Nemám nič proti, skôr naopak, keby mi z neba spadla vstupenka tak tam idem, hoci aj napešo. Lenže peniaze... tie boli vždy problém, pár desitaok eur by som na to musel minúť a to si nemôžem dovoliť, tie radšej miniem na túry, rybačky, alebo dni strávené len tak v prírode. Mám overené, že na takých veľkých akciách sa necítim dobre, ja mám radšej ticho
@1 pohoda práveže vôbec neni drahá, podľa mňa je náhodou veľmi lacná oproti konkurencii ( nemyslím len slovenskú, ale aj zahraničnú ) , a je to jednoznačne naj festival na slovensku, fakt si tam každý musí nájsť čo hľadá, hrá sa tam stále na tuším ôsmich stageoch, všetko možné od popu po dnb.. a nehovorím o tých sprievodných programoch.. minulý rok bola pohoda strašne silná, áno mám z toho síce aj spomienku ako mi drbol veľký stan na hlavu, ale to bola proste nehoda, alebo skôr náhoda a to sa môže stať všade, určite kvôli tomu neprestanem chodiť na pohodu
Bola som tam dva krat ale moc atrakcii tam neni pre mna zaujimavych... A na to ze tam ani ziadne fakt hviezdy nevystupuju je listok za 70 eur dost odveci, za tolko som si prave kupila listok na Armina co sa urcite tisic krat viac oplati
doteraz som tam nechodila, napriek tomu, že som festivalový vymetač. jednoducho som nevládala, keďže napríklad tento rok som festivalovala od 11.júna na wilsonicu. ale tento rok som už sľúbila, že pôjdem, hoci nemám rada také veľké festivaly. ale hádam ten obmedzený počet.. neviem. ale pôjdem.
a nemyslím si, že by tam ľudia nešli kvôli tomu, čo sa stalo. hardfest mal tento rok vyššiu návštevnosť, než keď tam dvoch ľudí privalil strom počas strašidelnej búrky. a o bezpečnosť bolo postarané tento rok tam tak, ako nikde inde (napriek tomu, že to, čo sa stalo bola fakt len len náhoda toho najsprostejšieho zrna).
@takemeaway tak oplatí ako pre koho sú ľudia čo majú radšej tanečnú "hudbu", ako kvalitné živé kapely, to ti neberiem a hviezdy.. záleží koho považuješ za hviezdy.. boli tam napríklad The Ting Tings, Pendulum, Basement Jaxx, Mando Diao, The Hives, Dizzee Rascal, Stereo Mcs, The Prodigy, Garbage, Ska P, Moloko, Fatboy Slim, The Subways a veľa ďaľších.. a mnohých aj menej známych a oveľa kvalitnejších kapiel, ktoré si myslím že stoja za viac ako nejaký ujo čo si príde pustiť pár platní.. a lístok už som si kúpil v predpredaji za 39, pokiaľ viem ešte v lete sa dal kúpiť na pohode lacnejšie a si zober že toto máš tri dni nonstop muziky a všetkého iného, a armin ti bude hodinku a pol hrať..
@chevro Dolezitejsia je kvalita nie kvantita. Urcite pojdem radsej na party kde hra sice menej dj-ov, okrem Armina este nejaki styria, ale za sa vzdy dobre zabavim nez 3 dni pocuvat sto roznych veci co ma nebavi
@takemeaway čo ťa baví je už druhá vec, to je to čo hovorím že niektorým ľuďom viac vyhovuje nejaká tanečná hudba ( zas tak moc hudbou by som to nenazýval, keďže to má od skutočnej live hudby ďaleko a ešte k tomu to len púšťa ten ujo z gramcov ), ako normálne živé kapely.. ale presne preto že to je len ujo čo to púšťa z platní, si myslím že po svete behá strašne veľa ďaľších djov čo zahrajú tak isto, len ich nikto nepretlačil do telky a tak.. keď sme pri tom tak vlani na Szigete bol Eric Prydz, na ktorého sa kamarátka mrte tešila, ale bol to úplne priemerný a obyčajný djský set ktorý trval asi hodinu, z toho 40 minút to bolo postavené na podmaze Pjanoo, keďže je to jedna z dvoch vecí čo sú od neho známe..
@chevro Ale co ma daky Eric Prydz spolocne s Arminom? Bola som aj na Booomerangu v novembri v PKO kde hral aj Eric asi 2 hodiny a set bol popici ale to je zas uplne iny styl house, progressive, ja nemozem za to ze vacsina ludi co sa moc nevyznaju pozna iba jeho 2 zname pesnicky, okrem tych ma este dalsie desiatky dobrych nekomercnych ktore hrava a keby bol taky priemerny ako pises urcite by nebol medzi TOP 5 djmi na svete
@takemeaway okej to bol len taký príklad keďže sa o takéto vôbec nezaujímam, a príde mi to všetko proste také isté kedysi som aj ja bol taký týpek, aj som bol na jednom chlapcovi v dopleri.. Ferry Corsten to bol (netuším čí je to ten istý štýl . Ale už som z toho vyrástol čo ma teší... teraz už sledujem kvalitné kapelky čo to vedia aj naživo (zas väčšinu tých vecí čo behajú nonstop v rádiách a telkách nemusím, jednak moc nemusím popové komerčné veci, jednak o dva mesiace o väčšine tých ľudí nebude počuť,a jednak spievajú strašne falošne
nie, za vela penez malo muziky na moj vkus. apson malo muziky v mojom ponimani. tych par dobrych veci co je tam to nezachrani. a nemam rada festivaly celkovo, sa im vyhybam.
Pohoda je na moj vkus uz moc chill out ale myslim ze ludi co tam chodia to co sa stalo neodradi,ja chodievam na novarock a keby sa stalo nieco podobne tam tiez by ma to neodradilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
a nemyslím si, že by tam ľudia nešli kvôli tomu, čo sa stalo. hardfest mal tento rok vyššiu návštevnosť, než keď tam dvoch ľudí privalil strom počas strašidelnej búrky. a o bezpečnosť bolo postarané tento rok tam tak, ako nikde inde (napriek tomu, že to, čo sa stalo bola fakt len len náhoda toho najsprostejšieho zrna).
proste ma to tam neláka...
vysoké vstupné, hudba podľa mňa nič moc a strašná masovka - to všetko sú dôvody prečo nie.