Podviedol ma môj priateľ, chodila som s ním len dva týždne a na jednej akcii ma podviedol. Čo si o tom myslíte? Niektorý mi tvrdia, že bol opitý tak to urobil preto lebo o sebe nevedel a mala by som mu odpustiť a iný zase, že nemá to zvalovať na alkohol j
Po 2 tyzdnoch podviedol? Tak sa s nim rozid. Po dvoch tyzdnoch ma byt este po usi zalubeny do teba, nie mysliet na ine. Ak to urobil tak skoro, tak nebude cudne, ak to urobi znova.
na sude ked niekto pocie, pil som, nevedel som, co som robil - je to pritazujuca okolnost. By som chcel vediet ktoriy jebnuty clvokev ti to povedal. ze by su mu mala odpustit. By som jebal aj tie kamaratky ci kto ti to povedal. mas vlastnu halvu. neodpust mu to.
ver tomu,ze si zlate dievca a nepotrebujes nejakeho sviniara,co sa otoci za kazdou suknou.myslim,ze ams na lepsieho,bo tento si ta nevazi.by som mu strelila na tvojom mieste,kretén.taketo veci sa neodpustaju,ani s alkoholom,ani bez!!!!
Alkohol neospravedlnuje,ked je sprosti a nevie sa spravat ked pije... zradil,koniec.
Tam nic ine ako rozchod,aj ked to bude boliet,ale on spravil hlupost...
Sama si odpovedz ,ci mu mozes doverovat a spolahnut sa,ze to nesprvi opät,ked bude mat prilezitost. Nemozes byt s nim stale a pochybnosti ta uplne znicia...
Ak ta sklame clovek raz,je to kvoli nemu,ale ak druhy tak je to kvoli tebe.
No ak sa opíja tak, že o sebe nevie, je to dosť dobrý podnet, prečo by mal dostať košom... A keď k tomu prirátame fakt, že aj podviedol... Nie je o čom...
akoze ano urobil picovinu a velku,ale zasa nepozname vsetky podrobnosti,takze by som este nerobil zavery...a myslim ze taketo otazky by si nemala riesit na birdze...je to na mna az moc osobne...ale skus mu odpustit,lebo myslim ze ked ta mal len trochu rad tak ho to strasne mrzi...dokonca takato udalost vztah neskutocne utuzi,ale to uz je na tebe a na nom...si mlada a taketo feci su v dnesnej dobu zial bezne...co ta nezabije to ta posilni
Lucinkahc:chapem tvoju reakciu,ale mas 16 a este to vidis moc ciernobielo...neber to v zlom,ale ani nepoznas tu babu co to sem pisala a uz odsudzujes toho chalana...
Mrogurt...ide o dvojtyzdnovy vztah...co sa tam ma utuzovat?..vacsiu blbost som nepocula..chlapec ma smolu...a este nieco-ked milujes ,nepodvedies..!!!!
muffy:myslym ze si videla privela romantickych filmov a citala privela dievcenskych romanov!mozno ked budes starsia,tak pochopis,ze nic nieje ciernobiele...kazdy robi chyby,ale pokial to neni nieco brutal,tak si myslim ze by sa tomu cloveku malo odpustit,sice mu vynadat a chrstnut mu to do ksichtu bez omacky,ale potm odpustit...ja som nepovedal aby sa s nim zas dala dokopy,ale len aby mu odpustila...keby sa to stalo tebe,tak...jaj ale tebe by sa to vlastne urcite nestalo...
zato ze si ani nie o dva roky starsi si myslis ze si neviem co preskakal ..ide tu o princip a keby sa zamyslis tak by si na to dosiel..necitam romanticke knihy ani nepozeram romanticke filmy...tak ma nepovazuj za hlupe decko...dakujem
tiez si myslim ze po 2 tyzdnoch ked ta podviedol je to hlupacik.. ze bol opity to nie je ospravedlnenie.. ziadne...
mne sa to tiez stalo. ale to ina situacia. neboli sme spolu pol roka pohadali sme sa a opity ma podviedol. pikoska: s lesbou a tiez zvazujem ze co s tym. ale tam je to trocha zamotanejsie
ide asi o to co k sebe citite, ako dlho ste spolu, chrakter cloveka.. ono je tazke povedat ci kaslat nanho alebo nie... ako tu bolo povedane, nikto nepozna okolnosti a nikto do toho vztahu nevidi viac ako vy dvaja takze rozhodnut sa musis sama... ale ak ste spolu len 2 tyzdne a toto stihol, moj nazor je ze nechat plavat
akoze ked bol chlapec tak mimo, ze o sebe ani nevedel, ako tvrdi, tak by sa mu ani nepostavil, bo alkohol rozsiruje cievy a ano, aj cievy na mieste, kde chlapom sidli mozog. takze tak opity byt nemohol. sa mi tiez uz stalo, ze som sa opila a potom sa s niekym vyspala, ale vlastne som vedela co robim, takze fakt si myslim, ze toto asi nie je chalan, s ktorym sa da planovat nejaka svetla buducnost, len by si asi trpela. tak si fakt rozmysli, ci ti za to stoji
Nic v zlom.ale kasli ho.pretoze ste spolu len 2 tyzdne a uz ta podjebal.bo moze to aj tak byt ze bol opity.ALe chalani su svine.AK to neces zas zazit kasli ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a s tym podvodom, to je normalne, na to si zvykaj, zo strany mužov.
Tam nic ine ako rozchod,aj ked to bude boliet,ale on spravil hlupost...
Sama si odpovedz ,ci mu mozes doverovat a spolahnut sa,ze to nesprvi opät,ked bude mat prilezitost. Nemozes byt s nim stale a pochybnosti ta uplne znicia...
Ak ta sklame clovek raz,je to kvoli nemu,ale ak druhy tak je to kvoli tebe.
..vzdy lepsie teraz ako keby to spravil po niekolkych mesiacoch..aspon si zistila vcas co je zac
a keby mu na nej zalezalo tak sa predsa nevydrichme pri prvej prilezitosti s druhou suknou...prepac ale mne to v normalnom vztahu bezne nepride
mne sa to tiez stalo. ale to ina situacia. neboli sme spolu pol roka pohadali sme sa a opity ma podviedol. pikoska: s lesbou a tiez zvazujem ze co s tym. ale tam je to trocha zamotanejsie
ide asi o to co k sebe citite, ako dlho ste spolu, chrakter cloveka.. ono je tazke povedat ci kaslat nanho alebo nie... ako tu bolo povedane, nikto nepozna okolnosti a nikto do toho vztahu nevidi viac ako vy dvaja takze rozhodnut sa musis sama... ale ak ste spolu len 2 tyzdne a toto stihol, moj nazor je ze nechat plavat