...po dni a pol ma to na pohode prestalo bavit,zistila som ze nex robim co robim a partia je akakolvek,nic to nezmeni na tom ze zanrovo je mi ta hudba velmi vzdialena...na hodokvase som si to uzila nepopisatelne viac
mylim ze pohoda tento rok velmi sklamala.. listok stal hotovy majland (nevadi ved tam idem kvoli atmosfere ) ale ked som si uvedomila ze ako otvorim program nic v nom nepoznam presla mnou vyslovene nechut. Fatboy slim posral uplne vsetko (naozaj som sa vzadu ujebavala ze ci si jebol nieco ilegalne ked daval neustale protirytmy) Zvlastne bolo ze dalsim headlinerom bol nas Risko (stojim nahy) ktoreho mam rada..ale pride mi naozaj smiesne ze na najvacsom feste SR neni nikde nikto... (rok 2005 Garbage!!! a Prodigy)
Dalsim "pozitivnym" prekvapenim bolo zavedenie parkovneho.. uzasne, este ze ten jeden headliner bol taky drahy a sponzorov tam bolo zak..t a v neposlednom rade ten nas
sockarsky narod,. ktory ojebe druheho cloveka na festivale.. to bola asi hlavna bodka za mojimi festivalovymi casmi (ked uz tak len sziget a nieco mimo tejto uzasnej krajiny; ) sklanam sa pred tymito ludmi * strasny potlesk * a chcem ich touto cestou pozdravovat...
specialne by som chcela este opisat jednu skupinu (ku ktorej ma zaviedla nutnost schovat sa pred slnkom (lebo tienu bolo vsade mrte ) volala sa Infants, chap ako British Wannabies.. tak toto bola najvacsia pecka vsetkeho.. bola som svedkom deti, ktore su obetami vlastneho image (najma ten hosan s ofinou, vdaka ktorej mu uz asi obe oci utekaju.. hehe ale nevadi
Drahe pivo (btw 7° ) .. a vsetko.. asi starnem.. je to uz doba odkedy som mala 16 a 1x navstivila cosi takehoto. Minuly rok by som na nu nedala dopustit.. a ratala som dni, kedy pride Pohoda 2008.. nu.. aspon nemusim ratat dni do roku 2009
ps- vdaka bohu ze nam cez ten vikend hojne snezilo (pochopi len zainteresovany)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a este idem na duchonku... orange summer fest tusim ze sa to vola
na tento fest sa nic nechyta! Pohoda je naj
Dalsim "pozitivnym" prekvapenim bolo zavedenie parkovneho.. uzasne, este ze ten jeden headliner bol taky drahy a sponzorov tam bolo zak..t a v neposlednom rade ten nas
sockarsky narod,. ktory ojebe druheho cloveka na festivale.. to bola asi hlavna bodka za mojimi festivalovymi casmi (ked uz tak len sziget a nieco mimo tejto uzasnej krajiny; ) sklanam sa pred tymito ludmi * strasny potlesk * a chcem ich touto cestou pozdravovat...
specialne by som chcela este opisat jednu skupinu (ku ktorej ma zaviedla nutnost schovat sa pred slnkom (lebo tienu bolo vsade mrte ) volala sa Infants, chap ako British Wannabies.. tak toto bola najvacsia pecka vsetkeho.. bola som svedkom deti, ktore su obetami vlastneho image (najma ten hosan s ofinou, vdaka ktorej mu uz asi obe oci utekaju.. hehe ale nevadi
Drahe pivo (btw 7° ) .. a vsetko.. asi starnem.. je to uz doba odkedy som mala 16 a 1x navstivila cosi takehoto. Minuly rok by som na nu nedala dopustit.. a ratala som dni, kedy pride Pohoda 2008.. nu.. aspon nemusim ratat dni do roku 2009
ps- vdaka bohu ze nam cez ten vikend hojne snezilo (pochopi len zainteresovany)
zdravim vsetkych