@milgamman Ako si im to mohla urobiť? Namotať chudáka Pura? On si myslel, že ho máš naozaj rada... A ty sa s ním chcela len vyspať. A zradiť Jarinu vernosť? Som rád, že ťa poznám len takto, cez internet. Keby som ťa poznal osobne, asi by som bol momentálne riadne zhnusený.
@primitiv ved ma neodsudzuj hned s Jarom sme uz boli dlho spolu a zdalo sa mi, ze slabo umyva tie rady a malo odmastnuje :/ tak som chcela vyskusat Pur ale nakoniec som zistila, ze Jar je najlepsi a stalo sa to len raz.. no dobre dvakrat ale odvtedy som verna uz len Jaru
to, co clovek spravi, uz proste vratit spat nemoze, takze aj ked sa rozhodne podviezt a nerozijde sa a olutuje to, tak ten vztah, ktory mal, uz jednoducho nevycaruje naspat tym, ze bude zapierat
Bývalého.
Ale to som mala 15 rokov a s tým frajerom sme spolu boli len mesiac cca a s tým druhým som sa iba bozkávala a hneď som sa aj priznala na druhý deň a s frajerom rozišla. Keď som ho nemala výčitku podviesť tak som ho proste neľúbila a nemalo to teda hlbší význam.
Podľa mňa by tu mali existovať ešte aj ďalšie možnosti výberu. Kto nezažil, tak nepochopí a kto raz zažil, tak vie, že sa partner podviesť nedá! Ale to by som dlho písal. Neviem či by sa to dalo nazvať podvádzaním, ale áno. Spravil som niečo podobné. Možno tu vyzniem ako človek absolútne bez morálnych zásad, ale chcem Vás poprosiť, nesúďte ľudí, ktorí podviedli, pretože nikdy neviete čo za tým je. A to myslím smrteľne vážne. Ďalej to tu nebudem rozpisovať, aj tak to nepochopia ľudia, ktorí nezažili to, čo ja. Takže len toľko k tomu.
V tomto vztahu nie, ale byvaleho hej uz na konci vztahu ked sme sa spolu ani nerozpravali a ani sme nevedeli, ci spolu este sme alebo nie. Proste ked uz vsetko bolo napicu a ocividne bez buducnosti
"Úprimne, tak jej treba! Nemá chodiť po bytoch a rozťahovať nohy. Vôbec mi jej nie je ľúto. Skôr mi je ľúto toho tvojho kamaráta - mať totiž za kamaráta teba a ju by som si neprial ani v najhoršom sne."
"Naozaj sme to dopracovali až tam, že zadaní ľudia chodia na súkromné byty a trtkajú prvú ligu s inými ľuďmi?
Ja keby som jej priateľ a dozviem sa niečo takéto, tak by vo vzduchu letela. Ale takéto typy ľudí ma našťastie obchádzajú.
Ak ti príde ok, že je niekto vo vzťahu, opije sa a následne rozťahuje nohy cudziemu chlapovi tak ok.
"
Neviem ako sa to vezme.. Rozišla som sa s priateľom, potom som bola s niekým iným, ale ten môj bývalý priateľ mi potom volal, a myslel si, že to ešte dáme dokopy.. Ale ja som už bola v tom, že sme rozídení.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
JAR je proste prva trieda
To si nemala
to, co clovek spravi, uz proste vratit spat nemoze, takze aj ked sa rozhodne podviezt a nerozijde sa a olutuje to, tak ten vztah, ktory mal, uz jednoducho nevycaruje naspat tym, ze bude zapierat
Ale to som mala 15 rokov a s tým frajerom sme spolu boli len mesiac cca a s tým druhým som sa iba bozkávala a hneď som sa aj priznala na druhý deň a s frajerom rozišla. Keď som ho nemala výčitku podviesť tak som ho proste neľúbila a nemalo to teda hlbší význam.
"Úprimne, tak jej treba! Nemá chodiť po bytoch a rozťahovať nohy. Vôbec mi jej nie je ľúto. Skôr mi je ľúto toho tvojho kamaráta - mať totiž za kamaráta teba a ju by som si neprial ani v najhoršom sne."
"Naozaj sme to dopracovali až tam, že zadaní ľudia chodia na súkromné byty a trtkajú prvú ligu s inými ľuďmi?
Ja keby som jej priateľ a dozviem sa niečo takéto, tak by vo vzduchu letela. Ale takéto typy ľudí ma našťastie obchádzajú.
Ak ti príde ok, že je niekto vo vzťahu, opije sa a následne rozťahuje nohy cudziemu chlapovi tak ok.
"
» birdz.sk/forum/kamarat-u...