Ahoyte...prepačte za gramatiku už tak začinam, nečitajte potom ak mate s tym problém.
Dovršil som 18 rokov, a dostanem peniaze s mojej poistky čo my naši platily od narodenia.
Napište dake rady, ako ste ich vy využily alebo ci je ich dobre hned minut?
V podstate dostanem tie peniaze buduci mesiac a bivam momentalne, študujem V Anglicku, rozmýšlal som ze by som kupil za ne veci co my treba momentalne do skoly (na strednej) ako taky MacBook alebo daco take lebo sa venujem Grafike a photographovaniu , a moja druha alternativa je ze ak sa vratim na Slovensko ked skoncim tu skolu ze by som ich v tedy na daco vyuzil alebo investoval do dacoho.
Mne sa tatko postaral o to, aby som ich nedostala, jeeeej ale keby som uch mala, kupila by som si asi herny ntb alebo nejaky basic skolsky ntb a stolny pocitat alebo by som sla na dovolenku a dala dalsie tetko
a za tých pár "šupov" si nerob nejake obrovské plány a hlavne na Slovensku, zostaň tam, keď si tam už usadenýa porozmýšľaj či by sa tam nedalo niečo po škole robiť...
hovorim, Slovensko je dovi dopo a ešte terazky po voľbách, to bide všetko v absolutnej riti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a za tých pár "šupov" si nerob nejake obrovské plány a hlavne na Slovensku, zostaň tam, keď si tam už usadenýa porozmýšľaj či by sa tam nedalo niečo po škole robiť...
hovorim, Slovensko je dovi dopo a ešte terazky po voľbách, to bide všetko v absolutnej riti...