Musim sa priznat ze aj napriek tomu ze mam svojho chalana rada som ho behom roka podjebala so 4 chalanmi..asi nik nemoze mat spinavsie svedomie ako ja ,ale nesere ma to... A na vaše komentáre niesom zvedava
ano a nie lebo som to uz nepovazovala za chodenie ked nebol schopny za mnou dojst ani raz za mesiac pritom mal penazi jak nasranych a byval az neuveritelnych 100km odo mna a on mi urobil aj horsie veci...
Zalezi aj na okolnostiach.Napr.Ja som chodila s jednym chalanom a podjebala som ho so zivotnou laskou ....ale nedralo ma to.Ani neviem preco soms nim chodila.Bolo to komplikovane
Ja som bola dost dlho s chalanom, co mal babu z ineho mesta. A s odstupom casu nechapem, ako som mohla byt taka svina, ale vtedy ma to proste netrapilo, brala som to ako srandu. A bude ma to mrziet do konca zivota.
Nie, nevidím dôvod na to, aby som niečo také robila... (Celkovo nevidím dôvod na to aby sa ľudia takýmto spôsobom podvádzali... keď im súčasný partner/partnerka nevyhovuje, prečo radšej neukončia vzťah? A keď im vyhovuje, čo im to dáva keď takto ubližujú? )
lol z tejto diskusie mi vychadza ze podjebavaju hlavne baby (a ze mi chalani sme svine a vselijako si to ospravedlnuju...nevera je to najvacsie svinstvo co moze byt a nikdy by som to neurobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dla mna je to pekne svinstvo.. 4 krat
Ak sa nerata taka dobrnost ako drzanie za ruky a nasledne nechanie tak nie ale ani som nepobozkala nikoho s kym som nechodila ani nic take
lol z tejto diskusie mi vychadza ze podjebavaju hlavne baby (a ze mi chalani sme svine a vselijako si to ospravedlnuju...nevera je to najvacsie svinstvo co moze byt a nikdy by som to neurobil