Ahojte, mám chalana,s ktorým chodím asi dva roky. Lubime sa...Volakedy sme sa strasne hadali,asi po prvom roku. Ked sme spolu chodili rok aj pol, hadali sme sa strasne, chodili sme spolu akoby uz nasilu. A vedy sa to stalo, podviedla som ho. No nepovedala
ja by som mu to povedala.. kvoli dovere vo vztahu.. objasni okolnosti a dufaj, ze to pochopi.. lebo ja neviem, toto je cisto o tvojej moralke.. mozes ho nechat zit v klamstve a byt s nim stastna alebo povedat mu pravdu a riskovat rozpad..
ked sa mu priznas tak je na 99% medzi vami skor ci neskor koniec...bud ta posle niekam hned alebo sa to rozpadne pretoze ti uz nebude verit a bude ti to vyhadzovat na oci atd...ste moc mladi na to aby ste zostali spolu aj napriek nevere...to je moj nazor...
@6 ak ta nenecha ajhned tak na to bude furt mysliet a rozidete sa naozaj neskor....pripadne ti to vrati... ja by som ti to vratila... keby som na jeho mieste
Bude ťa to hrýzť do konca života ak s ním zostaneš vo vzťahu a neskoršie aj v manželstve ....jedina svätá spoveď a úprimné oľutovanie toho čo si spravila ťa oslobodí od zatratenia a vráti ti späť tvoju čistú lásku.....po tom všetko to povedz svojmu chlapcovi a on ak ma v srdci milosrdenstvo Božie ti odpusti a príjme ťa k sebe..................filip
láska sa zakladá na čistote, porozumení a milosti Božej , jedine tak bude človek šťastný, ak bude čistý pred Bohom
tak ja som sa tiez vcera dozvedela o nevere mojho ,nastastie uz ex....nic prijemne..neviem ti poradit.... ale ked ho nechces stratit nehovor to..ale zasa zasluzi si vediet pravdu... ja by som asi nepovedala...
A si si istá,že ty si ,počas trvania vášho vzťahu,jeho jediná?Nič mu nehovor,pretože on má tiež zásluhu na tom čo si urobila.Ale z môjho pohľadu váš vzťah nemá perspektívu takže svadbu nerieš v kostole aby si sa mohla jednoduchšie rozviesť.Ale držím ti palce a hlavne mlč .Vždy platilo, že mlčanie je zlato atď.
dr.radim uzel-zatloukat,zatloukat,zatloukat..nehovor mu nic,sralo by ho to,hlavne ked riesite spolocne byvanie,tak ta asi ma dost rad a zalezi mu na tebe..?..! a aj keby mu to povies a on by to "chapal" isto by ho to prinajmensom mrzelo,a vzdy keby si sa sla niekam bavit bez neho,tak by ho napadlo ci predsa len si tam neni z niekym inym..ved ked to uz raz spravila....Ja by som sa to dozvediet necel,aspon nie od mojej holky..
@6@8 preco by sa mali kvoli tomu skor ci neskor rozchadzat? a preco by jej to mal stale vyhadzovat na oci? skor si myslim ze by na to obaja chceli cim skor zabudnut a ne sa k tomu vracat :/
ja som mu nechcela povedat pravdu aby som mu neublizila a radsej som mu povedala ze ho uz nelubim a chcem koniec.. bola to chyba.. mala som mu radsej povedat pravdu aj tak sa ju neskor dozvedel.. takze povedz mu to
AK máš v sebe aspoň kúsok charakteru tak mu to povec. Podviedla si ho a šmitec , myslíš že si to zaslúži ? Nechcem byť hnusný ale ako píšeš idete spolu bývať takže je to už vážnejšie , myslíš že chce bývať z babou ktorá ho podviedla ? Horšie to bude keď to zistí a budete spolu bývať. A vyhovorka tipu vtedy sme sa hádali je trocha zbabelá , treba si priznať chybu a nie hladať vyhovorky.
toto je heslo 2. najznamejsieho ceskeho sexuologa, p. Plzaka. absolutne s nim nesuhlasim, no zjavne sa nim riadi kopec ludi a asi ani ty nebudes mat na vyber=/
ty si prípad ,každý má svoje chute podla mna sa nakoniec aj tak ako správna žena prekecneš a horšie to bude ked budeš mať na krku tri deti. Ja by som nedokázala takto dakoho vodiť za nos
boha dievča .. problémy ..ked mu to pvoieš ...na 90% sa s tebou rozíde ..popríp. ti už nebude dôverovať..a o čom je vzťah? o dôvere hlavne..a ešte ked zistí, že si mu to pol roka či koľko tajila...pošle ťa za pár sekund k vode myslim..ja nevíím...ja by som po 1. aj po hadke nepodvadzala... a po 2. ked už tak by som sa priznala radšej hned...
@katusiatko12 nepovedala by som mu to.... v tomto je lepsie zatlkat, horsia je nevera zeny ako chlapa si myslim( chlap hlada vacsinou len sex, a zenska skor pozornost ... ) , pohybujem, ze by to zniesol nejako dobre, a pochopil.... zatlkat, a zatlkat... kazdy ma nejake tajomstvo, a toto je pre neho lepsie nevediet, ak to mas ty sama v sebe vyriesene, tak mu to prosim ta nehovor
suhlasim s @lucinkahc .... kebyze ste spoílu zopar rokov a ste starsi, mozno by to pochopil, ale teraz nie... a hej presne ako pise tu dievca, tak by ti to stale vyhadzoval na oci a praveze by ti neveril, aj kebyze mi to povies kvoli tomu, ze si verite
nehovor nic,,, zabudni na tu udalost ,, tvar sa akoby sa nikdy nic nestalo a presvec o tom samu seba .. proste akoby to z tvojej minulosti zmizlo a nevracaj sa k tomu ani v mysli .. zivot je prilis kratky nato aby sa riesilo uplne vsetko
sama seba presvedč, že sa to nestalo a nič mu nepovedz, predstav si to naopak . ty by si o ničom nevedela, bolo by ti dobre, potom by ti to zrazu povedal, nemusela by si nato furt myslieť? ... niekedy je lepšie nevedieť ... ak ho teda fakt miluješ
@bangbangboom nie som chlap ale myslim si ze ani chlap sa cez partnerkinu neveru nedokaze len tak preniest s tym ze ok co bolo bolo zabudnime na to...ked ta raz clovek takto sklame tak uz v tebe stale hloda pochybnost o tom ci je naozaj tam kde povedal s kym povedal...a vztah v ktorom nie je dovera sa proste skor ci neskor rozpadne
@lucinkahc hm no hej naopak to je asi lahsie sa cez to preniest.. tak ale pokial sa naozaj miluju a ona mu vysvetli ze to bola chyba a ze to lutuje tak preco by mal mat pochybnosti? my ich nepozname, ale on asi vie aku ma ona povahu a ak nikdy nebola nejaka radodajka, tak to pochopi ze to musel byt len nejaky skrat a okrem toho odpustat sa ma... ja si myslim ze ked ju miluje tak to prekusne, a nehovor mi ze sa to neda
@alysia dakujem presne to som natm tak,že zabudnem nato raz,bl to proste skrat,ale stve ma to,ze sm to spravila,a to len vdaka tomu,ze sme sa hadali a hadali.ale odvtedy sme sa prestali hadat
na jedno klamstvo sa nabalia časom ďalšie. či chceš či nie.
a tvrdiť, že už by si to nikdy nespravila, je veľmi odvážne teda. po čase sa zase začnete hádať. čo potom? spravíš to zase, zase sa to na istý čas zlepší, zase budeš riešiť dilemu, či povedať alebo nepovedať, a zase budeš tvrdiť, že UŽ teraz si si istá, že už to nespravíš.
ak máš na to, žiť v klamstvách, tak mu to nehovor. lebo hej, keď mu to povieš, je veľmi pravdepodobné, že sa rozídete.
a sme spolu uz dva roky,boli by hroza zabit 2 roky len tak..a napriek tomu si myslim,ze viaceri ludia podvadzali partnerov,a nepovedali im to.napr.ked aj 10rokov v manzelstve su a tak...ci?
@bangbangboom Toto mi pride ale uplne ako utopia. Ked miluje, odpusti. Tak to podla mna nechodi ani vo filmoch, nie to este v realnom zivote a v takom mladom veku, ked dvoch ludi nespaja spolocna domacnost, resp deti. Uz teraz je jednou nohou v procese rozchodu
@bangbangboom ja som nepovedala ze sa to neda ale ze je velmi mala pravdepodobnost ze to bude mat stastny koniec...su to mladi ludia a ti riesia veci impulzivnejsie...preto si nemyslim ze ju chalan pochopi skor sa nasere ze ho podviedla a posle ju kade lahsie...
@katusiatko12 spravila si chybu asi za nu aj zaplatis hlavne je aby si sa poucila...ze takto sa problemy vo vztahu neriesia...
určite povedz, každopádne nemala si urobiť takúto pičovinu, teraz znášaj dôsledky... čo ty vieš, možno ho to vytočí a tiež ti povie nejaké tajomstvá čo postváral on...
ty piico, tu je vidiet tie pokryvene charaktery ale sak vam sa to vsetko raz vrati..
btw, ja by som to povedal, nech uz by to skoncilo akokolvek.. mysliet si, ze na to nikdy nepride je velmi naivne... samozrejme, ze pride a posle ta do pice 100x horsie nez keby mu to povies hned...
a ty by si mu niečo také odpustiila? Skús sa vžiť do jeho kože...Ja by som neodpustila...ale zase žiť s pocitom, že niečo také tajím, to by som tiež nedokázala...
za prvé keby sa akokolvek hádame,nedokázala by som spať s iným...a keď už,nemala by som to svedomie klamať mu do očí.je to síce zrejme sprostý prístup,lebo by sa zrejme na mňa vys*al,ale aspoň by som sa sama pred sebou necítila jak špina
no takto,najprv..padlo tu veľa komentárov a podobne...chápem,čo riešiš akú dilemu v sebe,povedať -nepovedať ..ešte by sa čiiastočne dalo ospravedlniť,kebyže " si bola spitá na mol,nie exta pri vedomí a ten chaLAN by sa na teba vrhol" ,tak potom možno áno,by som to chápaala,alebo akože vedome si sa s niekým vyspala,koho si poznala prvýkrát ?sa spamataj,prosím ťa ," ako sa nazývajú ženy" čo toto robia
dokážeš sa mu pozerať do očí ?a myslíš,mže časom mu to nikto nevyzvoní ?nejaký dobrák ?:ak o tom niekto vie ?pochybujem,..dozvie sa to,..a skončí to on vtedy...neviem ti poradiť,čo mas robit,ak ťa veľmi miluje,priveľmi ...ak je papučník,tak potom ostane s tebou napriek všetkému ..ale ak nie,rozíde sa s tebou,.popravde byť ním ..tak by som sa na teba zvysoka ..........
len on chudák nevie koho má po svojom boku
neviem ti poradiť,ak si ho chceš udržať silou mocou,tak mu nič nevrav ..zatlkaj ,len si dávaj pozor na to,aby sa ti to raz skaredo nevypomstilo ....
nikdy som nebola v takej situacii ,aj ked som mala vztah velmi burlivy,ale nikdy som ho nepodviedla,takze neviem
mala by si mu to povedat a niest nasledky. lebo chudak bude klamany celu dobu a ak mas aspon trosku svedomia, tak mu to raz aj tak povies. toto sa neda tajit, poznam to z vlastnej skusenosti. cim skor, tym lepsie.
to vy tu mate aj dajaky charakter ľudia? nepovedať mu to? presvedči´t samu seba, že sa to nestalo? pravda VŽDY vyjde najavo... bola by si radšej keby sa to dozvedel od niekoho ineho o paru rokov? vysvetli mu normalne čo sa stalo, porozpravajte sa, my sme mali s priateľom za 4 roky komu takých debát, a aj keď sme obaja divoké povahy, vždy sme vedeli všetko s chladnou hlavou vyriešiť, lebo sa milujeme.. a o tom to je.. ak ťa chalan FAKT ľúbi - pochopí, odpustí...
raz kurva, navzdy kurva..a to, ze si ho vobec nepvoedala tvoju situaciu len zhorsuje..takze ak mu to povies a je rozumny tak si pre neho skoncila..ak mu to nepovies..chudak chlapec..
mne sa stalo tiez nieco podobne a povedala som si, ze mu to nikdy nepoviem.. no po nejakom roku mi prisla slaba chvilka a nemohla som to nechat tak.takze som to povedala a dnes som rada, ze som to nedrzala v sebe, aj ked ho to bolelo..bo inak rozmyslam, ze co to je za vztah..ste dvaja, spolu, zdielate vsetko dobre aj zle..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Podľa mňa by mali byť vzťahy založené na úprimnosti...
Ale tým, že sa mu priznáš, riskuješ, že sa s tebou rozíde... No ak by si mu to pekne vysvetlila, myslím, že by to mal pochopiť..
láska sa zakladá na čistote, porozumení a milosti Božej , jedine tak bude človek šťastný, ak bude čistý pred Bohom
velmi dôležitá vec, prečo si sa vyspala s tým druhým chalanom...?
toto je heslo 2. najznamejsieho ceskeho sexuologa, p. Plzaka. absolutne s nim nesuhlasim, no zjavne sa nim riadi kopec ludi a asi ani ty nebudes mat na vyber=/
1. Okamzite by som sa na nu vysral
2. POCHOPIL TO znamena v prevedeni muza, moze ona, MOZEM AJ JA!
cize moj nazor, ak ho chces strati, tak mu to povedz. cau
a tvrdiť, že už by si to nikdy nespravila, je veľmi odvážne teda. po čase sa zase začnete hádať. čo potom? spravíš to zase, zase sa to na istý čas zlepší, zase budeš riešiť dilemu, či povedať alebo nepovedať, a zase budeš tvrdiť, že UŽ teraz si si istá, že už to nespravíš.
ak máš na to, žiť v klamstvách, tak mu to nehovor. lebo hej, keď mu to povieš, je veľmi pravdepodobné, že sa rozídete.
no uz to neurobim.
@alysia
zavisí na koľko miluje,
povedz, lebo on vcíti že niečo skrývaš
@katusiatko12 spravila si chybu asi za nu aj zaplatis hlavne je aby si sa poucila...ze takto sa problemy vo vztahu neriesia...
btw, ja by som to povedal, nech uz by to skoncilo akokolvek.. mysliet si, ze na to nikdy nepride je velmi naivne... samozrejme, ze pride a posle ta do pice 100x horsie nez keby mu to povies hned...
@lucinkahc no ale su aj take pripady kedy by to ten druhy pochopil.. a predstav si ze aj u mladych ludi
a vsimaj si to co hovoria chlapi, co by spravili, a bez urazky, nie tych pod 20 co niektori ani vztahy nemali, niektori len mudruju....
ale rozhodni sa podľa svojho svedomia. podľa mňa mu to aj tak nebudeš tajiť dlho a myslím, že si to mala urobiť už skôr...
no takto,najprv..padlo tu veľa komentárov a podobne...chápem,čo riešiš akú dilemu v sebe,povedať -nepovedať ..ešte by sa čiiastočne dalo ospravedlniť,kebyže " si bola spitá na mol,nie exta pri vedomí a ten chaLAN by sa na teba vrhol" ,tak potom možno áno,by som to chápaala,alebo akože vedome si sa s niekým vyspala,koho si poznala prvýkrát ?sa spamataj,prosím ťa ," ako sa nazývajú ženy" čo toto robia
dokážeš sa mu pozerať do očí ?a myslíš,mže časom mu to nikto nevyzvoní ?nejaký dobrák ?:ak o tom niekto vie ?pochybujem,..dozvie sa to,..a skončí to on vtedy...neviem ti poradiť,čo mas robit,ak ťa veľmi miluje,priveľmi ...ak je papučník,tak potom ostane s tebou napriek všetkému ..ale ak nie,rozíde sa s tebou,.popravde byť ním ..tak by som sa na teba zvysoka ..........
len on chudák nevie koho má po svojom boku
neviem ti poradiť,ak si ho chceš udržať silou mocou,tak mu nič nevrav ..zatlkaj ,len si dávaj pozor na to,aby sa ti to raz skaredo nevypomstilo ....
nikdy som nebola v takej situacii ,aj ked som mala vztah velmi burlivy,ale nikdy som ho nepodviedla,takze neviem