chcem si rozšíriť moje vedomosti v danom odbore ktorý som študoval aj na strednej a dosť ma to baví, tak prečo nepokračovať, a nejde mi ani o ten titul, skorej o tie vedomosti
pretože chcem byť odborník a získať vedomosti v oblasti, ktorá ma baví. a pretože chcem robiť v budúcnosti niečo, na čo dané vedomosti a papiere a pečiatky potrebujem získať. a najlepšie prostredníctvom poctivého štúdia. a pretože študentský život nie je vôbec zlý. a pretože to môže byť nový začiatok. novýýýý začiaaatok.
@samtord Ono sa tam fakt veľa ľudí nehlási. Neviem koľko sa platí, pozri si na stránke. Ale tak pokiaľ je to tvoja prvá VŠ, malo by to byť zdarma, nie?
ano, pretoze potrebujem spoznat novych ludi, ovladat viac jazykov, spravit si obligatny titul, aby som ohromil prijebanych slovenskych personalistov. a preckat tuto tragicku ficovu vladu, ked vychodim skolu mozno sa aj zamestnam.
Musím ísť, preto práca, ktorú chcem vykonávať, to vyžaduje Po maturite som už mal pokoj, bol som prijatý bez prijímačok (už v marci )
(Učiteľstvo chémia-fyzika na PriF UK v BA)
áno, pretože túžim vzdelávať sa ďalej v tom, čo ma zaujíma, stať sa odborníkom v nejakej oblasti, nabrať nové znalosti, skúsenosti i priateľov a zážitky a chcem si zjednodušiť svoju nasledovnu poziciu na pracovnom trhu.
asi jo. som uz prijata, len aj pracujem a rozmyslam, ci proste nepojdem na zapis ci co. zatial podnikam kroky akoze idem aby som v septembri mohla aj ist aj neist podla toho ako to vtedy budem vidiet...lebo bude to narocne co sa tyka zivenia sa, kedze ma podporuje len maticka.
chod do anglicka robiť, alebo si najdi dobru robotu tu na Sr, kašli na študium, strata času a penazí, nauč sa peniaze zarábať, a ako druhému prejdeš cez rozum, vtedy ti bude lepšie, neboj, v anglicku v tescu pri vykladani tovarov ti tvoje buduce ing bude na dve veci
@samtord ako ja rad citam tvoje blogy len som uz bol podrazdeny, lebo som pocuval od niekolkych ludi ako sa stazovali, ze ich niekam nevzali lebo nemaju bohatych rodicov a kontakty a pritom poznam tie skoly a viem, ze to je uplna hlupost nevravim, ze to je tvoj pripad
Len kamarát sa tam hlásil a nezobrali ho. Vravel, že tam bolo dosť ľudí, ktorí si o sebe mysleli, že sú slovenskí Tarantinovia a pod. lebo majú tam majú známosti a študovali nejakú súkromnú strednú školu s tým istým zameraným, na ktorú hlásia aj do BA. Tak ono ťa istým spôsobom odradí, nie ? Keď vidíš, že je šanca, že sa na tvoje miesto, aj keď všetko urobíš všetko prijateľne dobre, dostane niekto, čo má známosti.
Prihláška tam stojí 50€ plus tie sračky okolo toho. Si myslím, že je to celkom dosť
Ale jebať na to.
Raz sa tam dostanem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
(Učiteľstvo chémia-fyzika na PriF UK v BA)
moja spolužiačka zo strednej sa dostala na réžiu, kde berú 5 ľudí, síce až na druhý pokus ale dostala a bez obálok ty obálkovo
Len kamarát sa tam hlásil a nezobrali ho. Vravel, že tam bolo dosť ľudí, ktorí si o sebe mysleli, že sú slovenskí Tarantinovia a pod. lebo majú tam majú známosti a študovali nejakú súkromnú strednú školu s tým istým zameraným, na ktorú hlásia aj do BA. Tak ono ťa istým spôsobom odradí, nie ? Keď vidíš, že je šanca, že sa na tvoje miesto, aj keď všetko urobíš všetko prijateľne dobre, dostane niekto, čo má známosti.
Prihláška tam stojí 50€ plus tie sračky okolo toho. Si myslím, že je to celkom dosť
Ale jebať na to.
Raz sa tam dostanem.
neviem sa učiť
nezvládala by som to
...