ano. podviedol som ju. ale potom som sa jej hned priznal...ta vyhra v clovece nehnevaj sa aj tak nemala pre mna ziadnu cenu, kedze bola ziskana podvodom. ale aspon som ju (partnerku) naucil, ze musi davat pozor pri hre na superov, ked hadzu kockou.
s neverou to je tak, že neveru vymyslelo kresťanstvo, áno tá skurvená cirkev, predtým ako vzniklo kresťanstvo, ľudia nevedeli čo je monogamia a rozdával si to každý s každým, prišlo kresťanstvo a jeb, zrazu musel mať každý muž len jednu životnú partnerku a žena jedného životného partnera, no a od vtedy to nejako zostalo tak až doteraz, ja sám neveru nepovažujem za neveru, je to niečo normálne ...
@hangtime11 nesúhladim s tebou. Lebo ak máš takýto pocit tak si ešte nikdy naozaj neľúbil. Lebo ten kto ľubi tak si žela len ju/jeho a nepotrebuje iné osoby.
Neznamena to, že sa nemože obzrieť za inou/iným na tom ešte nič zle nie je ale tak aby ja nwm napr. spával s tou čo s ňou oficiálne chodí a troma ďalšími to mi už normálne nepríde.
@alanis ,ach ... adam a eva ... vieš týmto žvástom čo sú písané v biblii vôbec neverím , neverím ani cirkvi, verím v Boha ale nič viac, cirkev jednoducho klame, a chce stále viac a viac, a ak im je niekto nepohodlný tak ho odstránia, jasné že život nevnikol len tak sám od seba, ale určite to nebolo tak že Boh zobral hlinu a vymodeloval z nej človeka, vývin človeka trval dlhé milióny rokov a nie 6 dní ...
@hangtime11 V tom s tebou súhlasím. Podľa mňa máš pravdu aj s to cirkvou aj s človekom a príkladom mi je náš dekan, ktorý hlása že žije v chudobe a vozí sa na BMW.
@hangtime11 Vzásade u zdravých ľudí platí o čom nič neviem o tom nehovorím
"predtým ako vzniklo kresťanstvo, ľudia nevedeli čo je monogamia a rozdával si to každý s každým, prišlo kresťanstvo a jeb, zrazu musel mať každý muž len jednu životnú partnerku a žena jedného životného partnera,"
Pretože monogamia fungovala ďaleko pred vznikom kresťanstva. V Ríme, grécku, palestíne, indii všade.
polygamia nikde nikdy nefungovala tak ako si napísal "rozdával si to každý s každým" možno v nejakých sektách. Vždy to bolo o tom že muž mohol mať viacero "manželiek" o ktoré sa musel vedieť postarať.
Monogamia je prírodovedecký pojem a označuje celoživotné a exkluzívne roprodukčné spoločenstvo dvoch indivíduí rovnakého druhu. Prírodovedci rozlišujú medzi sexuálnou a sociálnou monogamiou. Sociálna príslušnosť k stálemu partnerovi slúži v prvom rade na odchov potomstva, dovoľuje ale aj iné sexuálne kontakty.[1] Jednoženstvo (nazývane tiež monogamia) je manželstvo medzi jedným mužom a jednou ženou. Opakom monogamie je polygamia alebo mnohoženstvo.
Podviedla a nie raz. Prvýkrát som sa priznala hneď po čine, potom až dodatočne po niekoľkých mesiacoch.. Aj on mňa podviedol. A pokračuje to tak, že sme spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Skôr ako neveru.
Neznamena to, že sa nemože obzrieť za inou/iným na tom ešte nič zle nie je ale tak aby ja nwm napr. spával s tou čo s ňou oficiálne chodí a troma ďalšími to mi už normálne nepríde.
Ale trošku sme odskočili od danej témy
"predtým ako vzniklo kresťanstvo, ľudia nevedeli čo je monogamia a rozdával si to každý s každým, prišlo kresťanstvo a jeb, zrazu musel mať každý muž len jednu životnú partnerku a žena jedného životného partnera,"
@alanis - hej odbočili ... ale to je jedno
polygamia nikde nikdy nefungovala tak ako si napísal "rozdával si to každý s každým" možno v nejakých sektách. Vždy to bolo o tom že muž mohol mať viacero "manželiek" o ktoré sa musel vedieť postarať.
prevzaté z wikipedie
ano podviedla som..nepriznala som sa a to bola zivotna chyba..no sila odpustat je u neho neskutocna a viem, ze taku chybu uz nespravim!! NIKDY!!!
Ale teraz by som to už nespravila...