakra alebo toto nebolo len o sexe ? a ja vlastne nijako neviem podvádzať..neviem klamať, podvádzať, nefajčím, nesexujem ( lebo nemám s kým ), dokonca ani len nehreším ( alebo minimálne )...už len svätožiara mi chýba. Ja aj ked mi v obchode chlapík vydal o 500 Korún ( zatial korún, ešte nie eur ) viac, tak som mu ich vrátil
podviedla.. ľutujem neľutujem.. nedozvedel sa to.. ale aj tak už spolu niesme.. ale ľúbim ho stále.. a dokonca viac ako keď bol naozaj môj.. už by som to nikdy nespravila..
@18 blbosť alkohol nehrá rolu...da sa spiť buď do "kómy" alebo tak že sa môžeš ovládať len ťa trochu motá...
btw aj keby chcem podjebať nemám s kým...tak slečny hláste sa
@21 pár krát som bola svedkom keď sa kamaráti nie moc v triezvom stave nevedeli ovládnuť, ale našťastie som bola nablízku a nedovolila som aby urobili pičoviny môžu ďakovať niektorí blbci že ma majú
no myslim, ze nikdy, ved ked ho lubim som iba s nim a ked ho nelubim tak sa rozidem?
pred vztahom som so vsetkym skoncovala a odvtedy nemam preco, pretoze je to pan dokonaly
Hej podviedol som ale keď sa pýtať že či to ľutujem tak to ľutujem preto že aspon z jednou z ních som sa mohol vyspať ale nevyspal som sa z ani jednou to ľutujem preto už nepodvádzam.... Keby som sa vyspal z aj jednou aj z druhov tak podvádzam v jednom kuse.... keď len z jednou tak by som povedal že podvádzať stálo za to ale keďže to vyšlo tak že zo žiadnov tak poviem že sa podvádzať nevyplatilo a preto ženskú už niesom schopný podviesť lebo by som sa ajtak z ani jednou nevyspal....
no keby som chalana chcela podviest tak s nim asi velmi nechcem byt ked nemam vyburene hormony tak naco sa viazat ked ich neviem drzat na uzde, zbytocne niekomu ublizim, ked uz sniekym zacnem chodit tak sa tak chovam
no jasne ze som podviedla ako potom som to lutovala ale jedine co ma upokojilo bolo to ze som si povedala zivot ide dalej a treba si ho uzivať mozno ze stratim cloveka ktori ma miluje ale tak....
KEd som bol mladší a chodil som s jendou čajou tak som ju raz podviedol ale to bolo tak že s tou čajou som sa ml kždu chvilu rozviest a nelubil som ju už.. Teraz mám novú a tú by som nepodviedol ani keby neviem čo bolo .. možnosti bolo už viac.. aj so sexom..ale radšej nie... Isto treba mysliet aj na toho druheho ako by sa citil keby to zistil/a takže bacha možete niekomu vážne ubližit...
buko :
Vidíš zato ja do vsťahov sa nehrniem lebo každú chvíľu by som podviedol..... Preto radšej nikoho nemám a keď je príležitosť na niečo nezáväzné tak neodmietam.... Lebo nemám čaju tak potom ani nepodvádzam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
1,nemam koho
2,asi by som toho nebola schopna..neviem..
a vo vzťahoch nie
ale nie nepodviedla poznám však priveľa ľudí čo áno
btw aj keby chcem podjebať nemám s kým...tak slečny hláste sa
hlavne mi na tom až tak nezaležalo a po rozhcode som sa ani sama sebe necudovala....
pri NIEKOM inom by som to nespravila, nebol by dôvod
ale ina vec je uz vyuzivanie
ale bohuzial, nie som schopna tychto veci...za co sa sama na seba hnevam :/
pred vztahom som so vsetkym skoncovala a odvtedy nemam preco, pretoze je to pan dokonaly
Vidíš zato ja do vsťahov sa nehrniem lebo každú chvíľu by som podviedol..... Preto radšej nikoho nemám a keď je príležitosť na niečo nezáväzné tak neodmietam.... Lebo nemám čaju tak potom ani nepodvádzam...