Ked niekto s inymi ludmi tancuje,pije a bavi sa v ramci slusnosti,pretoze si ho "skoro partner"velmi nevsima na akcii na ktoru ma pozval a nasledne ma na nej posle do riti a zacne ma nazyvat pred svojimi kamosmi pojasenou?som velky kludas,takze nerozumiem
predtym na mne chvalil to aka som vyspela na svoj vek a inteligentna, potom pride jedna zabava a bum som pojasnena, za to ze nesedim sama ofucana, ale bavim sa
@dannyd14 nevsimala som si ho iba nasledne po tom ako ma nechal medzi jeho kamosmi ktorych som videla prvykrat , tak som sa s nimi aspon zabavila nechcela som tam sediet
@kikakika1 tak si mala ist s nim alebo ja neviem, ze chces najskor s nim sa zabavit, nech nie je ako piate koleso u voza, alebo si to potom vyjasnit medzi sebou ako si to ty vnimala
@foxylady bohuzial uz vela na to aku banalitu riesim a dotycny uz taha na 30dsat a o to to je pre mna este nepochopitelnejsie ked ma niekto nazve "pojasenou" po normalnej zabave
Podľa mňa sa ti tu ľudia snažia naznačiť niečo veľmi dôležité a to je to - že máš 24 rokov a takéto problémy riešia skôr 14 ročné dievčence. Už si tu raz jednu podobnú tému písala. Ak chceš radu vyprdni sa na toho chalana a hľadaj si niekoho, kto nie je detinský rovnako ako ty a trochu pri ňom dospej. Nechoď na zábavu s niekým, kto ťa tam nechá samú a problém s partnerom rieš a nevybodni sa na neho. Ty by si mala vo vzťahu už riešiť svadbu, spoločné bývanie, prípadne aj deti ak ich chceš a nie to či ťa nazve pojašenou
Tak na pojašenosti nie je nič zlé, ale ide o to že si tam bola v prvom rade s ním nie s jeho kamarátmi, mali ste tam na mieste spolu viacej komunikovať verbálne či neverbálne. Mali ste sa viacej potom porozprávať ako ste to vnímali ale keď nie je snaha ani z jednej strany smola ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@Paulieevans (y)
To ťa v priebehu týždňa poslal do riti už druhý alebo to je ten istý...?
But really, kolko mas rockov?!