Čo mám robiť ak mám uzatvorenú životnú poistku, ktorú som si nechala pozastaviť, ale teraz ju nechcem už platiť a chcem ju zrušiť?? povedali mi, že im budem musieť zaplatiť sumu od vtedy, čo som poistku nechala pozastaviť, je to možné???? môžu mi to necha
citaj zmluvu ... pane boze sak mas 19 .... mozno ze tam je nejaka viazanost .... priklad ... viazanost 2 roky .... ty si pozastavila po roku aj 8 mesiacoch .... presli dalsie 4 mesiace .... cize de facto to uz 2 roky su ... ale zaplatila si im len za obdobie 20 mesiacov ... cize to musis doplatit ... mozno to bude take nieco ....
@chuchinka you all right? Blbá si tu ty, lebo ti poradil dobre a tvoja hlúposť (nečítať zmluvu a myslieť si, že telepaticky vieme, čo za poistku máš) je už len problém na tvojej strane. (ach)
ja viem , že neviete o akú zmluvu ide ..., ale nemusíte mi tu nadávať. Ked som volala poradcovi povedal mi, že zmluva je zrušená, dnes mi volal človek, že zmluva je platná tak, čo ja mam robiť ked oni sú taký sprostý. Každý hovorí niečo iné. Moja poistka bola pozastavená. To by malo znamenať, že po dobu pozastavenia by osm nemala platiť nič nie???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@chuchinka you all right? Blbá si tu ty, lebo ti poradil dobre a tvoja hlúposť (nečítať zmluvu a myslieť si, že telepaticky vieme, čo za poistku máš) je už len problém na tvojej strane. (ach)
Jednoducho zájdi do ich pobočky a tam sa popýtaj, čo sa vlastne deje...