to podla mnsa asi skoro kazdy ma taku skusenost ja som sa na strednej pohadala a ani nie s jednou/jednym... ale vzdy sme si to vyjasnili a kedze som sa dobre ucila a som sa vzdy snazila to potom nebrali tak tragicky...mali ma radi...sice aj ja ich kazdy ma raz zly den stava sa to...
rok som študoval na TUKE a neubehol týždeň aby som sa nejakým vyučujúcim nepohádal - zväčša to bolo kvôli jazykovej bariére, zaujatosti voči mne atď, atď...
Veľa krát, teda, viac krát som sa pohádala aj o preberanej látke, lebo niektoré učiteľky nevedia ani hovno o tom, čo učia, ale stalo sa mi aj, že som po nich (z rôznych dôvodov netýkajúcich sa učiva) začla kričať
nie, zatiaľ len s učiteľkou... pretože na mňa zjapala že som podvádzala čo nebola pravda... ale keď zistila že som mala pravdu, ospravedlňovala sa mi týždeň
Zvyčajne proste preto, že sa cítim v práve a nedám si to zobrať. A to sa viem dosť rozohniť. Teraz už len občasne, tiredny, slovenčinarka a tak Na základnej prakticky stále
jj s profesorkou tá nám išla vysvetlovať Pascal pričom sama sa ho učila iba mesiac ja pritom rok alebo dva. Sme sa pohádali kvôli tomu ako to vysvetluje že si míli pojmy a ostatné blbosti nedokázala ani napísať program pre kvadratické rovnice Po hádke sa naštvala a povedala keď sa ti nepáči tak to poď vysvetľovať namiesto mňa sa aj stalo a trieda vedela viac ako po hodine s ňou inak to bola zastupovaná hodina s ňou a inak ma nič neučí takže pohoda
Dobre, má 65+ a viem, že je to autorita... Ale JE PROSTE PRIEČNY!
- Lebo ma chcel nahrávať pri hre na akordeóne na nuečo ako rádio.
Furt sa viem zo všetkého vykrútiť, ale vtedy som nevedela, čo mám robiť.
Bol pri tom ešte jeden pohľadný t-pack, ktorý mal hodinu po mne a jeho som sa viac hanbila ako toho nahrávania.
Chcela som sa nejak vykrútiť, tak som povedala učiteľovi, nech si zahrá on so mnou na klavíri. (že hádam ho to prejde) Ale on povedal tomu krasoňovi, čo má zmačknúť, aby to začalo nahrávať.
Takže sa na mne smial učiteľ, krasoň a plus ma vytočila najlepšie kamarátka - vraj som chcela byť pred krasoňom dôležitá.
Ale zas... Asi to nebola hádka, len výmená názorov. Bolo to úsmevné. Práve pre takéto veci mám rada ZUŠku.
Pohádala a koľko krát ! asi najhoršie to bolo pred pol rokom ! Jedna moja učiteľka dejepisu na mňa strašne zazerala. Ale to bolo fakt už neúnosné, tak som sa jej normálne spýtala, že čo je na mne, keď na mňa stále zazerá. Ona mi na to povedala : ,,Vadí mi, že si tučná!" .. skoro som tam odpadla .. potom dodala : ,,Tebe nevadí, ako vyzeráš?!" myslela som, že jej jednu pridrbem, ale nejak som sa ovládla. Viete, ja som pri sebe, ale mám štitnú žľazu, a naozaj sa snažím schudnúť, takže ma to dosť ranilo. Dostala som také nervy, že som sa neudržala a nato som jej povedala : ,,A Vám nevadí, že Vám obidve oči niekam utekajú?!" ,,Vy sa pozrite na seba!" ,,Veď ste na posmech celej škole!" ,,A najlepšie je, že keď sa na niekoho pozeráte, ten chudák ani nevie, či sa pozeráte naňho, alebo na toho, čo je vedľa!" povedala som, čo som chcela a odišla som. Ona tam ostala z otvorenou papulou. Večer volala mojim rodičom. Mali na druhí deň prísť do školy. Bola som tam ja, moji rodičia a tá úča púča. Keď som rodičom povedala, čo mi povedala, skoro ich porazilo ! ja som odišla bez viny, a ona ma teraz každý deň zdraví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
akurát že druhá strana mala blbé argumenty, s učiteľmi sa debatovať nedá ...
Nespočetne veľa krát...
Zvyčajne proste preto, že sa cítim v práve a nedám si to zobrať. A to sa viem dosť rozohniť. Teraz už len občasne, tiredny, slovenčinarka a tak Na základnej prakticky stále
výsledok?
podmienečné vylúčenie zo školy :/
Dobre, má 65+ a viem, že je to autorita... Ale JE PROSTE PRIEČNY!
- Lebo ma chcel nahrávať pri hre na akordeóne na nuečo ako rádio.
Furt sa viem zo všetkého vykrútiť, ale vtedy som nevedela, čo mám robiť.
Bol pri tom ešte jeden pohľadný t-pack, ktorý mal hodinu po mne a jeho som sa viac hanbila ako toho nahrávania.
Chcela som sa nejak vykrútiť, tak som povedala učiteľovi, nech si zahrá on so mnou na klavíri. (že hádam ho to prejde) Ale on povedal tomu krasoňovi, čo má zmačknúť, aby to začalo nahrávať.
Takže sa na mne smial učiteľ, krasoň a plus ma vytočila najlepšie kamarátka - vraj som chcela byť pred krasoňom dôležitá.
Ale zas... Asi to nebola hádka, len výmená názorov. Bolo to úsmevné. Práve pre takéto veci mám rada ZUŠku.